Nisi u Tuzli da vidiš ovdje kišu jebote mislim da će prekinuti utakmicuMonolog je napisao/la:Dobro vam @Saltcityattack govori. Čuj kiša, pa se vraćate kući. Pa neće se niko istopiti, pobogu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
adnan_hzsa je napisao/la:Ovaj Harry vise prati ovaj forum od Slobode hahaha..
I sam vidis sta pise na ss.ba koliki je pljusak da neznaju hocel se moci odigrat drugo poluvrijeme
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
jarane kad si navijac i volis svoj klub ides na tekmu pa da grad pada.. haj shvatio bih da je gostovanje u pitanju al u tvom gradu tekma.. al haj nema veze tvoj problem... kad se sjetim kise protiv Rapida i Sigme u Kupu Uefa na Kosevu koja je kisa padala pa sam isao...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Jbg moj problem,i vecine sto nisu otisli na tekmuadnan_hzsa je napisao/la:jarane kad si navijac i volis svoj klub ides na tekmu pa da grad pada.. haj shvatio bih da je gostovanje u pitanju al u tvom gradu tekma.. al haj nema veze tvoj problem... kad se sjetim kise protiv Rapida i Sigme u Kupu Uefa na Kosevu koja je kisa padala pa sam isao...
Nastaviše utakmicu

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Jos malo ce vaterpola da igraju, a ne footbalaFrutek je napisao/la:Nastaviše utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Zar je neko sumnjao uopste u to??Frutek je napisao/la:Nastaviše utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
- slani grad
- Kontakt:
tebi bas dosadnoUPS je napisao/la:Zar je neko sumnjao uopste u to??Frutek je napisao/la:Nastaviše utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
sloboda mora pobjedititi pa makar i uvjeti bili neuslovni...nista novo
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
niko kisu nije spominjaonick je napisao/la:1946 je napisao/la:krkani tuzlanski
jest vala bas su djubrad sto su kisu sredili,kakvih intelektualaca ima na forumu to je poezija
Bogami pogodi ti za sada harry Joge i Smaja dadoše golove, treba im uvaliti barem još 1 gol.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Cehajic pogodio stativu,Zoletic bio 1 na 1 sa golmanom i nije ga uspio savladat.
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
ehh harry sad to mi otisli....vala vrijedilo je pokisnuti da vidim ona dva gola joguncicu svaka cast skidam mu kapu s glave dao gol i trci prema fkr i podize dres vidi se bijela majca pise tare 10....svaka mu cast....mujkic odbranio slobodnjak samo tako dobio je samo takav aplauz...hihih....harry_90 je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:Ovaj Harry vise prati ovaj forum od Slobode hahaha..![]()
![]()
ja ovdje jedino pratim Slobodu,al nisam toliko otisao da po ovom pljusku idem na tekmu
boli me taki za vasa misljenja
I sam vidis sta pise na ss.ba koliki je pljusak da neznaju hocel se moci odigrat drugo poluvrijemepa ti skontaj
Mah bilo nas cetvorica,i mi pred elektroteh.skolu kad pljusak slozi i vratimo se.
- Interista di cuore
- Kontakt:
evo ja sad s utakmice j.ebem je ja...pokiso sam ko mis,fasovat cu prehladu ko nista.
bio do poluvremena a na poluvremenu pobjegli u wc na stadionu da se sakrijemo od kise,nije normalno kolko je padala...poslije otiisli u stadion teren isto bazen
a sto se tice prvog poluvremena stvarno smo super igrali,mada mi se cini da je ovaj Travnik pravo los...sto se tice igraca najbolji u prvom su nam bili po meni barem Gavaric,Dajic i Cehajic...et ukratko.Joge dao nakon prekida nekog izodbijala se lopta,a Damir dao lijep go na asistenciju Gavarica
a sto se tice prvog poluvremena stvarno smo super igrali,mada mi se cini da je ovaj Travnik pravo los...sto se tice igraca najbolji u prvom su nam bili po meni barem Gavaric,Dajic i Cehajic...et ukratko.Joge dao nakon prekida nekog izodbijala se lopta,a Damir dao lijep go na asistenciju Gavarica
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ko zna znaharry_90 je napisao/la:Normalno da uzimamo,prognoza 2:0 (Joge,Smajlovic)AulleTa je napisao/la:Ovo MORAMO pobjediti.harry_90 je napisao/la:Sloboda - Travnik 07. avgust u 17.30 (Dragan Skakić, Adnan Alispahić, Željko Dragojević)eh da li ce se Saranovic vratit vidjecemo,jer je pod ugovorom sa Slobodom.
Sad se okrenut Sarajevu i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).
Spammer
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Tesko... jako teskoAulleTa je napisao/la:Sad se okrenut Željezničaru i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).
Greška je bila, mislio sam na Sarajevo.Pirke_TM87 je napisao/la:Tesko... jako teskoAulleTa je napisao/la:Sad se okrenut Željezničaru i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).Krajnje je vrijeme da se i taj Tusanj utisa...
Ali prvo neka zavrsi utakmica sa Zvijezdom pa cemo onda razgovarati
Spammer
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prva tri boda, i skok u sredinu tabele.
Nastavlja se sa dobrim partijama na domacem terenu, a uz to opet smo sacuvali mrezu.

Nastavlja se sa dobrim partijama na domacem terenu, a uz to opet smo sacuvali mrezu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nadam se da će se ponoviti protekla druga polusezona, to je sve što mogu reći.Omerbavarac je napisao/la:Prva tri boda, i skok u sredinu tabele.![]()
![]()
Nastavlja se sa dobrim partijama na domacem terenu, a uz to opet smo sacuvali mrezu.![]()
Spammer
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.