NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kako imam neki dobar predosjecaj,nekako osjecam da mi ne mozemo u Ligu za opstanak,nije to prirodno stanje stvari....samo da me sutra Sarajevo ne vrati na zemlju
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Treba našim igračima pokazat sta je Krste Velkoski napisao na fb nek se i oni motiviraju malo.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Sta je napiso?LoveSB96 je napisao/la:Treba našim igračima pokazat sta je Krste Velkoski napisao na fb nek se i oni motiviraju malo.
Ajde koga boli qrac sta je taj napisao hahah
..
Jos malo... Wagi u 90. za tri boda
Sent from my SM-A510F
..
Jos malo... Wagi u 90. za tri boda
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ne treba se zamarat što je napisao
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Dobar dio novca od dobitka protiv Zrinje sad ide na ovu tekmu. Ajmooooo plaviiiii učinite me bogatim čovjekom.
Šalu na stranu jedna jako bitna utakmica nadam se da ćemo danas biti pravi i da ćemo pokazati kvalitetu kad je to najpotrebnije! Vjerujem i da će nam rezultat Čelika ići na ruku, sretno danas našima, da svi izgubimo što manje živaca!
Šalu na stranu jedna jako bitna utakmica nadam se da ćemo danas biti pravi i da ćemo pokazati kvalitetu kad je to najpotrebnije! Vjerujem i da će nam rezultat Čelika ići na ruku, sretno danas našima, da svi izgubimo što manje živaca!
Znoj štedi krv!
Na jabuci clanak kako se Mirko povukao iz kluba....
EKONNP
Jucer se napunile 4 godine od utakmice sa Zrinjskim na Pecari kad smo pobjedili 3-0
Nemam nista ni danas protiv istog ishoda na Kosevu za nas
ali tesko je to ocekivati.Gore nas vjv ocekuje tezak teren i kisa,pa kao da gledam da ce biti jedna dosadna utakmica bez golova.
Nemam nista ni danas protiv istog ishoda na Kosevu za nas
Igraj Široki ti si najbolji!
Sretno danas, otkinite im bod(ove)!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovaj članak u novinama i u lokalnim portalima je ono o čemu sam pisao na ovom forumu a pojedinci me napadali, sve je bila istina, visina duga, tko je doveo trenera, odlazak glavnog sponzora, .... Ali nevažno, bitno je da danas momci odigraju hrabro i borbeno i da donesu bod(ove). Ajmmoooo !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Bilobrk
Corluka, Bralic, Barisic, Markovic
Sesar, Zlomislic, Marina
Coric, Wagner, Sivric
Sent from my SM-A510F
Corluka, Bralic, Barisic, Markovic
Sesar, Zlomislic, Marina
Coric, Wagner, Sivric
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Široki: Bilobrk, Barišić, Ćorić, Zlomislić, Wagner, Ćorluka, Sesar, Sivrić, Bralić, Marina, Marković.
Ima li iko link
Ima li iko link
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.