DrugiLakoste je napisao/la:U parove prebroj se.
PRVI

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DrugiLakoste je napisao/la:U parove prebroj se.
PRVI
Trecisarajevo46 je napisao/la:DrugiLakoste je napisao/la:U parove prebroj se.
PRVI
BHT ima da gori! Kud se ovako rano orobudi u pm. Nece ovi nikad do tekmepitic je napisao/la:Nama redovnim korisnicima streama danas neće biti potreban novi stream jer imamo prijenos na BHT-u.
Nece padati za vrijeme tekmeSarajlijica1946 je napisao/la:Krokodile sto slaga da nece biti kise.
Idu maksuz Lakoste tene na noge,ako dodjem kuci mokrih nogu cuvaj seLakoste je napisao/la:Nece padati za vrijeme tekmeSarajlijica1946 je napisao/la:Krokodile sto slaga da nece biti kise.
Nemoj ti prognozirati, to je moj posao pa svi na stadion dolaze u skafanderima i kad je temperatura 25 stepeni.Lakoste je napisao/la:Nece padati za vrijeme tekmeSarajlijica1946 je napisao/la:Krokodile sto slaga da nece biti kise.
carape, pa kesa na carape i onda u tenemiky_hz je napisao/la:Idu maksuz Lakoste tene na noge,ako dodjem kuci mokrih nogu cuvaj seLakoste je napisao/la:Nece padati za vrijeme tekmeSarajlijica1946 je napisao/la:Krokodile sto slaga da nece biti kise.
Bojim se bit ce Dulji klizavo, nije mi za mene.Lakoste je napisao/la:Nece padati za vrijeme tekmeSarajlijica1946 je napisao/la:Krokodile sto slaga da nece biti kise.
To je to. Volio bih vidjeti ovaj sastav na terenu. Malo nam šteka pozicija lijevog beka ali bolje i nju žrtvovati samo da Rustem ne igra i uništava svaki naš napad.SiouxLukavac je napisao/la:Moja želja za prvih 11 sutra:
Pavlović
Hodžić Novaković Mihojević Bekić
Sarić Ivetić
Duljević Husejnović Crnkić
Ahmetović
Imam osjećaj da će nas sutra bit bruku, što se tiče utakmice, prognoziram 3:0, strijelci (Duljević, Ahmetović, Sarić)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Mocvara1991 i 88 gostiju.