To se pise jarane moj ima vec godinu dana. Kad mi ovo, kad mi ono a cinjenice govore skroz drugo. S ovom igrom titulu ces osvojiti al ku.... To je normalno, ne znam cemu pisati nesto sto se vidi da ne moze i onom ko ne poznaje fudbal. Cinjenice govore da smo mi svakoga pa i raspalI Celik jedva pobjedili u 80 min.Sandokan87 je napisao/la:Kad titulu dignemo s "ovakvom" igrom, puna ce ti usta biti Zelje i osvojene tituleamazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.. Opusti se malo, i konkurenti pobjedjuju sa golom, maximalno dva razlike pa njihovi navijaci ne seru ko sto se sere na ovoj temi. Sabur prijatelju, kad dodje liga za prvaka nema ekipa koje ce se 90 min braniti ko sto se danas ova ekipa branila, otvoreno s obje strane pa ko koga zvekne
![]()
![]()
Ponavljam po 30 put neka oni pocnu da igraju a rezultat i trofeji ce sami doci. Ovde jedino Amar moze vratiti trofej, a ovi satro treneri mogu samo prodavati mu.da pod bubrege djeci da oni svrsavaju na njega.
S ovom igrom pitanje samo kad cemo poceti gubiti, a to je tako u fudbalu.