pozdrava brateCentre forward je napisao/la:Karlo za vas i vašu ekipitzu (nadam se da mi idejni tvorac neće zamjerit') ima PhD.
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Robben i Ronaldo ?Saurman je napisao/la:Jel' se ovo još koprcaju i pokušavaju ispraviti krivu Drinu, džaba se trudite cijeli svijet je vidio sudijsku lakrdiju u režiji Aytekina odmilja Ovrebo.
Veće dajvere od Suareza i Neymara ovaj svijet nije vidio al' opet ne možeš ih kriviti kad sudije ostaju nijemi na ovu epidemiju.
Saurman je napisao/la: Veće dajvere od Suareza i Neymara ovaj svijet nije vidio al' opet ne možeš ih kriviti kad sudije ostaju nijemi na ovu epidemiju.
Ne mogu u istu rečenicu sa gore spomenutim dvojcem.jasmin10 je napisao/la:Robben i Ronaldo ?Saurman je napisao/la:Jel' se ovo još koprcaju i pokušavaju ispraviti krivu Drinu, džaba se trudite cijeli svijet je vidio sudijsku lakrdiju u režiji Aytekina odmilja Ovrebo.
Veće dajvere od Suareza i Neymara ovaj svijet nije vidio al' opet ne možeš ih kriviti kad sudije ostaju nijemi na ovu epidemiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Robben I Ronaldo su ipak klasa iznad.Saurman je napisao/la:Ne mogu u istu rečenicu sa gore spomenutim dvojcem.jasmin10 je napisao/la:Robben i Ronaldo ?Saurman je napisao/la:Jel' se ovo još koprcaju i pokušavaju ispraviti krivu Drinu, džaba se trudite cijeli svijet je vidio sudijsku lakrdiju u režiji Aytekina odmilja Ovrebo.
Saurman je napisao/la:Kad sam skontao da podržavam pogrešan tim kojeg sudije uvijek guraju.Timove koje sam uvijek podržavao Bayern,Željo a Barcelona mi je pala u očima nakon razloga kojeg sam naveo.Rajaz je napisao/la: Sarma brate kad si ti otišao u kobasice
Aha
- Poništen čist gol Morate nakon kojeg bi Juventus direktno išao u polufinale
http://videa.hu/videok/hirek-politika/g ... nSXDjV1bGR
- Nepostojeći ofsajd Walcotta 2013-te gdje bi Arsenal išao dalje bi jedan od topnika mogao naći i zalijepiti ovdje, čisto da raja vidi.
Dva FINALASaurman je napisao/la:Najomraženiji mi je Real al' njih bar sudije ne guraju.
Ne zaboravi da su vrata Katalonije još uvijek otvorena za grešnike poput tebe ako se odlučiš iskreno pokajati.
Nemoj ih više, gdje ti je obraz. 
Kao sto sam i pisao danima na forumu , prije tekme : PSG ukoliko se bude povukao i branio svu tekmu- ispadaju. Jer ako neko moze to stici, to je Barcelona. Da su pukli presing i izasli visoko kao u prvoj utakmici- ko zna sta bi bilo. Ali ne mozes to uraditi na Campu svakako, jel
Onaj presing prvih sat vremena, bio je jaci i od Guardiolinog u Barceloni. I od Atleticovog. Pogledajte dublje analize, vidjet cete gdje igraci stoje i kako trce
Onaj presing prvih sat vremena, bio je jaci i od Guardiolinog u Barceloni. I od Atleticovog. Pogledajte dublje analize, vidjet cete gdje igraci stoje i kako trce
27.10.2020
Nemojte ih vise.
Al kako se usute kada im postavis klipove njihovih "posteno" osvojenih titula.Isticu se virsle i halke.
Al kako se usute kada im postavis klipove njihovih "posteno" osvojenih titula.Isticu se virsle i halke.
To su gospoda za onog padivicara Robbena.Saurman je napisao/la:Jel' se ovo još koprcaju i pokušavaju ispraviti krivu Drinu, džaba se trudite cijeli svijet je vidio sudijsku lakrdiju u režiji Aytekina odmilja Ovrebo.
A ti brate se fino pokaj za grijehe, napusti te bavarce i vrati se pravim katalonskim vrijednostima
radujem se eventualnom dvoboju u1/4 pa cemo da vidimo ,sta cete i kako cete pisati,a ovo vazi i za talijansku koza nostruJoeBleck je napisao/la:Nemojte ih vise.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
saurman@ brate nemoj mi reci da je ovo istina da si nanvijac barce i da si za nju prvo navijao ,

Pa šta i ako pobjedite Barcu buraz, hoce li biti kraj svijetaKarlo je napisao/la:radujem se eventualnom dvoboju u1/4 pa cemo da vidimo ,sta cete i kako cete pisati,a ovo vazi i za talijansku koza nostruJoeBleck je napisao/la:Nemojte ih vise.
Mislim, ne kontam to furanje i neke prijetnje, ovo ono.
Šta ste toliko zapeli za pravdu PSG-a
Jest Barca kupila nijemca Aytekina za male pare, samo ona može kupiti sudije
postujem prizjnali stelet3 je napisao/la:Pa šta i ako pobjedite Barcu buraz, hoce li biti kraj svijetaKarlo je napisao/la:radujem se eventualnom dvoboju u1/4 pa cemo da vidimo ,sta cete i kako cete pisati,a ovo vazi i za talijansku koza nostruJoeBleck je napisao/la:Nemojte ih vise.
Al kako se usute kada im postavis klipove njihovih "posteno" osvojenih titula.Isticu se virsle i halke.![]()
Mislim, ne kontam to furanje i neke prijetnje, ovo ono.
Šta ste toliko zapeli za pravdu PSG-ako da ste navijaci tog kluba.
Jest Barca kupila nijemca Aytekina za male pare, samo ona može kupiti sudijenormalno.
Zeljo i Bayern uvijek na prvom mjestu kolega.Karlo je napisao/la:saurman@ brate nemoj mi reci da je ovo istina da si nanvijac barce i da si za nju prvo navijao ,![]()
![]()
Ne branim Robbena al' ova dvojica simuliraju u praktično svakoj utakmici nebitno ko je protivnik.let3 je napisao/la:
To su gospoda za onog padivicara Robbena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Zeljo i Bayern uvijek na prvom mjestu kolega.Karlo je napisao/la:saurman@ brate nemoj mi reci da je ovo istina da si nanvijac barce i da si za nju prvo navijao ,![]()
![]()
![]()
Ne branim Robbena al' ova dvojica simuliraju u praktično svakoj utakmici nebitno ko je protivnik.let3 je napisao/la:
To su gospoda za onog padivicara Robbena.
Pa ja bih barceloni svirao 5 penala da je npr real madrid otisao sa onakvim mentalitetom na camp nou sa prednoscu od 4:0. mislim svi brane neki smisao fudbala, a brane paris, iako su dosli kao najvece pheechke da se brane sa tolikom predoscu, dajte ba.
Salim se ba, Uefalona nemore bez sudija dalje proc
Salim se ba, Uefalona nemore bez sudija dalje proc
naprijed rejal
Izvinite za off topic samo da pitam šta mislite jel može Sevilja izdržati u Lesteru ? Nekako slabo zadnje dvije u primeri igraju
Thomas Müller - Fußballgott
Aferim momčino, vidi se da si u duši Cule.Sveti je napisao/la:Pa ja bih barceloni svirao 5 penala da je npr real madrid otisao sa onakvim mentalitetom na camp nou sa prednoscu od 4:0. mislim svi brane neki smisao fudbala, a brane paris, iako su dosli kao najvece pheechke da se brane sa tolikom predoscu, dajte ba.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Aferim momčino, vidi se da si u duši Cule.Sveti je napisao/la:Pa ja bih barceloni svirao 5 penala da je npr real madrid otisao sa onakvim mentalitetom na camp nou sa prednoscu od 4:0. mislim svi brane neki smisao fudbala, a brane paris, iako su dosli kao najvece pheechke da se brane sa tolikom predoscu, dajte ba.![]()
znaci taj sveti je ex cule ahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.