lumani je napisao/la:Zipa ovo Toni mvp prva tekma 14 poena a finale 8poena a Zoran Savic prva 27 poena a finale 25...
Mojne se makar nama koji se dobro sjećam o tog perioda provaljivati sa Savićem. Jedino je Rađa bio uz Kukoća nosioc.
Ali bez obzira na veći talenat Kukoča a mogu slobodno reći i Rađe, Dražen je bio 5x veći radnik, i bio je meni lično ipak level up.
Stojaković je pokupio dio radne etike od Dražena ali nije bio ni blizu talentom i mentalitetu.
Mada kad nešto skontam top 15 sa ovih prostora :Ćosić, Korać, Dalipagić, Kičanović, Slavnić, Delibašić, Radovanović, Petrović, Divac, Rađa, Kukoč, Danilović, Đorđević.( lično još meni zbog ljubavi prema klubu i Primorac i Mutapčić) mislim da su ovih 13 neprikosnoveni a dva su jos slobodno uvjerenje.
Stari mi je pričao za Delibašić, Radovanović, Slavnić, Kičanović i Delibašića, da je to bila njemu sjajna generacija. Ali ja pamtim od Dražena pa na dalje i opet bi Draženu pored svih fizički prednosti Kukoča ( i Phill Jackson je dizajnirao za njega, kada Pippen nije htio ali opet je ovaj završio).
Dražen je prvi izmislio da u kontri umjesto da lagano položi i ima dva sigurna poena imao toliko samopouzdanja da se digne i opuca tricu u trku.