Pridruzujem se zeljama, usput da ne zaboravimo i faraona........Probisvjet je napisao/la:Nakapam se upravi svaku kap benzina u zenine pizde sto sam potrosio do Bijeljine i nazad. Koji ono igrac Radnika rece ajmo ih sada dobiti i dobise.
Ono prije nego su nas pritisli nije realna slika. Da su igrali punom snagom ne bi mi mogli meda na k...!
A Vladi zelim da mu Husref nasteli zenicu! Zbog lazi!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
Edit: UG i fukare, takodjer......pizde prodaneSkver je napisao/la:Pridruzujem se zeljama, usput da ne zaboravimo i faraona........Probisvjet je napisao/la:Nakapam se upravi svaku kap benzina u zenine pizde sto sam potrosio do Bijeljine i nazad. Koji ono igrac Radnika rece ajmo ih sada dobiti i dobise.
Ono prije nego su nas pritisli nije realna slika. Da su igrali punom snagom ne bi mi mogli meda na k...!
A Vladi zelim da mu Husref nasteli zenicu! Zbog lazi!
🔴⚫️
Mozemol meda
Igramo ligu za prvaka bez ambicija bez realnih sansi za europu al igramo da nekom uzmemo titulu ostaje samo da vidimo kome

Igramo ligu za prvaka bez ambicija bez realnih sansi za europu al igramo da nekom uzmemo titulu ostaje samo da vidimo kome
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
eh tuge...
jos ne popi nista od banj brda **** im boga i bijeljinu.
i utakmicu. i sve redom.
otkle pocet...
od golmana,ovog panja hadzica pod hitno treba maknut...
onda salihovica 2ga tekma zaredom panj i to hrastov...
onda tandir, pa taj lik nema duel,on ne bjezi od lopte on na nju ni ne ide.on jednostavno...nista...
et bar trojicu...
i ovo pickasto povlacenje na kraju, pa nije termin ni viktorija majka mu stara.....sve u svemu tuga...
dalje, mozda bolje da ne nstavljam...
ni vi ovde nista bolji niste..isti ste ko i ove tetkice sto su se povukle na terenu...
gledam lika pljuje mjesecima po fejsbuku i udje u kop s nama niko mu nista i pizda jedna suti, glasa ne pusti koji si **** dolazio.. idi sjedi tamo s penzijom i suti,znas srat preko fejsa licemjeru jedan..mentalittet i karakter nula.dzabe cekat da se ohladim isto cu mislit...
jos ne popi nista od banj brda **** im boga i bijeljinu.
i utakmicu. i sve redom.
otkle pocet...
od golmana,ovog panja hadzica pod hitno treba maknut...
onda salihovica 2ga tekma zaredom panj i to hrastov...
onda tandir, pa taj lik nema duel,on ne bjezi od lopte on na nju ni ne ide.on jednostavno...nista...
et bar trojicu...
i ovo pickasto povlacenje na kraju, pa nije termin ni viktorija majka mu stara.....sve u svemu tuga...
dalje, mozda bolje da ne nstavljam...
ni vi ovde nista bolji niste..isti ste ko i ove tetkice sto su se povukle na terenu...
gledam lika pljuje mjesecima po fejsbuku i udje u kop s nama niko mu nista i pizda jedna suti, glasa ne pusti koji si **** dolazio.. idi sjedi tamo s penzijom i suti,znas srat preko fejsa licemjeru jedan..mentalittet i karakter nula.dzabe cekat da se ohladim isto cu mislit...
Probisvjet je napisao/la:Koji si qurac isao, imao si na TV valjda.NjonjoVam je napisao/la:Salihović krampa!!
Tandir krampetina!!!!
Smrzoh se dzaba u Bijeljini hebem im sve....
Insan uči dok je ziv..

DRŽAVA TUZLA!!
i kako si ti probisvjet cuo da je neki iz radnika reko ajmo ih dobit i dobise ako si bio na utakmici?
ha?
ha?
Tek sada pogleda izjavu Jagodica,ovo je ipak kaze Radnik,pa yebo ti majku vladoooooooooooooo
Pa znaci da se pomirimo sa tim da je Radnik Real za nas je li nam to govoris vladoooooooooo
stokooooooooooooooooo izginuo Senadeeeeeeeeeeee i ti i porod ti citav senadeeeeeeeeeeeeee
Pa znaci da se pomirimo sa tim da je Radnik Real za nas je li nam to govoris vladoooooooooo
stokooooooooooooooooo izginuo Senadeeeeeeeeeeee i ti i porod ti citav senadeeeeeeeeeeeeee
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ma salihovic najgori...nemoj dzaba ne moze ga dunav oprat...
jebote da je onoliko propo... ko kauc na federe...
ai golman.. **** i njeg i njegov refleks
jebote da je onoliko propo... ko kauc na federe...
ai golman.. **** i njeg i njegov refleks
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bolan, bolan.... j e b o mu kupusari mater u p i c k u.... Cu,ovo je ipak radnik.... Ahahahahasolinas je napisao/la:Tek sada pogleda izjavu Jagodica,ovo je ipak kaze Radnik,pa yebo ti majku vladoooooooooooooo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ala sam se zaebao za ovog Tandira sto sam ga branio momak veze sa fudbalom nema al nije on kriv sto je invalid nego Vlado sto nam ga dovede, pa taj se ne zna postavit u duelu a tek da ga dobije. Salihovic se pogubi kad vidi da lopta ide prema njemu, Todorovic uobicajeno nikakav, pojacanje iz Svatovca se trudilo ali ima za njega vremena mlad je nadoci ce, Kalezic crnogorski lagano po terenu koraca, Zec sto dobro napravi toliko usere. Ziljkic i Lazevski najbolji na terenu kod nas mozda i Hadzic imao je par dobrih odbrana.
Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas
Sve to stoji i niko ne porice. ...SARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas
Ali da trener ovakve gluposti valja,i smije se....da ga nije bar malo stid te cinjenice i da upravu zabolje racku sto su pisljivi Radnik,Leotar ili Olimpic Modricaaaa hejjjj trofejniji i bolji od nas....
Brate ba ejjjj......Brukaaa
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Pa Radnik je uredjen klub vodi ih bivsi nogometas visokog kvaliteta, a Slobodu vodi bivsi nogometas Kikachi Junajted-a.....
Pa nazalost al je tako moj solinas, pa eto prosle godine smo ispustili oba trofeja pa se nismo ovako nervirali, nije da nekog branim ali ja cu do kraja vladu i ove momke podrzati a sto se tice uprave zaboli me ona stvar, jer vidi se da vlado radi maksimalan posao sa ovom ekipom, ima i njegovij fulova tipa Tandira al ko zna mozda ce i on eksplodirati kao Krpic i plus momku je 22 god ja mislim teksolinas je napisao/la:Sve to stoji i niko ne porice. ...SARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas
Ali da trener ovakve gluposti valja,i smije se....da ga nije bar malo stid te cinjenice i da upravu zabolje racku sto su pisljivi Radnik,Leotar ili Olimpic Modricaaaa hejjjj trofejniji i bolji od nas....
Brate ba ejjjj......Brukaaa
radimo sve pogresno, ko uostalom i sve ostalo u zivotu...
a onda svi tabire visoke politike,to jest, pricate o stvarima koje realno ne mozete promijenit.
i da,bogovi smo cinizma i ironije, a to potice iz nemoci.
a nemocni smo jer nikad nista konkretno uradili nismo.svi odreda generacijski, jer da neko nesto jest imali bi bar drzavu.
a to je opet pitanje karaktera...
i da ne bude da vam pametujem, ne pametujem,serem, prenosi me ovo prosipanje bodova u zadnjih 10ak minuta...a i to je odraz nemoci...
je bi ga...štaš-.-
upravu nikad promijenit kukanjem ovde i po internetu necete...necemo..pardon.
**** ti to probisvjet sto ti ovde nabacujes petice kad su oni bez glasova protiv izabrali novu upravu...kontas brate...
**** ti to sto vi ovde protestujte protiv macka,protiv reklame na dresu, kopanja istoka, ug.a, uprave,**** ti to sve kad to ne pije vode...
jedino kako mozete mozemo promijenit nesto je brojevima...a brojeva nema...
evo na 50 ljudi 3o suti,na 500 300... konstantne su prozivke raje sa zapada kako je mizeran broj na sjeveru, jadno navijanje, a sta je zapad? pozoriste? kad se jebni zapad zadnji put cuo? razumije li nas sviejt da je i zapadna tribina dio **** stadiona dio atmosfere? naravno da ne razumiju.. bitno je arlaukat ajmo crveni, **** sudiji mater i vikat sjedi dole..a tu opet dolazimo do pitanja mentaliteta i karaktera..
isto ko sto su i prozivanja ko si ti ba,sta si ti,otkud ti... znas ti sta sam ja...kolko sam ja..ma koga boli **** kad te trenutno nema..
isto ko i u tekmama trenutni rezultat sve diktira...
a tu se opet vracamo do mentaliteta i karaktera...
mi smo se borili za titulu, pa su samo na zelju isarajevo tribine bile popunjene...
sta ocekivat sad,kao sokirani,neugodno iznenadjeni...
sunce vam poljubim jeko ba neugodno iznenadjen?
to je taj mentalitet...
dakle dok ne promijenimo mentalitet,stvari nece ic nabolje, i dzabe krecite..
jeboiga malo sam oduzio izgleda, nije mi namjera ni sa kim se ovde kacit,nije sto se bojim,boga se ne bojim,nego ne ide brate..nema nista od te konfrotacije...
ista nit nas ovde veze,**** haj uzdravlje
a onda svi tabire visoke politike,to jest, pricate o stvarima koje realno ne mozete promijenit.
i da,bogovi smo cinizma i ironije, a to potice iz nemoci.
a nemocni smo jer nikad nista konkretno uradili nismo.svi odreda generacijski, jer da neko nesto jest imali bi bar drzavu.
a to je opet pitanje karaktera...
i da ne bude da vam pametujem, ne pametujem,serem, prenosi me ovo prosipanje bodova u zadnjih 10ak minuta...a i to je odraz nemoci...
je bi ga...štaš-.-
upravu nikad promijenit kukanjem ovde i po internetu necete...necemo..pardon.
**** ti to probisvjet sto ti ovde nabacujes petice kad su oni bez glasova protiv izabrali novu upravu...kontas brate...
**** ti to sto vi ovde protestujte protiv macka,protiv reklame na dresu, kopanja istoka, ug.a, uprave,**** ti to sve kad to ne pije vode...
jedino kako mozete mozemo promijenit nesto je brojevima...a brojeva nema...
evo na 50 ljudi 3o suti,na 500 300... konstantne su prozivke raje sa zapada kako je mizeran broj na sjeveru, jadno navijanje, a sta je zapad? pozoriste? kad se jebni zapad zadnji put cuo? razumije li nas sviejt da je i zapadna tribina dio **** stadiona dio atmosfere? naravno da ne razumiju.. bitno je arlaukat ajmo crveni, **** sudiji mater i vikat sjedi dole..a tu opet dolazimo do pitanja mentaliteta i karaktera..
isto ko sto su i prozivanja ko si ti ba,sta si ti,otkud ti... znas ti sta sam ja...kolko sam ja..ma koga boli **** kad te trenutno nema..
isto ko i u tekmama trenutni rezultat sve diktira...
a tu se opet vracamo do mentaliteta i karaktera...
mi smo se borili za titulu, pa su samo na zelju isarajevo tribine bile popunjene...
sta ocekivat sad,kao sokirani,neugodno iznenadjeni...

to je taj mentalitet...
dakle dok ne promijenimo mentalitet,stvari nece ic nabolje, i dzabe krecite..
jeboiga malo sam oduzio izgleda, nije mi namjera ni sa kim se ovde kacit,nije sto se bojim,boga se ne bojim,nego ne ide brate..nema nista od te konfrotacije...
ista nit nas ovde veze,**** haj uzdravlje
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi mog fazle...On u svemu nadje nesto dobroSARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas

nema inata,kaprica,sto bi rekle splice dispeta u nama...
nema ga...
samo kukamo. akukanje nikad nikom nistadobro donjelo nije.
nema ga...
samo kukamo. akukanje nikad nikom nistadobro donjelo nije.
Od istorijskog Svatovca do kapitenske trake, E moj senade i kariću sta nam uradi, manje vise poraz, sta će reć drugo Vlado sa ovim ublehama na čelu, čojek proba izvuć koliko moze od njihovih pojačanja, sad će poštovaoci i zaljublenici FK Željezničara zapet protiv sarajeva mozda i premije djelit a u ligi 6 počinje dramaturgija. sa ovakvim vođenjem kluba, kartama od 10 KM, bahatim ponašanjem, brzo će karijeru oni završit.Jebote led kad mu mreža stoji 2 mjeseca na magistrali da počne most pravit sta ocekujes u klubu, još road angažovali, ma brate sve je ovo jadno i cemerno, a većini momaka cestitam na borbenosti danas.
pa covjek se uklopio u sivilo, sta ocekivati, ipak ga oni placaju a ne mi ha ya,staragarda je napisao/la:Vidi mog fazle...On u svemu nadje nesto dobroSARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas![]()
![]()
....Hajd igru na stranu,eto bolji su.... Jesi bolan vidio vladinu izjavu
....Pa kakvo je ono pickasto ponašanje.... Covjeku smijesno, jbt.... Mene je debelo razočarano a on mi je bio jedina svjetla tacka u ovom crnilu...Sad vidim da je obični taldzija
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije se on uklopio u sivilo jarugo moja nego se uklopio u njihove talove...Ako imalo drzi do sebe i profesije koju radi morao bi znati da je poslije onakve tekme i onakvog poraza (a ima i do njega)u najmanju ruku se neumjesno smijuljiti i davati onakve izjave a voditi Slobodu....Kad vec zna odijela oblacili a dugo je u ovim vodama lijepo bi bilo da se upozna sa klubom kojeg vodi...Al se uklopio u filozofiju KikacaSARS je napisao/la:pa covjek se uklopio u sivilo, sta ocekivati, ipak ga oni placaju a ne mi ha ya,staragarda je napisao/la:Vidi mog fazle...On u svemu nadje nesto dobroSARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas![]()
![]()
....Hajd igru na stranu,eto bolji su.... Jesi bolan vidio vladinu izjavu
....Pa kakvo je ono pickasto ponašanje.... Covjeku smijesno, jbt.... Mene je debelo razočarano a on mi je bio jedina svjetla tacka u ovom crnilu...Sad vidim da je obični taldzija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.