Esport je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ma kakva titula, evropa je cilj.
evropa je osigurana
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Esport je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ma kakva titula, evropa je cilj.
Nije, borimo se za evropu. Znam sta pricamHordasIstok je napisao/la:Esport je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ma kakva titula, evropa je cilj.
evropa je osigurana
DID I DO THAAATHordasIstok je napisao/la:ahhah masallah od novembra nismo gola primili zadnji put protiv mladosti 4:3

Ima i dobru komunikaciju sa stoperima bas mu je Mihojevic jednu pustio dere se moja, a on se sage i pokupi je Pavlovic. Kako mi se to svida.HordasIstok je napisao/la:bojan pravi gplman i siguran i neki bi piriju na gol umjesto njega
Jbg valjda mu secer protiv Viteza pao bio pa je imao par ispada, prikazao mi se Alaim tadaHordasIstok je napisao/la:bojan pravi gplman i siguran i neki bi piriju na gol umjesto njega
Sa 2:0 na 20 min do kraja i na onakvom terenu nije bilo potrebe za Saidom...on nam je najpotrebniji u sledecoj fazi... Gledaj to na nacin da smo odigrali onako i bez Saida eh sad zamisli da je i on usao, Duljevic na stranu a on na 10-ku....Inspiracija je napisao/la:Ivica Ivetic...Danas igra odlicna...Pavlovic odlican,svaka cast...Ja sam iskreno ocekivao Saida bar 20 minuta al jbg hajde...
Ne prizivaj ga ziv bio.Hordas19xx je napisao/la:Gdje onaj Evander, nesto se usutio
Lakoste je napisao/la:Ne prizivaj ga ziv bio.Hordas19xx je napisao/la:Gdje onaj Evander, nesto se usutio
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, HordasFks, itatabisine, laznokrilo, miguelramos, NazorUso, Pitar6785 i 93 gosta.