Cim je prazan PDF, niko nista ne pise sve u dure. Zabije li Travnik go, opet smo najgori.TobeYarabi je napisao/la:dje ste pljuvaci? jel vas stid?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tu sam, ziv i zdrav. Malo prehladjen doduseTobeYarabi je napisao/la:dje ste pljuvaci? jel vas stid?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Braco ovako pijan ali posten i i skren i ****,zelim da pozelim sve pljuvace ,sami ce se prepoznati da ih ne nabrajam i da kazem da i njih volim ,i da kazem da se potvrdjuje ono sto sam rekao na po etku sezone da je ova generacija i ekipa sjajna i sve sami suhi kvalitet i da je najkvalitetnija u ligi.Ova ekipa ako kojim slucajem ne bude prva ima veliki potencijal i zasluzuje veliku podrsku i treba da ostane na okupu.Sarajevo kao klub oragnizaciono i u svakom drugom smislu je ogroman i ne zaostaje za evropskim klubovima i treba da budemo ponosni na njega i zelim da vam pozelim puno zdravlja i srece jer nnogo je radosti pred nama.Sutra cemo analozirati a slavimo veceras
I DOK TE GLEDAM SA TRIBINA U MENI GORI ZELJA SVAAAA DA PODIGNES DO VISINAAAAA
PEHAR TI NA RUKAMAA
I DOK TE GLEDAM SA TRIBINA U MENI GORI ZELJA SVAAAA DA PODIGNES DO VISINAAAAA
PEHAR TI NA RUKAMAA
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Bas me zanima sta je pod zvjezdicama

Inace post
Inace post
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma kakav travnik. ogadicemo im loptanje.Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim je prazan PDF, niko nista ne pise sve u dure. Zabije li Travnik go, opet smo najgori.TobeYarabi je napisao/la:dje ste pljuvaci? jel vas stid?
FrancescoTotti je napisao/la:Tu sam, ziv i zdrav. Malo prehladjen doduseTobeYarabi je napisao/la:dje ste pljuvaci? jel vas stid?
Juniori izgubili danas 5-2 . Oprastanje od titule vjerovatno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cilj je Europa 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- TobeYarabi
- Kontakt:
neprijatno iznenadjenjeEdoni je napisao/la:Juniori izgubili danas 5-2 . Oprastanje od titule vjerovatno.
PericaInspiracija je napisao/la:Ivica Ivetic...Danas igra odlicna...Pavlovic odlican,svaka cast...Ja sam iskreno ocekivao Saida bar 20 minuta al jbg hajde...
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A rekao je spiker Ivicapitic je napisao/la:PericaInspiracija je napisao/la:Ivica Ivetic...Danas igra odlicna...Pavlovic odlican,svaka cast...Ja sam iskreno ocekivao Saida bar 20 minuta al jbg hajde...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ivica peritic 
Ti ko da nisi bio na tekmi danas!pitic je napisao/la:PericaInspiracija je napisao/la:Ivica Ivetic...Danas igra odlicna...Pavlovic odlican,svaka cast...Ja sam iskreno ocekivao Saida bar 20 minuta al jbg hajde...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
siguran sam da je Said danas usao zadnjih dvadeset minuta da bi ubo bar jedan, cini mi se da je Cala za njega nesto sto je Mancini bio za Dzeku, rekao bih cak da ga malo ****, sto me iskreno iritira, jer ovo je tekma bas za Saida bila, protivnik je igrao otvoreno bilo bi dosta prostora za njega ali eto...
Odlicna tekma, svaka cast Cali i momcima. Bez slabe karike prakticno.
Iskreno nisam bio optimistican, ove zadnje dvije pobjede, a posebno ona protiv Viteza su bile uz dosta losu igru, ali ovo danas je bilo super.
Odbrana Pavlovica sa kraja prvog poluvremena... ludilo apsolutno. Lopta je dirala naseg igraca (Novakovica mislim, nije ni bitno koga), i odbraniti tako nesto je uzasno tesko. Odbrana sezone u ligi, ne samo sto se tice nas.
Nisam se ovako smrzo ima 5 godina najmanje, ali vrijedilo je.
Da nam Rustem sto cesce bude prehladjen, ili koji mu je **** vec danas bio.
Iskreno nisam bio optimistican, ove zadnje dvije pobjede, a posebno ona protiv Viteza su bile uz dosta losu igru, ali ovo danas je bilo super.
Odbrana Pavlovica sa kraja prvog poluvremena... ludilo apsolutno. Lopta je dirala naseg igraca (Novakovica mislim, nije ni bitno koga), i odbraniti tako nesto je uzasno tesko. Odbrana sezone u ligi, ne samo sto se tice nas.
Nisam se ovako smrzo ima 5 godina najmanje, ali vrijedilo je.
Da nam Rustem sto cesce bude prehladjen, ili koji mu je **** vec danas bio.
Sad znamo ko nije bio na utakmicijoker90 je napisao/la:Ti ko da nisi bio na tekmi danas!pitic je napisao/la:PericaInspiracija je napisao/la:Ivica Ivetic...Danas igra odlicna...Pavlovic odlican,svaka cast...Ja sam iskreno ocekivao Saida bar 20 minuta al jbg hajde...
- kupus army
- Kontakt:
Ubili smo ih presingom prvih pola sata,dali golove u pravo vrijeme,dovidjenja i prijatno.Dobro izdanje sjevera,pogotovo prvo poluvrijeme bas je grmilo,al generalno sam razocaran posjetom,ocekivao sam bar 2 milje vise.Neka je na cast onima koji sebe nazivaju navijacima Sarajeva,a danas nisu bili na tekmu,vec ostali pred tv-om.Svi u Tuzlu!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Petorica gonjaju duljevica i nijedan ga uhvatiti. Jada bgt
Kako ih prolazi ko cunjeve kuknjava
Rgt sta im Duljevic radi
Ubiše nas
Komentari sa teme sb
Ima li gdje snimak utakmice?
Volim te Cala!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, nedimmmm1337 i 24 gosta.