FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 11 mar 2017, 22:10

a jel fakat sars fazla il se to vi zajebavtae :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2017, 22:23

xeksor je napisao/la:Od istorijskog Svatovca do kapitenske trake, E moj senade i kariću sta nam uradi, manje vise poraz, sta će reć drugo Vlado sa ovim ublehama na čelu, čojek proba izvuć koliko moze od njihovih pojačanja, sad će poštovaoci i zaljublenici FK Željezničara zapet protiv sarajeva mozda i premije djelit a u ligi 6 počinje dramaturgija. sa ovakvim vođenjem kluba, kartama od 10 KM, bahatim ponašanjem, brzo će karijeru oni završit.Jebote led kad mu mreža stoji 2 mjeseca na magistrali da počne most pravit sta ocekujes u klubu, još road angažovali, ma brate sve je ovo jadno i cemerno, a većini momaka cestitam na borbenosti danas.
Je li bio El Hazretile u Bijeljini.....jes Na mom gurcu.
Nista....apsolutno nista nije taj covjek uradio za klub niti ce.
A neko mu sina spominjao....Cekaj samo ako Aminuje Veliki Vodja....Hazretile junior ce nam glavni u klubu biti....Tako nacuo a slabo kada "ofulam".
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 11 mar 2017, 22:24

Na kraju sezone će sve bit jasno, ko god je mislio da ova ekipa može nešto napravit prevario se. Trener Vlado lafinaš, sve nešto kalkuliše i fura diplomatski jezik dok može. Nosioci igre il su otišli ili su lafo povrijedjeni( Subić povreda sumnjiva lika nema nigdje znači u Bg brije dok sezona ne prodje smijem se kladit, Efendić prvu utakmicu nastavka odigro očajno drugu nako, ovu ga nema ni na tribini niko ne zna zašto, Stjepanović propo , Veseli propo , Mehmedagić ??? , Krpića prodali u najgorem trenutku što ne radi ni jedna ozbiljna ekipa, zamjenio ga kloc, Salihović bukov panj bolje da je zamjenio Sabitovića svakako je čovjek bolestan a ovaj student medicine) I da Liga 6 se spominje od strane uprave ko neki uspjeh , do prošle sezone išlo se na trofeje itd. itd. Poslije ovog cirkusa na ljeto očekujem nove ostavke, nove priče o gašenju kluba i nove arbitraže. Na kraju će nas prozvat F.k. "Arbitraža" iz Tz. Volio bi da me demantuju svi na kraju sezone. ;) :kafa:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 mar 2017, 22:27

Nemoj Mustafa za Efendića, zna se s njim šta je u pitanju..

Btw, je li nam preCjednik bio na kojoj gostujućoj? Mislim da je odgovor ne, ali da pitam..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 mar 2017, 22:42

ja sam spomenuo juniora..i od svega ovog to mi najvisesmeta a niko nikad nije ga prozvao zbog toga,jer se mi kao borimo za slobodu a kontra privatizacije,a on prica jebote ko da je djl..otkud njemu info da javno dijeli? koja je fja u klubu?
mislim znamo svi otkud mu info, al to onda nije SD nego djl il pp.-..
ako se kontamo...

fakat ne diraj efeta.
wtf? nisi upucen ok..al bar malo se raspitaj prije no sto pocnes onako osupnuto po svima redom...jebga nema smisla

p.s pinoglavi vrati se.. nemam ja zivaca za ovo :lol: :pray:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 mar 2017, 22:46

Macak nema kad da ide po utakmicama... Njemu je oprosteno...On je tuzlanski neimar u službi svih nas....A mozda su i Kikaci igrali u isto vrijeme pa nije stigao do bijeljine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2017, 22:48

Gdje je postar? Jel' malo cetiri? :lol: :urnebes: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2017, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2017, 22:49

staragarda je napisao/la:Macak nema kad da ide po utakmicama... Njemu je oprosteno...On je tuzlanski neimar u službi svih nas....A mozda su i Kikaci igrali u isto vrijeme pa nije stigao do bijeljine

De nemoj nam crniti preCjednika.Nemora svako znat.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 mar 2017, 22:50

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Macak nema kad da ide po utakmicama... Njemu je oprosteno...On je tuzlanski neimar u službi svih nas....A mozda su i Kikaci igrali u isto vrijeme pa nije stigao do bijeljine

De nemoj nam crniti preCjednika.Nemora svako znat.
Ma salim se... Kikaci nedjeljom igraju.... gledo Melju u seher banja luci

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2017, 22:54

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas
Vidi mog fazle...On u svemu nadje nesto dobro :urnebes: :rol: :rol: ....Hajd igru na stranu,eto bolji su.... Jesi bolan vidio vladinu izjavu :urnebes: ....Pa kakvo je ono pickasto ponašanje.... Covjeku smijesno, jbt.... Mene je debelo razočarano a on mi je bio jedina svjetla tacka u ovom crnilu...Sad vidim da je obični taldzija
Nemoj Fazlu ba. Covjek zauzet ispitima. Zavrsava cetvrti osnovne u Travniku. :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 mar 2017, 22:56

Probisvjet je napisao/la:VLADO MARŠ IZ SVETINJE!
Potpis....Ubleha i taldzija obicni.... Nece on svakako dalje od ljeta u Slobodi.....Ako i do tad..... otjerati Ce njega Tusanj poslije 2 vezana poraza kuci u ligi 6....
Inače ,danas jos jedan trofej u našim vitrinama... Ucesnici lige za prvaka :tokralju: :tokralju: ....Ko sto neko napisa....Sa Husicem smo evropu igrali...Ovima je plafon liga 6 :rol:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 mar 2017, 23:21

Aj sad malo realno od kada su dosli jedinu stvar sto su javno rekli o stanju u klubu je da je zadnja uprava napravila najveći dug, da se na noge moze stat za dvije godine i da čestitaju slađanu iliću na predlozenom zakonu koji je usvojen o reprogramu. Ni jednu više informaciju o stanju u klubu nisu izjavili za 6 mjeseci. obećan je detaljan izvjestaj a nista od toga, obećan je famozni spisak tuzitelja slobode ma ni mukajet, finansijki izvjestaj je transparetniji u s. koreji, koliko koštaju famozne reklame po dresovima od članova upavnog odbora( osim generalmog sponzora i pivnice koji su to platili) kaki su detalji potpisanog ugovora sa wwin-om, ma ovo smrdi sve na neku prevaru i lopovluk , pogotovo sa trojicom ljudi u klubu najbitnijih( mačak, čičak, i jurica) onaj prijasnji isto nije ništa toliko puno objavljivao, ali smo imali neke rezulatet, pune stadione itd. za razliku od predsjenika bio je u biljini i gledo utakmicu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2017, 23:24

MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI.... :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2017, 23:27

SARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas
Ko, oni organizovaniji? Zar nemamo mi najjaci UO do sada? :lol: :urnebes:

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 11 mar 2017, 23:42

Nije ovo tako losa ekipa s obzirom da je u ekipi danas od 18 igraca mjesto naslo 8 igraca do 21 godine od kojih je 5 zabiljezilo znacajne minute na terenu i uz jos 6 igraca koji nam fale. Par korekcija napravit i mogli bi pomrsit racune mnogima
Azir - Efe Laza Skaha Hare - Ordaga Hairlahovic Kalezic Zilkic Veseli - Zec
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 12 mar 2017, 00:09

Slag na tortu je onaj ciganluk ispred stadiona kada su se igraci vratili senadov zet tj od smajica otac napao vladu jagodica zato sto mali ne igra

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 mar 2017, 00:18

tinaslafkr je napisao/la:Slag na tortu je onaj ciganluk ispred stadiona kada su se igraci vratili senadov zet tj od smajica otac napao vladu jagodica zato sto mali ne igra
Lazes............... :pinokio:

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 12 mar 2017, 00:20

Aerials je napisao/la:Nemoj Mustafa za Efendića, zna se s njim šta je u pitanju..

Btw, je li nam preCjednik bio na kojoj gostujućoj? Mislim da je odgovor ne, ali da pitam..
Šta je sa Efendića?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 mar 2017, 00:23

Koliko ja znam, otac mu je preminuo par dana nakon utakmice protiv Mladosti, a on sad radi neke pretrage zbog lošeg zdravstvenog stanja, o čemu se tačno radi ne znam.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 12 mar 2017, 00:28

solinas je napisao/la:
tinaslafkr je napisao/la:Slag na tortu je onaj ciganluk ispred stadiona kada su se igraci vratili senadov zet tj od smajica otac napao vladu jagodica zato sto mali ne igra
Lazes............... :pinokio:
sta imas ocekivat kadsu od 8 pojačanja 5 stelića i to zescih. samo me interesuje grupa kad ova lobanja digne sidro kako će skandirat il dat objavu da je Mujkanović najveći neprijatelj slobode

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.