Indian Wells je poznat kao "peti Grand Slam"BosnaSTL je napisao/la:Yebo te ovaj turnir je jak kao Grand slam.Svi igraci igraju skoro mislim na one iz top 50 .
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
De mi neko onu rusku stranicu sa streamovima 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa Masters je to, uvijek skoro svi top50 igrači igraju.BosnaSTL je napisao/la:Yebo te ovaj turnir je jak kao Grand slam.Svi igraci igraju skoro mislim na one iz top 50 .
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %E2%84%96fbodi123 je napisao/la:De mi neko onu rusku stranicu sa streamovima
MorajuBosnaSTL je napisao/la:Yebo te ovaj turnir je jak kao Grand slam.Svi igraci igraju skoro mislim na one iz top 50 .
nisam upoznat sa situacijom znam da su sestre wiliams dugo izbjegavale ovaj turnir...nemam sad vremena da guglam pa ako ima ko da prosvijetliForster je napisao/la:Indian Wells je poznat kao "peti Grand Slam"BosnaSTL je napisao/la:Yebo te ovaj turnir je jak kao Grand slam.Svi igraci igraju skoro mislim na one iz top 50 .
Popio sam
Od kada ja govorim da Damiru ne odgovaraju nocni termini! Idemo

Od kada ja govorim da Damiru ne odgovaraju nocni termini! Idemo
Hvala pašanele-BHF je napisao/la:http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %E2%84%96fbodi123 je napisao/la:De mi neko onu rusku stranicu sa streamovima
Da, Venus je IW izbjegavala cini mi se 15ak godina, jer je ih publika jos tamo davne 2001. izvizdala i nju i sestru Serenu, bilo je i svakakvih povika
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ramos 24-ti!
I ovaj tenis je otisao u kur.
Sta si pio vodu?Neka neka zdravo je to .COYS je napisao/la:Popio sam
Od kada ja govorim da Damiru ne odgovaraju nocni termini! Idemo![]()
BosnaSTL je napisao/la:Sta si pio vodu?Neka neka zdravo je to .COYS je napisao/la:Popio sam
Od kada ja govorim da Damiru ne odgovaraju nocni termini! Idemo![]()
Razbit cu ovaj monitor
OVO CE BITI DOSTA TESKOO
Prvi macici u vodu se bacaju
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Igrajte vise gemova na lajvu.
Ramos ne masi svoj forhend., ali strpljivo ne moze ovako pogađati stalno
FK Sarajevo !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Da li je ovo znak da je bol u ledjima uradila svoje 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sta je ovo...kakve ovo bombe puca ovaj 'prasinar'
Mora biti agresivan, od prebacivanja nema ništa, može Ramos do sutra ako treba da se prebacuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.