BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Jbg jbg i jbg
jbg
a mogao je sve zarvsiti u dva seta.
a mogao je sve zarvsiti u dva seta.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 12 mar 2017, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.
e moj Damire sta je ono na mrezi
E j..ga
Šteta
Yebem ti tenis i sport. Cijeli mec sve poene na mrezi osvaja i najlaksi poen fuli.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebote i stop volley i drop shot.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pusi Karinu damire kako glupo izgubi match .Ma yebo me svak kao da je ovo namjerno uradio samo da ode sa terena .
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa sam sebe Damire dragi. Dobra stvar ne nervira se kao prije. Losa stvar, ja na leksaurinima.
BosnaE
hahahha uvijek on u odlucujucem gemu neke drop shotove izvodi, ma to samo on i bog znaju sta on hoce da uradi hahha, smijesno bukvalno
Isto ovo sam krenuo napisati. Steta, steta i steta!VGS je napisao/la:Yebem ti tenis i sport. Cijeli mec sve poene na mrezi osvaja i najlaksi poen fuli.
Valjda Juka malo popravi noc...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Tesko je povjerovati da covjek sam sebi ovo radi, bas tesko.
Pfffff, velika steta.
Toliko mi je krivo da nemam sta reci... Kosta ga ona nonsalantnost na mrezi na 30:15, siguran sam da je ono mogao bolje/jace udariti.
Toliko mi je krivo da nemam sta reci... Kosta ga ona nonsalantnost na mrezi na 30:15, siguran sam da je ono mogao bolje/jace udariti.
ma nema veze jbg...los mec i tacka. ovo nije onaj damir od prije par sedmica.
BosnaSTL je napisao/la:Pusi Karinu damire kako glupo izgubi match .Ma yebo me svak kao da je ovo namjerno uradio samo da ode sa terena .
E da si više izlazio na mrežu, a manje DS koristio pobijedio bi ga.
Nema veze, idemo dalje. Možda je i bolje što je izgubio, protiv Goffina bi se samo više patio sa leđima, šanse protiv Goffina bi mu bile 10:90 samo zbog trenutne fizičke spremnosti. Da je mogao pobijediti mogao je, da je igrom zaslužio pobjedu - nije. A nije ni Ramos vala.
Potencijala je uvijek bilo kod njega i biće, samo strpljivo i top 50 je tvoj do 2018. kao što sam rekao.
Nema veze, idemo dalje. Možda je i bolje što je izgubio, protiv Goffina bi se samo više patio sa leđima, šanse protiv Goffina bi mu bile 10:90 samo zbog trenutne fizičke spremnosti. Da je mogao pobijediti mogao je, da je igrom zaslužio pobjedu - nije. A nije ni Ramos vala.
Potencijala je uvijek bilo kod njega i biće, samo strpljivo i top 50 je tvoj do 2018. kao što sam rekao.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zašto stop volley, udari obični volley i gotovo, uvijek teži nekoj perfekciji.Federer17 je napisao/la:Pfffff, velika steta.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
oldtown1990
- Kontakt:
I tako lik koga je vecina ovdje ismijavala i govorila kako dobre rezultate postize samo na zemlji, pobijedi naseg Damira...
- JohnCleese
- Kontakt:
Ybg
Pobijedio si sam sebe
Pobijedio si sam sebe
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.