FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 02:32

tinaslafkr je napisao/la:Slag na tortu je onaj ciganluk ispred stadiona kada su se igraci vratili senadov zet tj od smajica otac napao vladu jagodica zato sto mali ne igra
Daj,s e r e s :urnebes: :urnebes: :rol: ....Pa to mu i treba.... Poltroncina obicna
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 12 mar 2017, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

otto
Kontakt:

Post Postao/la otto » 12 mar 2017, 02:53

azmir je kriv, azmir pokro milione na drini, ljiga podrinjska fuj

? са Vienna уз - &
Vozi me na Pale preko ledina

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 04:50

Je li carsija napokon zadovoljna s postignutim ciljem ?

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 mar 2017, 07:44

Probisvjet je napisao/la:
SARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas
Ko, oni organizovaniji? Zar nemamo mi najjaci UO do sada? :lol: :urnebes:
Kako da ne, al ti se ovdje najmanje trebas javljati kao clan skupstine i covjek koji je digao ruku za isti taj UO...Zasto na skupstini se nisi pobunio iznio svoje misljenje imao svoj stav, imao damu pa rekao nesto javno tad bi se ovdje mogao javljati, a ti podrzao ovakav UO i sad kao ismijavas ih jer iza paravana si jaci i smjeliji

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2017, 08:54

SARS je napisao/la:
SARS je napisao/la:Pa sto osporavate radnik kad su ljudi trofejniji od nas, i taj isti radnik nas rastavi u finalu na proste faktore kada smo imali mnogo jacu ekipu od ove...I svidjelo se to nekome ili ne trenutno su jaci i ako ne i organizovaniji klub od nas
Kako da ne, al ti se ovdje najmanje trebas javljati kao clan skupstine i covjek koji je digao ruku za isti taj UO...Zasto na skupstini se nisi pobunio iznio svoje misljenje imao svoj stav, imao damu pa rekao nesto javno tad bi se ovdje mogao javljati, a ti podrzao ovakav UO i sad kao ismijavas ih jer iza paravana si jaci i smjeliji
Rekli su da ce biti do sada najjaci UO. Ako neko tako kaze das mu sansu. Ali ako cim dodje na funkciju dokaze suprotno moras ga halakati.
Oni nisu ni imali protukandidata. Covjek treba da spoznaje i da vidi svoje greske.

Sada bi bilo najbolje da se zakopaju ratne sjekire izmedju navijaca Slobode koji su za i protiv ove uprave. Da svi zajedno damo do znanja ovome LOPOVSKO-LAZOVSKOM upravnom odboru da ih ne zelimo!
Da im srucimo jedno trideset baklji na teren i yebemo im mamu! Da kazemo Jagodicu ublehasu da se pokupi i ide prosipati lafinu nekoj drugoj manje inteligentnoj raji.
Samo postoji jedan problem.
Slobodu je na tribini prodalo nekoliko manje inteligentnih ljudi, i to za sitne parice. Bacali su baklje, nabijali kazne, sirili transparente protiv Vugdalica koji je gospodin-insan za ove oblehe i lopove tipa Menprom, TOM -CAT, Vlado Jagodic, Karic, ...
Ti su to radili za mizerne pare, a i sada se prodaju za cenera-dva.
Suljo je mladji od mene i ja sam ga uvijek simpatisao. Ali gle cuda, on postavlja pitanje finansijkog izvjestaja Azmiru koji sam ulaze svoja sredstva, cak potpisuje da nece traziti natrag pozajmicu, dok ovim lopovima koji su stavili imena svojih firmi na dres svetinje ne smije ili nece da postavi to isto pitanje. Sulje ili je strah, ili je placen. Trece nema. Zalosno je da nekadasnji zakleti Slobodasi sada za cvaju tjeraju klub u propast, podrzavajuci lopove.

Yebala ih cvaja, da su trazili skupili bi mi i stoju samo da ne ruse Slobodu.
Ako su navijaci imalo dosli tobe, utakmica protiv pitara treba da bude preokret i pocetak borbe protiv lopova.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 mar 2017, 09:00

Rekli su da ce biti do sada najjaci UO. Ako neko tako kaze das mu sansu. Ali ako cim dodje na funkciju dokaze suprotno moras ga halakati.
Oni nisu ni imali protukandidata. Covjek treba da spoznaje i da vidi svoje greske.

Sada bi bilo najbolje da se zakopaju ratne sjekire izmedju navijaca Slobode koji su za i protiv ove uprave. Da svi zajedno damo do znanja ovome LOPOVSKO-LAZOVSKOM upravnom odboru da ih ne zelimo!
Da im srucimo jedno trideset baklji na teren i yebemo im mamu! Da kazemo Jagodicu ublehasu da se pokupi i ide prosipati lafinu nekoj drugoj manje inteligentnoj raji.
Samo postoji jedan problem.
Slobodu je na tribini prodalo nekoliko manje inteligentnih ljudi, i to za sitne parice. Bacali su baklje, nabijali kazne, sirili transparente protiv Vugdalica koji je gospodin-insan za ove oblehe i lopove tipa Menprom, TOM -CAT, Vlado Jagodic, Karic, ...
Ti su to radili za mizerne pare, a i sada se prodaju za cenera-dva.
Suljo je mladji od mene i ja sam ga uvijek simpatisao. Ali gle cuda, on postavlja pitanje finansijkog izvjestaja Azmiru koji sam ulaze svoja sredstva, cak potpisuje da nece traziti natrag pozajmicu, dok ovim lopovima koji su stavili imena svojih firmi na dres svetinje ne smije ili nece da postavi to isto pitanje. Sulje ili je strah, ili je placen. Trece nema. Zalosno je da nekadasnji zakleti Slobodasi sada za cvaju tjeraju klub u propast, podrzavajuci lopove.

**** ih cvaja, da su trazili skupili bi mi i stoju samo da ne ruse Slobodu.
Ako su navijaci imalo dosli tobe, utakmica protiv pitara treba da bude preokret i pocetak borbe protiv lopova.[/quote]
Ja koliko znam Suljo eno javno kritikuje upravu na stranici Crveno crnih javno iznosi kako mu se ne svidja rad ove uprave, a fukare su se davno prodale i niko ne smije da im se suprostavi i to je fakat, evo ja sam za da na sledecoj utakmici svi koji su na zapadau ustanemo i trazimo odlazak uprave onako javno i gromoglasno...Sto se tice Vlade ne bih ja njega tjerao ima covjek slifa samo je problem sto nema skim, iz ove ekipe covjek izvlaci maksimum al sta moze kad mu ovi diktiraju dal ce se boriti za europu ili ce prodavati utakmice ha ya

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 09:14

Ovi uhljupi su vec trebali biti bivsi... Spasila ih je ona ruka, penal i Tandir... Poslije ove lardije u Bijeljini protiv pitara Ce biti ogroman pritisak....Nadam se da su donji

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2017, 09:25

Igra u Bijeljini nije lakrdija, dobro su igrali s obzirom na okolnosti sve. Lakrdija je ono što se priča prije, a i poslije utakmice. I kako se nose nonšalanto sa ovim svim i igraju s nama navijačima. Šta je činiti...I ja bi rado da se dignemo sad protiv pitara kad budemo igrali, i da im svima damo do znanja da nisu ovdje dobrodošli!!!
Vladu također ne bih tjerao jer je on jedna od malo pozitivnih stvari trenutno u klubu, iako i on počinje da kaki.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 12 mar 2017, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 09:27

wobly92 je napisao/la:Igra u Bijeljini nije lakrdija, dobro su igrali s obzirom na okolnosti sve. Lakrdija je ono što se priča prije, a i poslije utakmice. I kako se nose nonšalanto sa ovim svim i igraju s nama navijačima. Šta je činiti...I ja bi rado da se dignemo sad protiv pitara i da im svima damo do znanja da nisu ovdje dobrodošli!!!
Vladu također ne bih tjerao jer je on jedna od malo pozitivnih stvari trenutno u klubu, iako i on počinje da kaki.
I mislio sam na lakrdiju oko same tekme ne direktno na poraz....Rade ljudi majmune od nas.... Najveći problem vise nije ni da ovi jazavci odu nego je problem sto faraon nema vise koga instalirati

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2017, 09:48

tinaslafkr je napisao/la:Slag na tortu je onaj ciganluk ispred stadiona kada su se igraci vratili senadov zet tj od smajica otac napao vladu jagodica zato sto mali ne igra
Nek mu je yebo majku. Vlado se spajdasio sa lopovima. Zar mu nije bolo jasno da su razjebali tim da mogu ubaciti svoje jajare. Smajic nije nikakav igrac niti ce biti. Jagodic morao izbaciti Urosa Djukica koji je bolji od sve nove djece jer nema ko da ga gura.
Pa i corav vidi kome se steli da igra.

Ej moji slobodasi nije davno ovo bilo, a izgleda kao da smo sanjali. Spali smo opet na niske grane!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2017, 09:51

Traziti privatizaciju i uparvljacka prava. Ko ima pare neka izvoli, ko nema na tribinu!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 mar 2017, 10:03

SARS je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:

Probisvjete, kome cemo sad dati sansu, nekom novom grobaru koji obeca sve najbolje Slobodi? :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 mar 2017, 10:04

Gledam ove klipove i nemoguce sta ste uj.ebali, strah i trepet lige, ljepota bilo gledati svakom neutralnom gledaocu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 mar 2017, 10:10

Imal ko dan nam izbaci onu famoznu sliku najjačeg upravnog odbora do sada sa sastanka kod faraona ? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa da je copy paste na svakoj strani novoj :salut: :salut: :salut:
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 mar 2017, 10:11

Trebali su ga i iznabijat posto je on njihov jaran, sere navijacima, govori ljudima koji su iskreni navijaci Slobode da ce biti uplakani zbog njih eto mu sada da ga hoce i pretuci da vidi s kim ima posla.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 mar 2017, 10:22

NjonjoVam je napisao/la:
Imal ko dan nam izbaci onu famoznu sliku najjačeg upravnog odbora do sada sa sastanka kod faraona ? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa da je copy paste na svakoj strani novoj :salut: :salut: :salut:
slika
FARAON SA SATRAPIMA . PLAN ZA GAŠENJE I UKIDANJE FK SLOBODA JE SPREMAN.
FK SLOBODA NJIMA NE ZNAČI NIŠTA.
Ja volim FK Tuzla City

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 mar 2017, 10:23

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Sloboda /" je kralj!!
Bgm ulijevaju povjerenje!!
DRŽAVA TUZLA!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 mar 2017, 10:25

slika

FARAON JE" ALFA I OMEGA" TIHE "EUTANAZIJE" FK SLOBODA TUZLA.
NJEGA TREBA PROZIVATI .NE GUBIMO VRIJEME SA SATRAPIMA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 mar 2017, 10:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 mar 2017, 10:26

FK SLOBODA TUZLA -UCESNIK PLAY-OFFA PREMIJER LIGE BIH 2016/17 - ONAKO

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 mar 2017, 10:29

Sloboda 72 jel ovo sa tehvida Slobodi slika?
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.