e baš jesmo nisko pali za nepunu godinu dana.. muka čovjeku dođe kad uporedi ovo doba prošle godine sa trenutnim stanjem.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
držim najjači UO prekrižen na avataru od prvog dana mandata
e baš jesmo nisko pali za nepunu godinu dana.. muka čovjeku dođe kad uporedi ovo doba prošle godine sa trenutnim stanjem.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Cilj je ispunjen...tuzlak1987 je napisao/la:FK SLOBODA TUZLA -UCESNIK PLAY-OFFA PREMIJER LIGE BIH 2016/17 - ONAKO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husref 14 bodova u 8 kola --> 1,75 bodova po kolu
Vlado 18 bodova u 12 kola, ispadanje iz Kupa --> 1,5 bodova po kolu.
Vlado cudotvorac!
Vlado 18 bodova u 12 kola, ispadanje iz Kupa --> 1,5 bodova po kolu.
Vlado cudotvorac!
sloboda72 je napisao/la:[
FARAON SA SATRAPIMA . PLAN ZA GAŠENJE I UKIDANJE FK SLOBODA JE SPREMAN.
FK SLOBODA NJIMA NE ZNAČI NIŠTA.
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako Vlado kaze kakvu losu rijec i svoje misljenje mogao bi dobiti otkaz da se sansa pruzi mladom menadzeru Semiru Mujkanovicu jer kada je ekipa mlada neka bude i manager mlad.staragarda je napisao/la:Cilj je ispunjen...tuzlak1987 je napisao/la:FK SLOBODA TUZLA -UCESNIK PLAY-OFFA PREMIJER LIGE BIH 2016/17 - ONAKO...Tako bar kaze mrtva carsija pojacana Kikaci Boysima
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ba ....Bit ce podrzan od mrtve carsijetuzlak1987 je napisao/la:Ako Vlado kaze kakvu losu rijec i svoje misljenje mogao bi dobiti otkaz da se sansa pruzi mladom menadzeru Semiru Mujkanovicu jer kada je ekipa mlada neka bude i manager mlad.staragarda je napisao/la:Cilj je ispunjen...tuzlak1987 je napisao/la:FK SLOBODA TUZLA -UCESNIK PLAY-OFFA PREMIJER LIGE BIH 2016/17 - ONAKO...Tako bar kaze mrtva carsija pojacana Kikaci Boysima
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 12 mar 2017, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema sanse da bi njeg postavili.jebte preofirno bi bilo.
I kako to prodat? Ma nema sanse..
Nemojte zajebavat.
Steta boda.jebga jos da siroki uzme kup i da 4 mjesto ista ne znaci a nije iskljuceno da im se ne nashilji
Nemojte zajebavat.
Steta boda.jebga jos da siroki uzme kup i da 4 mjesto ista ne znaci a nije iskljuceno da im se ne nashilji
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A sta brate,ova dosadašnja desavanja nisu preofirnaSariel je napisao/la:Ma nema sanse da bi njeg postavili.jebte preofirno bi bilo.
Nemojte zajebavat.
Pa imal to igdje drugdje zabiljezeno???
S oca na sina daj ba..
Dobro osim u zelji????
S oca na sina daj ba..
Dobro osim u zelji????
- Probisvjet
- Kontakt:
NAS NE KUPUJU TITULE, VEC KOJA CVAJA, TUZLANSKA PIVA I MENPROMOVA SUDZUKA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
odgovor na pitanje koliko UO daje za reklame na dresu je u ovoj rečeniciProbisvjet je napisao/la:NAS NE KUPUJU TITULE, VEC KOJA CVAJA, TUZLANSKA PIVA I MENPROMOVA SUDZUKA!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Koga nas brate?druze?Probisvjet je napisao/la:NAS NE KUPUJU TITULE, VEC KOJA CVAJA, TUZLANSKA PIVA I MENPROMOVA SUDZUKA!
- Probisvjet
- Kontakt:
Uskoro na prednjoj strani sorca igraci ce imati reklamu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Evo me u Ugljeviku u kaficu. Na tvu utakmica Radnik - Sloboda.
Likovi do mene pričaju, jedan govori nema im Subica on im je pola ekipe. Ovaj drugi kaže vratio je se on u Partizan, kaže jesi siguran, kaže jest jest u Partizanu je on sad.
Likovi do mene pričaju, jedan govori nema im Subica on im je pola ekipe. Ovaj drugi kaže vratio je se on u Partizan, kaže jesi siguran, kaže jest jest u Partizanu je on sad.
Precjednik nije čaršija, kao što ni prošli dotični nije bio. Ali je velika razlika između gospodina i...ovog.
Mada ne krivim ni njega puno, dobro reče Sloboda72, zna se ko je glavni krivac.
Također ne krivim precjednika ni zbog tog što je podmaz'o cvajom "vodeće" Fukare, a ni Đasmina što je morao sa nečim malo većim podmazati one koje imaju malo više mozga, nisu oni krivi što su ovi lahki za podmazat. Et ko nama radi o klubu.
Mada ne krivim ni njega puno, dobro reče Sloboda72, zna se ko je glavni krivac.
Također ne krivim precjednika ni zbog tog što je podmaz'o cvajom "vodeće" Fukare, a ni Đasmina što je morao sa nečim malo većim podmazati one koje imaju malo više mozga, nisu oni krivi što su ovi lahki za podmazat. Et ko nama radi o klubu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Idi baSariel je napisao/la:Pa imal to igdje drugdje zabiljezeno???
S oca na sina daj ba..
Dobro osim u zelji????
zna probivjet.kad ovde moze podjebvat nek ga on pita..
a ja, i mene, probisvjet ima damu sdamo ovde zajebavat...
a ja, i mene, probisvjet ima damu sdamo ovde zajebavat...
ma ako cemo iskreno,RollingPaper je napisao/la:Evo me u Ugljeviku u kaficu. Na tvu utakmica Radnik - Sloboda.
i stjepnovic i veseli ne zaostaju plaho sa formom i povredama ...daj boze da grijesim,veseli nije mogo zaboravit igrat lopte da ga ****,, nije on sale da je prirodni angtitalenat...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod uprave su vam povlasteni Zilkic, Kalezic, Smajic i Jahic. Sa njima se druze, drze ih kao malo vode na dlanu. A i jer su dobili njihove kikiriki ugovore. Tandir je Vladin.
A Subica, Stjepanovica, Merzica, Lazevskog i te jedva cekaju da otjeraju. Od Zeca i Veselog se nadaju da ce nesto zaraditi pa ih drze, a Ordagica cijene jer ce dobiti za njega pare ko za Krpica.
A Subica, Stjepanovica, Merzica, Lazevskog i te jedva cekaju da otjeraju. Od Zeca i Veselog se nadaju da ce nesto zaraditi pa ih drze, a Ordagica cijene jer ce dobiti za njega pare ko za Krpica.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 mar 2017, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
a ni tandara mandara,,sve sa onom svojom tetkom hajrijom sta mu vec dodje...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.