PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 11:07

belosevic28 je napisao/la:Sari el i virtu al udruzenim snagama hoce nekoga da ubijede u nesto. Jedan glup ko to cak, drugi vidio sugavicu par puta (na TV-u) a mni prebacuje jer sam iz Olova i navijam za Sarajevo. Po tvojoj logici meljo bi imao 74 navijaca (iz Sarajeva), ostali su Focaci, sandzaklije i par zenicana (koji robijaju tamo)...
Kako ti prodje ono antibot pitanje, ozbiljno?

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 12 mar 2017, 11:24

Sariel je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sari el i virtu al udruzenim snagama hoce nekoga da ubijede u nesto. Jedan glup ko to cak, drugi vidio sugavicu par puta (na TV-u) a mni prebacuje jer sam iz Olova i navijam za Sarajevo. Po tvojoj logici meljo bi imao 74 navijaca (iz Sarajeva), ostali su Focaci, sandzaklije i par zenicana (koji robijaju tamo)...
Kako ti prodje ono antibot pitanje, ozbiljno?
Al bez zajebancije :rol:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 12 mar 2017, 11:40

TobeYarabi je napisao/la:jel neko odgledo ovaj video od copa90 iz zenice? zar robijasi nisu mogli bar 3 minute navijati da nas ne sramote!?! od 10 minuta videa, 9,5 minuta su politicari, 10 sekundi navijaci i 20 sekundi ostalo..ugasite se!!!
rece jedan od 26 simpatizera sarajeva ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 12 mar 2017, 11:50

A jeste vi neka sila pa vas mi sramotimo, u usta ti se naserem defektna :lol:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 mar 2017, 11:54

10-ta pobjeda u nizu, inat , Cala , Siroki Brijeg ,4 hiljade :crazy: :crazy:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 mar 2017, 11:57

Druga liga :arrow:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 mar 2017, 12:10

avenija je napisao/la:10-ta pobjeda u nizu, inat , Cala , Siroki Brijeg ,4 hiljade :crazy: :crazy:
5000
u losoj atmosferi
vas malo vise u najvecem delirijumu u zadnjih 5 godina :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 12:24

Ima li neko od komšija info oko utakmice juniora Širokog protiv najjače nogometne akademije na Balkanu, i rezultata 5-2 za Širokobriježane? Nekako mi to nema smisla, mislim svi ti talenti koji su na oku najkvalitetnjih trenera, u najkvalitetnijim uslovima, većina već prodata ili kaparisana od velikih europskih klubova, a ubi ih Široki ko Kuduz Bademu? Molom Vas komšije pojasnite nam malo šta bi?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 12:25

Monci je napisao/la:Ima li neko od komšija info oko utakmice juniora Širokog protiv najjače nogometne akademije na Balkanu, i rezultata 5-2 za Širokobriježane? Nekako mi to nema smisla, mislim svi ti talenti koji su na oku najkvalitetnjih trenera, u najkvalitetnijim uslovima, većina već prodata ili kaparisana od velikih europskih klubova, a ubi ih Široki ko Kuduz Bademu? Molom Vas komšije pojasnite nam malo šta bi?
Čuj 5_2 :cry:

Još kažu 5000 ih bilo na utakmici :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 mar 2017, 12:26

Pantelija je napisao/la:
avenija je napisao/la:10-ta pobjeda u nizu, inat , Cala , Siroki Brijeg ,4 hiljade :crazy: :crazy:
5000
u losoj atmosferi
vas malo vise u najvecem delirijumu u zadnjih 5 godina :rol:
9 hiljada vs 4 hiljade je vise nego duplo , mozda zajedno kad spojite obje domace onda nagurate na 9k
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2017, 12:28

Monci je napisao/la:Ima li neko od komšija info oko utakmice juniora Širokog protiv najjače nogometne akademije na Balkanu, i rezultata 5-2 za Širokobriježane? Nekako mi to nema smisla, mislim svi ti talenti koji su na oku najkvalitetnjih trenera, u najkvalitetnijim uslovima, većina već prodata ili kaparisana od velikih europskih klubova, a ubi ih Široki ko Kuduz Bademu? Molom Vas komšije pojasnite nam malo šta bi?
Igrala je repka neke tekme, neki momci su otisli na probe vani. Ovo je samo ugrubo, ali nema sanse da je najaci sastav igrao.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 12:34

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Igrala je repka neke tekme, neki momci su otisli na probe vani. Ovo je samo ugrubo, ali nema sanse da je najaci sastav igrao.
E čuj otišli vani na probu u pola sezone, a ekipa se bori za titulu. To je valjda uobičajeno po tim vrhunskim akademijama. Pripreme repke su završene, i igrači su se vratili u klubove. Ima li možda neko tabelu te juniorske lige, kako to izgleda? Ko tu igru vodi? Sigurno akademija bježi 10 bodova svima, pa mogu sebi priuštiti luksuz da sa drugom ekipom igraju protiv svojih sportskih (ne) prijatelja iz Širokog Brijega.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 12:37

Neandertalac je napisao/la:
Čuj 5_2 :cry:

Još kažu 5000 ih bilo na utakmici :rol:
Kolega izvini ali ti ne znaš...oni sabiraju, to je znači u ove dvije proljetne tekme zajedno, plus njihova objektivnost :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2017, 12:39

Monci je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
E čuj otišli vani na probu u pola sezone, a ekipa se bori za titulu. To je valjda uobičajeno po tim vrhunskim akademijama. Pripreme repke su završene, i igrači su se vratili u klubove. Ima li možda neko tabelu te juniorske lige, kako to izgleda? Ko tu igru vodi? Sigurno akademija bježi 10 bodova svima, pa mogu sebi priuštiti luksuz da sa drugom ekipom igraju protiv svojih sportskih (ne) prijatelja iz Širokog Brijega.
Juniorska liga nije bitna, bitni su igraci koji izađu iz iste, nije to seniorski fudbal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2017, 12:40

Ne moram ti objasnjavati sta je uloga akademije. Ostalo je bonus. Nemas za sta prcati pa na juniore dosao red.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 12:44

Izvinjavam se, uvijek zaboravim da ste poznati po tome da izbacujete veliki broj talentovanih mladića iz vlastitog pogona. Nije moguće nabrojati ih u zadnjih 20 godina, mladića koji su ostavili ozbiljan trag u bosanskom nogometu. Kako klupskom, tako i reprezentativnom. Uvijek ste težili kvaliteti, a rezultat je bio nebitan. Akademija je čudo. De mi Bogati nabrojte izdanke Vaše škole koji su u reprezentaciji trenutno? Ma šta trenutno nabroj mi sve od formiranja reprezentacije Bosne i Hercegovine.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2017, 12:50

E **** ga, pa kako u prvom postu govoris o akademiji a sada o nekom periodu prije toga. Akademija je tu samo 2-3 godine, sta ocekujes za to vrijeme, iskreno?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2017, 12:56

Hvataju se za poraz djece? :rol: Zato ja kažem da na temu treba ući kad imas finog materijala, a ne ovako nemoć ispoljavati nakon karanja Lisštice na AFH. Kakvi debili.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 12:57

MortemHz je napisao/la:E **** ga, pa kako u prvom postu govoris o akademiji a sada o nekom periodu prije toga. Akademija je tu samo 2-3 godine, sta ocekujes za to vrijeme, iskreno?
Ma iskreno ništa. A falite se sa tim na sva zvona, i onda Vam Široki petardu pukne.A isto znam da ima protekcije mnogo, guraju se pojedini igrači, plaća se trenerima, ni sami niste svjesni koliko to ne fercera. A nešto podjebayete sa tom akademijom. Pročitah da Vas je Široki raznio, pa reko da prcnem malo, ne zamjeri života ti. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 12:59

Zar nisu juče vašu djecu tražili iz velikih europskih ekipa a ista koštala milione? :rol:

I šta sada jedan Atl Mad dođe, hoće akademca a vas Široki nakantao? :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []