Barcelon(h-6,5)-OrlenWisPl 2 1,85
Hajduk Split-HNK Rijeka 1X 1,90
Malaga(zžk5,5)-Dep.Alavés više 1,85
Leipzig(zžk3,5)-Wolfsbu više 1,70

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Eto valjda je ko uzeo osim mene i VeresijeWandelanoite je napisao/la:Evo ko hoce kes nek baci cvaju na ovo

Drugi isti samo bez Intera.
 Drugi isti samo bez Intera.
Opet cu te ispostovat...samo mislim da necu PSG igrat...ne igra im Lucas,Veratti,Matuidi i MottaWandelanoite je napisao/la:Ko hoce keš nek prepiše i opušteno pratiDrugi isti samo bez Intera.

Pripremio je Arap streljanu ako i danas ne dobijuPrinceofVeresija je napisao/la:Opet cu te ispostovat...samo mislim da necu PSG igrat...ne igra im Lucas,Veratti,Matuidi i MottaWandelanoite je napisao/la:Ko hoce keš nek prepiše i opušteno pratiDrugi isti samo bez Intera.

Gledao sam baš ovo jutros i dobre je parove odabrao. Njemu je bar lako birati parove kad ima previše keša na računu.krmpotich je napisao/la:

O kome se radi uopste na ovom videu, nikako da skontam?arelinho je napisao/la:Gledao sam baš ovo jutros i dobre je parove odabrao. Njemu je bar lako birati parove kad ima previše keša na računu.krmpotich je napisao/la:

Negdje sam naletio na lika koji dijeli ove klipove, tu sam i prvi put vidio ovo. YT je danas sjajan nacin za promociju a bogami i za zaradu. Nigdje na YT nemas neke analize, ovo je bas orginalno i libo ga racku, zaradjivace sigurno neku kintu. Covjek koji shera video je iz Sarajeva to je sigurno, eh onda bi ga ti trebao znatibodi123 je napisao/la: O kome se radi uopste na ovom videu, nikako da skontam?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.