Zadnja recenica.Neandertalac je napisao/la:Zar nisu juče vašu djecu tražili iz velikih europskih ekipa a ista koštala milione?![]()
I šta sada jedan Atl Mad dođe, hoće akademca a vas Široki nakantao?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
a ta će ono prodaje preko Linked Ina igrače bolaSarajlijica1946 je napisao/la:Zadnja recenica.Neandertalac je napisao/la:Zar nisu juče vašu djecu tražili iz velikih europskih ekipa a ista koštala milione?![]()
I šta sada jedan Atl Mad dođe, hoće akademca a vas Široki nakantao?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Neandertalac
- Kontakt:
La masia
Ajaxova škola fudbala
Akademija

Ajaxova škola fudbala
Akademija
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Propade akademija nakon Širokog! Sad će doći onaj FK Vejsil i malog Hadžića odvesti za 50k! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
evo i Masia se ugasila 06.12.16Neandertalac je napisao/la:La masia
Ajaxova škola fudbala
Akademija
http://www.flashscore.com/team/barcelona/xYDyBxfd/
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 12 mar 2017, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesam Vas ozbiljo pitao na neozbiljnoj temi, ali fakat ste mogli dati neko pristojan odgovor. A ne ta neka fakat dječija prepucavanja.
skupljajte Jahiću pareMonci je napisao/la:Jesam Vas ozbiljo pitao na neozbiljnoj temi, ali fakat ste mogli dati neko pristojan odgovor. A ne ta neka fakat dječija prepucavanja.
DenchiNL je napisao/la:skupljajte Jahiću pareMonci je napisao/la:Jesam Vas ozbiljo pitao na neozbiljnoj temi, ali fakat ste mogli dati neko pristojan odgovor. A ne ta neka fakat dječija prepucavanja.pametnije Bgm
![]()
![]()
E to je već ozbiljan odgovor. Svaka čast
Monci je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:skupljajte Jahiću pareMonci je napisao/la:Jesam Vas ozbiljo pitao na neozbiljnoj temi, ali fakat ste mogli dati neko pristojan odgovor. A ne ta neka fakat dječija prepucavanja.pametnije Bgm
![]()
![]()
E to je već ozbiljan odgovor. Svaka čast![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:skupljajte Jahiću pareMonci je napisao/la:Jesam Vas ozbiljo pitao na neozbiljnoj temi, ali fakat ste mogli dati neko pristojan odgovor. A ne ta neka fakat dječija prepucavanja.pametnije Bgm
![]()
![]()
![]()
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Monci je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:
skupljajte Jahiću parepametnije Bgm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protekcije kazes? Pa pola ljudi su vam rastjerali jer su uzimali pare vasi iz OP. Nase igrace trazi Benfika,Frajburg,Kajzaslautern itd dok vas jedini mladi igrac ode u 2 dansku ligu. Fercera odlocno a rezultati u mladjim selekcijama nisu bitni,nista se ne brini ne moras nam ti otvarat oci,kao i ostali vasi da je Tan zavrnuo pipu jer nismo doveli 20 igraca starohana kao vi. Cilj akademije svake je da u jednoj godini il dvije izbaci 1 il 2 igraca kvalitetna a ne rezultati itd jace akademije budu na sredini tabele,al prave strasne igrace. Reci nam ko se gura a ne suplje pisat? Kadusic iz Krajine,Resic TK kanton,Hadzic,Smajlagic,Imamovic,Klaric iz Zrinjskog doso,Sadiku,il ovaj novi iz BL,Andjusic,Mihojevic ko se gura prosvjetli nas?Monci je napisao/la:Ma iskreno ništa. A falite se sa tim na sva zvona, i onda Vam Široki petardu pukne.A isto znam da ima protekcije mnogo, guraju se pojedini igrači, plaća se trenerima, ni sami niste svjesni koliko to ne fercera. A nešto podjebayete sa tom akademijom. Pročitah da Vas je Široki raznio, pa reko da prcnem malo, ne zamjeri života ti.MortemHz je napisao/la:E **** ga, pa kako u prvom postu govoris o akademiji a sada o nekom periodu prije toga. Akademija je tu samo 2-3 godine, sta ocekujes za to vrijeme, iskreno?![]()
![]()
Čitaj postove pitao sam Vas nešto. Kad ste tako ubitačni kako Vas Široki uze 5-2? Vaš doprinos reprezentaciji Bosne i Hercegovine od nezavisnosti? Odlazak djece na probe u pola sezone? Transferi izdanaka Vaše škole? Neću Više dovoljno je. I molim te ne odgovaraj mi kontra pitanjima.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vi manijaci ste ljubomorni na Tana jer je miliJone donio u Bosnu i napraviJo školu da imaju djeca a sada našu djece iz Tuzle, Gradačca, Zvornika traže Milan, Porto, ManĆester i vama je krivo jer vas je Miske kupiJo za 7%Monci je napisao/la:Čitaj postove pitao sam Vas nešto. Kad ste tako ubitačni kako Vas Široki uze 5-2? Vaš doprinos reprezentaciji Bosne i Hercegovine od nezavisnosti? Odlazak djece na probe u pola sezone? Transferi izdanaka Vaše škole? Neću Više dovoljno je. I molim te ne odgovaraj mi kontra pitanjima.
Ispred vas smo iako ste vi uložili miliJone a imate staru ekipu djeca vam idu džabe a nama za procenat i pare i imamo najbolji teren Fifi cetrifljikat i hotel i čokoladicu za djecu a Ćala je najbolji trener bolji od onog ćetnika što ga mi nismo ni htjeli namjerno bolje vam je da gledate kako ćete tužbe platiti a istok vam je evo ti info prodan stranci SDA i mi nikada nismo kao vi bili režimski i nismo se prodavali kao vi što vam je od djece dao zemlju i stadiJon.... Fuj gadite mi se, nepismeni seljaci za vas samo seljaci navijaju a zanas graCka raja i to vam je krivo
U ratu ste krali donacije a mi ginuli vi ste jedni dezerteri kako bas nije stid da se ja pitam onu bi Grbavicu zapalio i u pravu su bili četnici i neka je gorila a nije nam krivo grafite vi ali nemojte od režima uzimat
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Monci je napisao/la:Čitaj postove pitao sam Vas nešto. Kad ste tako ubitačni kako Vas Široki uze 5-2? Vaš doprinos reprezentaciji Bosne i Hercegovine od nezavisnosti? Odlazak djece na probe u pola sezone? Transferi izdanaka Vaše škole? Neću Više dovoljno je. I molim te ne odgovaraj mi kontra pitanjima.
iz Vodiča Omladinska škola FK “Željezničar” Sarajevo, April 2016.godine14. Pratite događanje na travnjaku, ne na semaforu. Iako je rezultat i plasman u malo
starijim uzrastima donekle važan, mjerenje uspješnosti isključivo na temelju bodova, pobjeda
i poraza može biti vrlo opasno. Na kraju, dijete je ono koje mora razviti strast za igru i
pokazati želju da odigra najbolje koliko može. To je njihova igra. Neka je oni i igraju.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nas se okupi 5k i to svi prikazuju kao slabu posjetu, cak ni mi sami nismo zadovoljni sa tom posjetom. Kad se ostalih navijaca toliko okupi na nekoj tekmi to se na sva zvona razglasi, to je ekstra posjeta itd. Ja znam da vi svi ocekujete od najvece navijacke grupe u BiH preko 10k navijava na tekmi, ali dolazi liga 6, toplije vrijeme tako daavenija je napisao/la:10-ta pobjeda u nizu, inat , Cala , Siroki Brijeg ,4 hiljade![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I još da evo i ja nabrojim neke izdanke naše škole; Edin Džeko iz Sarajeva, Ervin Zukanović takođe iz Sarajeva, Rijad Bajić naravno iz Sarajeva, Ibrahim Šehić e zamisli i on iz Sarajeva,Edin Cocalić jbg iz Sarajeva, AMir Hadžiahmetović iz Danske jbg, ali kao klinac došao u Željinu školu, Edin Višća iz Banovića....ima tu još momaka, ali nisu u reprezentaciji, i isu nek doprinos dali, ali ima ih još koji će tekstasati i dati, i vjeruj većina iz Sarajeva. Naša djeca, naša škola, naš ponos. I da znate, cilj omladinskih kategorija jeste proizvodnja igrača za prvi tim, mada vjerujte nije loše niti omladinsku ligu šampiona odigrati....uh zaboravih to Vas ne zanima.
na koliko internacionalnih turnira ti je OP učestvovao prošle godine???Monci je napisao/la:I još da evo i ja nabrojim neke izdanke naše škole; Edin Džeko iz Sarajeva, Ervin Zukanović takođe iz Sarajeva, Rijad Bajić naravno iz Sarajeva, Ibrahim Šehić e zamisli i on iz Sarajeva,Edin Cocalić jbg iz Sarajeva, AMir Hadžiahmetović iz Danske jbg, ali kao klinac došao u Željinu školu, Edin Višća iz Banovića....ima tu još momaka, ali nisu u reprezentaciji, i isu nek doprinos dali, ali ima ih još koji će tekstasati i dati, i vjeruj većina iz Sarajeva. Naša djeca, naša škola, naš ponos. I da znate, cilj omladinskih kategorija jeste proizvodnja igrača za prvi tim, mada vjerujte nije loše niti omladinsku ligu šampiona odigrati....uh zaboravih to Vas ne zanima.
A s čim to ima veze Boga ti?
jesam li ja kriv sto ono **** od selektora ne da Cimirotu da igra ??? isto tako i Duljevicu ??Monci je napisao/la:A s čim to ima veze Boga ti?
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.