Nisam upratio tačan datum povratka, ali i ja tako mislimmessilla je napisao/la:Da, neki bi na prvu to povezali sa Luchovom objavom da neće nastaviti.Rajaz je napisao/la:Lucas se vratio![]()
Današnji kiks na Riazoru me ne bi iznenadio.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nisam upratio tačan datum povratka, ali i ja tako mislimmessilla je napisao/la:Da, neki bi na prvu to povezali sa Luchovom objavom da neće nastaviti.Rajaz je napisao/la:Lucas se vratio![]()
Pa gori je Mascherano. Zahvaljujući njemu je i došlo do kornera, onda se od njeg odbija lopta, pa je promašio "makazicama", a onda na kraju ova nikakva reakcija Ter Stegena.Scof1eld je napisao/la:Kakav golman, pa bolje da nije odbranio onaj sut prije kornera, makar bi bilo standardno "nije mogao nista"
Aj ne seri. Od toliko nezainteresovanih igrača ti izdvojis Ter Stegena.Scof1eld je napisao/la:Kakav golman, pa bolje da nije odbranio onaj sut prije kornera, makar bi bilo standardno "nije mogao nista"
Neću da dobijem ban, ali ti si tako jadan...Scof1eld je napisao/la:Kakav golman, pa bolje da nije odbranio onaj sut prije kornera, makar bi bilo standardno "nije mogao nista"
Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987, galia95 i 2 gosta.