U ovome ima još jedna zanimljivost. Jedan od pozitivnih atributa koji su neki navodili za Rustemovića je to trčanje. Pa dođe taj Ivatić i nadmaši ga u njegovom glavnom atributu pored svih ostalih stvari.joker90 je napisao/la:Zar je to Rustem bolji veznjak od Ivetića iako ovaj na toj poziciji izgleda kao prof.dr. za njega?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Gdje je Radovac? 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
meni je Rustem jako drag igrac.ne branim ga ali molim vas nemojte da budemo kao pseudoradnicka klasa kritikujimo konstruktivno.nemojte da pljujemo.franklampard8 je napisao/la:A ko ga tjera osim par vas?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Ma nema ništa od njega. Kada ga Čela nije uspio vratiti u život neće niko.MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Radovac?
SRETAN BROJ - 1725
fizicki je najspremniji igrac ekipe.i definitivno nije glup igrac.objasnit mu da igra kao Ivetic.uzmi loptu dodaj prvom do sebe nema potrebe za komolikacijama ili da kreira igru.mislim fakat da se momku nepravedno na kosti naklatili.ko.Hebibu prosle god.ili Nemanji sadpitic je napisao/la:Jedno jednostavno pitanje. Da li Rustemović zaslužuje da igra za FKSfranklampard8 je napisao/la:Nije istina malisaAko je odgovor Da na osnovu kojih atributa
cuo sam da je povrijedjen jos od priprema.steta momka obecavao je mnogo.nadam se zbog Sarajeva da nije prekasnopitic je napisao/la:Ma nema ništa od njega. Kada ga Čela nije uspio vratiti u život neće niko.MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Radovac?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rustemovic je igrac rotacije! Igrat ce samo u slucaju povrede, kartona ili ovo sad Travnik da odmori glavne igrace. Vjerujem kad se bude tekma zatvarala da ce se igrati sa 3 pozadi, kao sad protiv Sirokog! I ako se bude mijenjao zadnji vezni prije ce Kovacevic igrati nego on. Zivi bili pa vidjeli. Sam je sebi Rustem kriv prije svega!
E, taj Andjušić. Nikako mi nije jasno dođeš u prvi tim FKS i propadneš, odeš iz FKS eksplodiraš, vratiš se u FKS opet propadneš.
Da li radi pritiska, konkurencije, težine dresa itd. 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 mar 2017, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:E, taj Andjušić. Nikako mi nije jasno dođeš u prvi tim FKS i propadneš, odeš iz FKS eksplodiraš, vratiš se u FKS opet propadneš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa vidiš da Čala više ni sa Rustemovićem ne zatvara utakmicu. Mihojevića pomjera sa stopera na zadnjeg veznog, a Balića stavlja na stopera.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rustemovic je igrac rotacije! Igrat ce samo u slucaju povrede, kartona ili ovo sad Travnik da odmori glavne igrace. Vjerujem kad se bude tekma zatvarala da ce se igrati sa 3 pozadi, kao sad protiv Sirokog! I ako se bude mijenjao zadnji vezni prije ce Kovacevic igrati nego on. Zivi bili pa vidjeli. Sam je sebi Rustem kriv prije svega!
SRETAN BROJ - 1725
Kada kažeš objasnit mu da uzme loptu i doda prvom do sebe. To se uči u mlađim pionirima, a ne u prvom timu FKS,baboatif je napisao/la:fizicki je najspremniji igrac ekipe.i definitivno nije glup igrac.objasnit mu da igra kao Ivetic.uzmi loptu dodaj prvom do sebe nema potrebe za komolikacijama ili da kreira igru.mislim fakat da se momku nepravedno na kosti naklatili.ko.Hebibu prosle god.ili Nemanji sadpitic je napisao/la:Jedno jednostavno pitanje. Da li Rustemović zaslužuje da igra za FKSfranklampard8 je napisao/la:Nije istina malisaAko je odgovor Da na osnovu kojih atributa
SRETAN BROJ - 1725
mozda.zao mi ga je iskreno.al kad su gojko i marko uspjeli ne sumnjam da ce i onpitic je napisao/la:E, taj Andjušić. Nikako mi nije jasno dođeš u prvi tim FKS i propadneš, odeš iz FKS eksplodiraš, vratiš se u FKS opet propadneš.Da li radi pritiska, konkurencije, težine dresa itd.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Proteci ce puno Miljacke dok on zaigra, bar u vaznoj nekoj tekmi. Nisam gledao Herica,ali ne bi me cudilo da ga i on izgura na Zapadnu tribinu!pitic je napisao/la:Pa vidiš da Čala više ni sa Rustemovićem ne zatvara utakmicu. Mihojevića pomjera sa stopera na zadnjeg veznog, a Balića stavlja na stopera.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rustemovic je igrac rotacije! Igrat ce samo u slucaju povrede, kartona ili ovo sad Travnik da odmori glavne igrace. Vjerujem kad se bude tekma zatvarala da ce se igrati sa 3 pozadi, kao sad protiv Sirokog! I ako se bude mijenjao zadnji vezni prije ce Kovacevic igrati nego on. Zivi bili pa vidjeli. Sam je sebi Rustem kriv prije svega!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Napisa gore covjek da je Rustem najspremniji igrac ekipe. Nije ni u top3 pasa moj 
ZZ
@baboatif
Njega su neki i previše dizali pričama da se radi o velikom talentu. Očekivalo se je i više nego što je istinski mogao ponuditi. Pa je došao do faze da ne može ponuditi ni one osnove.
Njega su neki i previše dizali pričama da se radi o velikom talentu. Očekivalo se je i više nego što je istinski mogao ponuditi. Pa je došao do faze da ne može ponuditi ni one osnove.
SRETAN BROJ - 1725
Crnkić je za njega pogon na sva 4 točka. Quattromoj uzor-S.G je napisao/la:Napisa gore covjek da je Rustem najspremniji igrac ekipe. Nije ni u top3 pasa moj
SRETAN BROJ - 1725
na zalost dosao je sa takvom reputacijom talenta itd itd u onu ekipu koja je bila top talentirana.razumijem da su raja ocekivala vise i ja sam.mozda je i do psihe.ali da je spreman spreman je definitivno ako cemo biti iskreni.podsjetite me kad nije istrcavao do sudijskog zvidzuka sve .nikad nije setkao se po terenupitic je napisao/la:@baboatif
Njega su neki i previše dizali pričama da se radi o velikom taentu. Očeivalo se je i više nego što je istinski mogao ponuditi. Pa je došao do faze da ne može ponuditi ni one osnove.
@babo davno je prošlo vrijeme da bi igrao u FKS moraš biti samo spreman. Nema od toga više ništa pored spreme moraš da znaš lopte da igraš.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 mar 2017, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
4matic molim lepo. fala.pitic je napisao/la:Crnkić je za njega pogon na sva 4 točka. Quattromoj uzor-S.G je napisao/la:Napisa gore covjek da je Rustem najspremniji igrac ekipe. Nije ni u top3 pasa moj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
naravno.samo sam htio reci da nije ni parkmak kakvim ga predstavljajupitic je napisao/la:@babo davno je prošlo vrijeme da bi igrao u FKS moraš biti samo spreman. Nema od toga više ništa pored spreme moraš da znaš lopte da igraš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.