FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 19:37

wobly92 je napisao/la:Emire, recimo hipotetički da se desi neki protest, normalnih navijača naravno "košpičara", a ne fukara, u cilju da se pritisne ova uprava i da se iskaže nezadovoljstvo, da li bi se ti pridružio njima ili bi ipak bio na sjeveru?
Drug moj,meni je Sloboda iznad svakog predsjednika i iznad svakog igraca...sad sam piso nervira me sto se ismijavaju ljudi bez potrebe.Forumasi koji imaju drugacije misnjenje,a ne podrzavaju ovu upravu,su okarakterisani kao placenici,Jasminovci...njihovim prestankom pisanja,ovde se dozivljava kao pobjeda i ismijavanje!!!
Koliko je degutantno citat ismijavanje i prozivku momaka iz UG.Momci koji su procentualno i shodno svojih mogucnosti uradili za klub vise nego iko do sad od predsjednika pa nadalje...pazi ovo,ljudi su dali preko 150 000 KM u klub na razne nacine BEZ POZAJMICA!!!Momci koji su hranili igrace kad nije bilo feninga u klubu,kad su skoro svi digli ruke,nikad nisu trazili povrat sredstava...i ovde se neko nadje pametan da ismijava UG.A nas 95% ovde uopste nije clan tog UG.Al zato se trazi od UG da oni pitaju ovo,ono,otidjite uclanite se,postanite clan i imajte uvid i pravo glasa.Nije istina da oni ne daju pristup sebi,ko je odavde otiso i na jednu skupstinu i na jedan sastanak a da mu se zabranio pristup...mi ovde samo ublehe pisemo,bez provjerenih informacija.Mi smo jedini grad gdje je bitniji predsjednik i igrac od kluba :o
I jos toga svega ima ovde,sinoc ismijavaju covjeka,jel bio u BN i Kaknju covjek bio na obadvije gostujuce utakmice...
Ja sam na pocetku ove uprave napiso da samo Nerkii vjerujem i nadam se da on nece dozvolit da njegovo ime bude upetljano u malverzacije koje vi insinuirate ovde...jer se maknuo i od Azmira kad je vidio da se sa njim nemoze suradjivat....
Nista nije tebi ovo upuceno,vec u globalu pisem za sve... ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 19:41

Kako ovo dobro izgleda :mrgreen:

Liga za prvaka

1. kolo, 1. i 2. april
Mostar: Zrinjski – Krupa
Koševo: Sarajevo – Sloboda
Grbavica: Željezničar – Radnik

2. kolo, 5. april
Mostar: Zrinjski – Sarajevo
Tuzla: Sloboda – Željezničar
Krupa: Krupa – Radnik

3. kolo, 8. i 9. april
Grbavica: Željezničar – Zrinjski
Koševo: Sarajevo – Krupa
Bijeljina: Radnik – Sloboda

4. kolo, 15. april
Koševo: Sarajevo – Željezničar
Mostar: Zrinjski – Radnik
Krupa: Krupa – Sloboda

5. kolo, 22. i 23. april
Bijeljina: Radnik – Sarajevo
Grbavica: Željezničar – Krupa
Tuzla: Sloboda – Zrinjski

6. kolo, 29. i 30. april
Krupa: Krupa – Zrinjski
Tuzla: Sloboda – Sarajevo
Bijeljina: Radnik – Željezničar

7. kolo, 6. i 7. maj
Koševo: Sarajevo – Zrinjski
Grbavica: Željezničar – Sloboda
Bijeljina: Radnik – Krupa

8. kolo, 13. maj
Mostar: Zrinjski – Željezničar
Krupa: Krupa – Sarajevo
Tuzla: Sloboda – Radnik

9. kolo, 20. maj
Grbavica: Željezničar – Sarajevo
Bijeljina: Radnik – Zrinjski
Tuzla: Sloboda – Krupa

10. kolo, 27. maj
Koševo: Sarajevo – Radnik
Krupa: Krupa – Željezničar
Mostar: Zrinjski – Sloboda

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 mar 2017, 19:42

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Skver je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Malo i realnosti.

Treba ti 5.000 ljudi ili 20 koji stoje visoko u drustvu, ako ocemo neke promjene. Nemamo ni jedno ni drugo.
Nista od navedenog ne treba, Treba neko sa parama, a to je jedino Azmir......kokuzi iz "visokog drustva" i "carsijaneri" ne mogu nista.......samo neko sa keshom, ostalo su gloginje.....
Kad kazem 5000 ljudi, mislim na 5000 koji ce uzeti sezonsku. Ali kako imati 5000, kad nam je cilj osigurati igranje u PL BiH i nista dalje od toga.
Ili ova druga opcija, gdje bi ljudi, ne iz sopstvenog interesa kao ovi trenutni ( staviti reklamu svoje firme 1mx1m na po dresa ), radili za bolji klub.

Za Azmira zalit uvijek, ali dzaba kad njega vise na Tusnju nema.
Kako nema bio proslu utakmicu. Lik je ostavio 3 miliona u Slobodi samo je pitanje kad ce ih aktivirati ovi klosari mogu godinu dvije onda ce biti kljuc a onda ce doc gospodin Husic aktivirati svoje pare :hmmmmm:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 19:43

@probisvijet ti opet trazis da grupa pokrene nesto i ti ces se pridruzit,ja sam napiso ako bude potrebe,vjeruj da ce se pokrenut...trideset,trideset ljudi,ali ce pokusat,nece pisat po forumu i facebooku.Ako su protiv Azmira,ne znaci da nisu upravu???Svako ima svoje vidjenje,ko ce bit u pravu vidit cemo...
Nisam Jasminovac :D da mi slucajno etiketu prisijes ;)

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 12 mar 2017, 19:44

Emire, slazem se s velikom vecinom tvog posta. I meni je zasmetalo ismijavnje pojedinih forumasa. Recimo, za komunistu sam razumio inekako, stvarno je lik izgledao kao stranacki poltron, ali navaliti se na kosti pinoglavom, jednim od najrazboritijih i najfer forumasa je naprosto gnusno. Ne zelim da na ovoj temi dodje do toga da samo jedna te ista grupa ljudi okupljena oko jedne ideje konstantno pise. Pa nismo u komunizmu pa da neko ne smije imati drugacije misljenje. A ovdje se drugacije misljene docekuje na noz umjesto s argumentima.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 19:47

emirzlaTu je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Emire, recimo hipotetički da se desi neki protest, normalnih navijača naravno "košpičara", a ne fukara, u cilju da se pritisne ova uprava i da se iskaže nezadovoljstvo, da li bi se ti pridružio njima ili bi ipak bio na sjeveru?
Drug moj,meni je Sloboda iznad svakog predsjednika i iznad svakog igraca...sad sam piso nervira me sto se ismijavaju ljudi bez potrebe.Forumasi koji imaju drugacije misnjenje,a ne podrzavaju ovu upravu,su okarakterisani kao placenici,Jasminovci...njihovim prestankom pisanja,ovde se dozivljava kao pobjeda i ismijavanje!!!
Koliko je degutantno citat ismijavanje i prozivku momaka iz UG.Momci koji su procentualno i shodno svojih mogucnosti uradili za klub vise nego iko do sad od predsjednika pa nadalje...pazi ovo,ljudi su dali preko 150 000 KM u klub na razne nacine BEZ POZAJMICA!!!Momci koji su hranili igrace kad nije bilo feninga u klubu,kad su skoro svi digli ruke,nikad nisu trazili povrat sredstava...i ovde se neko nadje pametan da ismijava UG.A nas 95% ovde uopste nije clan tog UG.Al zato se trazi od UG da oni pitaju ovo,ono,otidjite uclanite se,postanite clan i imajte uvid i pravo glasa.Nije istina da oni ne daju pristup sebi,ko je odavde otiso i na jednu skupstinu i na jedan sastanak a da mu se zabranio pristup...mi ovde samo ublehe pisemo,bez provjerenih informacija.Mi smo jedini grad gdje je bitniji predsjednik i igrac od kluba :o
I jos toga svega ima ovde,sinoc ismijavaju covjeka,jel bio u BN i Kaknju covjek bio na obadvije gostujuce utakmice...
Ja sam na pocetku ove uprave napiso da samo Nerkii vjerujem i nadam se da on nece dozvolit da njegovo ime bude upetljano u malverzacije koje vi insinuirate ovde...jer se maknuo i od Azmira kad je vidio da se sa njim nemoze suradjivat....
Nista nije tebi ovo upuceno,vec u globalu pisem za sve... ;)
Nerko je pobjegao jer se boji faraona......toliko o carsijaneru.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2017, 19:48

emirzlaTu je napisao/la:@probisvijet ti opet trazis da grupa pokrene nesto i ti ces se pridruzit,ja sam napiso ako bude potrebe,vjeruj da ce se pokrenut...trideset,trideset ljudi,ali ce pokusat,nece pisat po forumu i facebooku.Ako su protiv Azmira,ne znaci da nisu upravu???Svako ima svoje vidjenje,ko ce bit u pravu vidit cemo...
Ma zaboli me ko je Azmirovac, a ko Jasminovac ili Mackovac ba.
Mi smo po velicini treci grad u BiH i trebamo bar po tom redu da igramo ulogu u PL. Bar da svake druge godine izlazimo u Evropu i da imamo uslovan stadion za evropske licence. Jel to puno?
Cetvrti u ligi, jel mnogo?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 19:56

Probisvjet je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:@probisvijet ti opet trazis da grupa pokrene nesto i ti ces se pridruzit,ja sam napiso ako bude potrebe,vjeruj da ce se pokrenut...trideset,trideset ljudi,ali ce pokusat,nece pisat po forumu i facebooku.Ako su protiv Azmira,ne znaci da nisu upravu???Svako ima svoje vidjenje,ko ce bit u pravu vidit cemo...
Mi smo po velicini treci grad u BiH i trebamo bar po tom redu da igramo ulogu u PL. Bar da svake druge godine izlazimo u Evropu i da imamo uslovan stadion za evropske licence. Jel to puno?
Nije,al ako si me shvatio sta pisem.Mi smo jedini grad gdje je igrac i predsjednik bitniji od kluba,gdje se blate ljudi koji su dali dobru lovu bez pozajmica,da smo Bogdom nas hiljada u UG-u da na sastanku bude par stotina ljudi...onda bi bili i prvaci i igrali europu.Jok ba mi sve gledamo sta je drugi uradio,a ne sta smo mi uradili i sta mozemo.
Ti napisa da pojedinci nista ne mogu promjenit,sta se onda ocekuje od UG da upita,promjeni kadsu i oni spali na saku ljudi,vjeruj mi ne svojom voljom,vec zato sto nismo mi zainteresovani...

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 19:58

@Skver gdje je Nerko pobjego i kad???
Stvarno nisam upucen...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 20:00

Nema brojeva.dzaba sve.
Samo pupa hava.
I ismijavanje.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 20:04

Rimes87 je napisao/la:Emire, slazem se s velikom vecinom tvog posta. I meni je zasmetalo ismijavnje pojedinih forumasa. Recimo, za komunistu sam razumio inekako, stvarno je lik izgledao kao stranacki poltron, ali navaliti se na kosti pinoglavom, jednim od najrazboritijih i najfer forumasa je naprosto gnusno. Ne zelim da na ovoj temi dodje do toga da samo jedna te ista grupa ljudi okupljena oko jedne ideje konstantno pise. Pa nismo u komunizmu pa da neko ne smije imati drugacije misljenje. A ovdje se drugacije misljene docekuje na noz umjesto s argumentima.
Pojedinci to ovdedozive kao pobjedu,ja sam i presto pisat zbog takvih.
I zbog @pinoglavog sam se i vratio,jer mi je zasmetalo njegovo ismijavanje...
Al eto,takvi smo mi,i ocekujemo dobro...nece da moze :D

Sent from my D6603 using Tapatalk

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 20:04

Gospodaru geada, ulica, stadiona i fontana, jezera jedino se moze suprostaviti Azmir, jer ne zavisi od ovog grada, ove drzave....svi ostali su ovisni o gospodaru, cak i yebeno UG......Prica se da ce mu Azmir uzeti sve tendere cak i dalje da ce frajer graditi po citavoj BiH, ne znam samo sta ce moci macak graditi....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2017, 20:04

emirzlaTu je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Nije,al ako si me shvatio sta pisem.Mi smo jedini grad gdje je igrac i predsjednik bitniji od kluba,gdje se blate ljudi koji su dali dobru lovu bez pozajmica,da smo Bogdom nas hiljada u UG-u da na sastanku bude par stotina ljudi...onda bi bili i prvaci i igrali europu.Jok ba mi sve gledamo sta je drugi uradio,a ne sta smo mi uradili i sta mozemo.
Ti napisa da pojedinci nista ne mogu promjenit,sta se onda ocekuje od UG da upita,promjeni kadsu i oni spali na saku ljudi,vjeruj mi ne svojom voljom,vec zato sto nismo mi zainteresovani...
Hajde nadji jesam li ikada igdje napisao ista protiv UG?
I jos nesto, glupo je da je predsjednik iznad kluba, sto u ovome momentu jeste. Sta to oni sada rade za klub. Prodaju sve sto se prodati moze i trose pare. Pomaka ima ali samo unatrag.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 20:06

emirzlaTu je napisao/la:@Skver gdje je Nerko pobjego i kad???
Stvarno nisam upucen...

Otisao u faraonovo jato....da je drugacije ne bi mogao prismrditi Slobodi....

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 12 mar 2017, 20:09

emirzlaTu je napisao/la: Nije,al ako si me shvatio sta pisem.Mi smo jedini grad gdje je igrac i predsjednik bitniji od kluba,gdje se blate ljudi koji su dali dobru lovu bez pozajmica,da smo Bogdom nas hiljada u UG-u da na sastanku bude par stotina ljudi...onda bi bili i prvaci i igrali europu.Jok ba mi sve gledamo sta je drugi uradio,a ne sta smo mi uradili i sta mozemo.
Nije Azmir bio bitniji od kluba, ali je on i bio taj klub. Ne kazem da nisi stosta upravu, ali sjeti se da su htjeli ba ugasiti klub, i da se on nije pojavio ja sam uvjeren da bi ga ugasili(zaledili) kao i Ditu. Ko reče išta za to "gašenje" Dite, niko, a svima puna usta iste. Tako bi bilo i sa FK.
I još nešto, kako su jedni okarakterisani kao faraonovci tako su i drugi okarakterisani kao Azmirovci, gledaj obje strane. A iskreno više volim da sam Azmirovac nego faraonovac. I neću reći da je bio savršen, možda je i on pisao veće pozajmice nego što jesu, ali neka je, dug se smanjio i to je najbitnije, a vremenom bi i prodisao. Meni je lijepa politika Mamića, "pokrast ću vas, ali klub će biti jak, uredjen, sa redovnim platama i redovnom europskom scenom". Jasmin gasi sport, i slijep je ko to ne vidi.

@Rimes
Tako su i "Azmirovci" dočekani na nož.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 20:11

Nisam mislio na tebe striktno u vezi UG-a,sve sto pisem mislim i na sebe,u ovoj prici sam i ja sebe pronaso,mnogo toga mozemo a necemo.
A kritikovat smo prvi,da smo ukljucuni i da volimo svoj klub, Azmir nikad nebi bio predsjednik(vec samo sponzor) a kamo li Senad,al eto duboko je to sad SBBKBB

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 20:17

Skver je napisao/la:
Stvarno nisam upucen...

Mislim da nisi upravu,za takvog Slobodasa da kazes da nebi mogo prismrdit Slobodi je neumjesno sa tvoje strane.
Odakle vi dobijate informacije,stvarno,da li sve vjerujete na prvu,sta god vam se servira????

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 20:17

Mi smo svojih 5 minuta i sansu da nesto napravimo prokockali.... Nadjite moje postove vezane za Fukare i vidjet cete da sam ih UVIJEK branio... UVIJEK...Kad su ih svi ovdje pljuvali....Al napisati za JEDINOG covjeka koji nas je bukvalno digao iz mrtvih da je seoska varalica i to u narucenom i dobro osmisljenom tekstu je vise nego dovoljan razlog da se vecini raje ogade za sva vremena...Sto se vidi iz one smijurije od kopa...Ne mozes ti bolan ljude levatit na danasnjem vaktu a pozivat SVI VAMO, SVI TAMO...Sve se zna ljudi,STA vam je....Ove Fukare nemaju blage veze sa Slobodom...Tu su radi svojih interesa...To da se Husic nekoga od njih boji je prepresmijesno...Bio sam na Sloginoj tekmi u nedjelju i ako je neko bio vidio je kakvi likovi stoje oko Azmira...Da ne imenujem.... Samo sto neko napisa covjek je legalista i probao je na finocu da rijesi neke nesporazume....Pa covjeku su bolan govorili bruku nekih gadosti al covjek preko Svega presao a mogao ih je bukvalno zarobiti i ko roblje drzat, jbt... fukarama Husic nikad nije legao jer se nije uklapao u njihove talove...I ono sto su ga podrzavali radili su to na silu jer su kontali da Ce ga omekšati....Eo sad Imaju novog predsjednika,nije seoska varalica al nema ni kopa ni baklji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 20:21

@emirzlaTu

Jesi li ti ono spominjao da je u radu web shop, koji UG pravi ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 20:23

emirzlaTu je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Stvarno nisam upucen...

Mislim da nisi upravu,za takvog Slobodasa da kazes da nebi mogo prismrdit Slobodi je neumjesno sa tvoje strane.
Odakle vi dobijate informacije,stvarno,da li sve vjerujete na prvu,sta god vam se servira????
De nas prosvijetli pa nam reci ko moze biti u Slobodi a da faraon ne aminuje pogotovo poslije sukoba sa Azmirom.....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.