Kakav nedostatak kvaliteta? Ja onakvu igru nisam dugo vremena vidio,onako ekipa sa nedostatkom kvaliteta nikad nece igratPAPE1 je napisao/la:Svaka cast momcima na pobjedi,zalaganju i borbi,nedostatak kvaliteta uspjeli su nadomjestiti borbom za svaku loptu,zasluzili su vise publike na tribinama,ocekivao sam bar 2-3 milje vise,ova ekipa i ovaj strucni stab to zasluzuju....Lazna bokserska legenda na aparatima,dzemat mu ovaj put halaliti nece...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posebno je slatka jucerasnja pobjeda jer je pobjedzen fasisticki klub i koji je u ligi za opstanak.Ali kao sto sam rekao na pocetku sezone ovo nije nimalo iznenadzujuce i kao i ova serija pobjeda,jer je ova ekipa najkvalitetnija i ima veliki potencijal,plus vrhunski uslovi u najorganizovanijem klubu .Jos jednom ponavljam veoma je bitno da se 95%ekipe zadrzi i ako koji slucajem ne osvojimo trofej jer ova mlada ekipa ima potencijal za velike stvari.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoćemol SVI?MortemHz je napisao/la:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeeees, maksuz cu poranitiuNbx je napisao/la:Hoćemol SVI?MortemHz je napisao/la:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svi svi svi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bitno je za subotu odmoriti Sarica ,Mihojevica,Crnkica,Hebibovica,Almira Bekica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bekicu treba utakmica.Majkl je napisao/la:Bitno je za subotu odmoriti Sarica ,Mihojevica,Crnkica,Hebibovica,Almira Bekica.
- franklampard8
- Kontakt:
Ali i svjezineSarajlijica1946 je napisao/la:Bekicu treba utakmica.Majkl je napisao/la:Bitno je za subotu odmoriti Sarica ,Mihojevica,Crnkica,Hebibovica,Almira Bekica.
1946
Da li vaditi postove pojedinih koji su sumnjali u ekipu i predvidjali da ce Cala biti bivsi u decembru?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gledajte utakmicu palermo roma i cujte sa tribina "ja volim volim volim samo tebee" 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate bek treba da bude nepoderiv, 40 tekmi po sezoni da igra! Jel hoce da bude reprezentativni kalibar, e pa onda moras malo i zapeti. Cetri mjeseca nije igrao. Pa jes.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nemam vremena nit sam pisao od utakmice. Da ne pomisle neki da sam se kao 'pljuvač' povukao u rupu, ne nisam, tu sam, čitam, ali za duži komentar i moje viđenje utakmice nemam vremena. Mislim da ću večeras imati vremena da dam svoje mišljenje. Uglavom, prezadovoljan sam. Ako nastave ovako vratit će moje povjerenje, ne treba im puno. KAPA DOLE SVIM IGRAČIMA A POGOTOVO GOSPODINU MEHMEDU JANJOŠU I NJEGOVIM POMOĆNICIMA.
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
Lakoste je napisao/la:Da li vaditi postove pojedinih koji su sumnjali u ekipu i predvidjali da ce Cala biti bivsi u decembru?
Nemoj to brate da radimo,imam i ja poruke u inboxu od pojedinaca kad smo izgubili od zrinjskog kako su se radovali i govprili za igrace svasta ,necu im cak ni imena navoditi ovim putem ih pozdravljam.Ali necwmo sad da se tema okrene na to ke je sta reko i sl.
Idemo svi zajwdno u nove pobjede do konacnog cilja.
I DOK TE GLEDAM SA TRIBINA,U MENI GORI ZELJA SVA DA PODIGNES DO VISINA PEHAR TI NA RUKAMAAAAAAAAAAAAA
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Polahko braco,vidim mnoge sada hvata euforija i nastupaju u stilu:'najjaci smo','najbolji smo','hocemo li vaditi postove pljuvaca','gdje je evander'...itd.
Svi mi imamo isti cilj i iste zelje i evo na dobrom se je putu za to,ali ima jos dosta da se igra tek slijedi liga 6 i 10 teskih utakmica,uporedo i zavrsnica Kup-a. Doce trenutak pa ce se i ova serija prekinuti,pad forme svasta nesta.
Cala nas se pozitivno iznenadio kao i ovi momci koji ginu svaku tekmu i kad se desi kriza ili neki losiji rrzultat zasluzili su da ih i tada podrzimo jos vise nego sada.
Svi mi imamo isti cilj i iste zelje i evo na dobrom se je putu za to,ali ima jos dosta da se igra tek slijedi liga 6 i 10 teskih utakmica,uporedo i zavrsnica Kup-a. Doce trenutak pa ce se i ova serija prekinuti,pad forme svasta nesta.
Cala nas se pozitivno iznenadio kao i ovi momci koji ginu svaku tekmu i kad se desi kriza ili neki losiji rrzultat zasluzili su da ih i tada podrzimo jos vise nego sada.
Nismo najjaci, Evropa je cilj nego me nervira kako su pojedinci 3 mjeseca iz dana u dan pisali crnjake i stvarali negativnu atmosferu, pisali kako nista ne valja i kako nas ocekuje turbulentna sezona. Sto je najgore, ti isti su prestali da pisu jer ide sve kako treba i nemaju hrane da nahrane svoj ego. Nakon prvog nerjesenog rezultata ili ne daj boze poraza ti ce na ovoj temi nici ko gljive da pisu kako su bili u pravu.zagorski je napisao/la:Polahko braco,vidim mnoge sada hvata euforija i nastupaju u stilu:'najjaci smo','najbolji smo','hocemo li vaditi postove pljuvaca','gdje je evander'...itd.
Nema euforije nikakve nit je smije biti

Kako jake slike, pogotovo ova druga, kad gledas sa strane ne znas ko je zabio, svi ruke u zraku i trce u svom fazonu
Al pazi raje na Istoku, svi podivljali instant. Niko nije na svom mjestu. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U kupu poceti sa Liivakom, Bekićem, Rustemovićem itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.