FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2017, 21:37

Primarni cilj je Evropa, Radniku vec bjezimo 4 boda i ne vjerujem da nas mogu dobiti oni, tako da po meni ne bi trebalo bit vecih problema sto se tice toga, ali step by step
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 mar 2017, 21:40

slika

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2017, 21:46

Lakoste je napisao/la:slika
:kafa: :njanjanja: :zviz: :clap: :thumbup: :bih:
Jest da prednost ima Andusic na odnosu Lelica ali slazem se sa ovom postavkom. Ako izgube dva nula i vise i travniku nek se sami ispisu!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2017, 21:49

Lakoste je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Polahko braco,vidim mnoge sada hvata euforija i nastupaju u stilu:'najjaci smo','najbolji smo','hocemo li vaditi postove pljuvaca','gdje je evander'...itd.
Svi mi imamo isti cilj i iste zelje i evo na dobrom se je putu za to,ali ima jos dosta da se igra tek slijedi liga 6 i 10 teskih utakmica,uporedo i zavrsnica Kup-a. Doce trenutak pa ce se i ova serija prekinuti,pad forme svasta nesta.
Cala nas se pozitivno iznenadio kao i ovi momci koji ginu svaku tekmu i kad se desi kriza ili neki losiji rrzultat zasluzili su da ih i tada podrzimo jos vise nego sada.
Nismo najjaci, Evropa je cilj nego me nervira kako su pojedinci 3 mjeseca iz dana u dan pisali crnjake i stvarali negativnu atmosferu, pisali kako nista ne valja i kako nas ocekuje turbulentna sezona. Sto je najgore, ti isti su prestali da pisu jer ide sve kako treba i nemaju hrane da nahrane svoj ego. Nakon prvog nerjesenog rezultata ili ne daj boze poraza ti ce na ovoj temi nici ko gljive da pisu kako su bili u pravu.
Ja sam prvi bio totalni pesimista,ali su me Cala i ekipa razuvjerili. Iako jos uvijek mislim da individualno nismo najkvalitetniji,ali kao ekipa koja ima srce,dusu i tu neku hemiju smo unikatni u ovom momentu i taman da i bez Evrope ostanemo (a necemo sigurno) ja im necu nista zamjeriti.
A klub,uprava,investitor... to je sve neka druga prica o kojoj ne bi volio ni rijeci,bar dok ne zavrsi sezona,da se ne kvari jedna ovako lijepa prica.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 12 mar 2017, 21:52

Braco bordo bijele krvi, jedno pitanje: Da li i gdje se mogu uzeti ove Nike trenerke koje su igraci vecinom nosili u Turskoj, i sada ih ponekad Cala nosi, te po koji igrac na treningu kada nije previse zima? Hvala unaprijed.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 mar 2017, 22:01

SiouxLukavac je napisao/la:Nemam vremena nit sam pisao od utakmice. Da ne pomisle neki da sam se kao 'pljuvač' povukao u rupu, ne nisam, tu sam, čitam, ali za duži komentar i moje viđenje utakmice nemam vremena. Mislim da ću večeras imati vremena da dam svoje mišljenje. Uglavom, prezadovoljan sam. Ako nastave ovako vratit će moje povjerenje, ne treba im puno. KAPA DOLE SVIM IGRAČIMA A POGOTOVO GOSPODINU MEHMEDU JANJOŠU I NJEGOVIM POMOĆNICIMA.
Volim te Sarajevo!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Zbog ovakve borbe kakvu naši igrači pružaju svaku tekmu, sa pravom se može reći da je ovo jedna od najdražih ekipa FK Sarajevo.
SARAJEVO

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 12 mar 2017, 22:16

Svaki pljuvac, covjek je bio pesimista zbog igre koja je bila i jednostavno se nije vjerovalo ekipi da može nešto napraviti. Evo ja sam prvi takav koji nije vjerovao na osnovu prvog dijela prvenstva. Dolasko ČALE nije odmah okrenulo se za 180 stepeni nego korak po korak su se dizali, zbog hrabrosti i želje došlo je par rezultata, pa onda sreća i sve ostalo. Igračima se diglo samopouzdanje i evo ga niz od 10 pobjeda je tu. Igra u zadnje 2 utakmice po stvarno teškom terenu sada me upućuje na novi korak a to su pobjede i dobri nastupi, cijeli paket što se kaže. Može se okrenuti već od srijede, pu pu, ali mi nemamo toliko jake individualce već tim, a fudbal je timski sport. Pred nama je 14 teških utakmica, aBd 16, gdje će svaka sljedeća biti utakmica sezone i teža nego prethodna. Po neki kiks se da oprostiti ali kada se sve ostavi na terenu, a fortuna ti leđa okrene. Tako da braćo nemojmo se prepucavati, svi smo ovdje zbog jednog a to je FK SARAJEVO. Svi želimo najbolje klubu, neko je perfekcionista i uvijek će imati zamjerku, neko će reći da je odlično i ne može bolje u nekoj x situaciji, razlikujemo se ali jedan cilj i jedna želja svih nas je da Sarajevo bude najbolje.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 mar 2017, 22:30

Ja i dalje smatram da je Mehmed naj vece pojacanje sto se tice nas. Da sam igrackim kadrom zadovoljan nisam kao ni sa a igrom, al rezultat nam ide naruku pa covjek nemoze nista reci za igru. Tacno je da se igra dize i da stvari u kojima smo losi se ispravljaju (bravo mehmede) i da stvari koje nismo ispravili da je lahko ispravit i ubjeden sam da ce ih cala vrlo brzo ispravit, ali i dalje sam ubjden da ova ekipa nemoze vise od 3 ceg mjesta. Zamene to nije dovoljno ako se ne uzme kup.

Puno sansi dopustamo
Vitez je imo 3 100% sanse
Olimpik 1 sansu
Sb 3 sto posto sanse.

SAMO TREBA DAT PODRSKU IGRACIMA I CALI, niposto uzdizat igrace i pravit ih da su zvjezde i da ce se svak naguzit cim oni udu u autobus na kosevu, posto oni mogu napravit dobar rezultat ako budu ginuli jedan za drugog.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 mar 2017, 22:31

Lelic,Livak, Amer i Balic trebaju da igraju protiv Travnika.
Sabrine mi moje!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 mar 2017, 22:40

zlo87 je napisao/la:Primarni cilj je Evropa, Radniku vec bjezimo 4 boda i ne vjerujem da nas mogu dobiti oni, tako da po meni ne bi trebalo bit vecih problema sto se tice toga, ali step by step
Druze Radniku bjezimo 6 bodova

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 mar 2017, 22:41

Ovo sve dosad je sve odlično. Al da se vratim malo na posjetu. Dosta raje se žale na posjetu. Nije to više kao nekad kad je dolazilo po 15.000 ili 20.000 prije rata kad je liga bila jaka i igralo se protiv jačih ekipa.
Stadion je u jako lošem stanju, neuslovno, ne nadkriveno, bez ikakvog sadržaja i glomazan. Nas da dođe i 10.000 to izgleda kao 5.000 ili 6.000. Nama podhitno treba stadion, od nekih 20.000, ne treba to sad izgledati spejšatl, al da su tribine nadkrivene, neke sadržaje da ima, da ne puše kao na motoru, sigurnost da se djeca mogu dovesti, hoće raja neki komfor kolko tolko.
Mi smo klub sa potencijalom da imamo najbolju posjetu, da imamo kolko tolko bolje uslove. Moje mišljenje barem.
To je jedan od razloga slabije posjete.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 mar 2017, 22:42

High je najveći pljuvač ubjedljivo i treba ga se staviti na stub srama kada se vrati na forum, šta je sve pisao protiv Saida , a ipak je slavio njegov gol protiv Olimpica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 12 mar 2017, 22:46

Besic je napisao/la:High je najveći pljuvač ubjedljivo i treba ga se staviti na stub srama kada se vrati na forum, šta je sve pisao protiv Saida , a ipak je slavio njegov gol protiv Olimpica.
Ima on odbranu ne sekiraj se.

3,4, sad..
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 mar 2017, 22:47

Besic je napisao/la:High je najveći pljuvač ubjedljivo i treba ga se staviti na stub srama kada se vrati na forum, šta je sve pisao protiv Saida , a ipak je slavio njegov gol protiv Olimpica.
smaras s highom pajdo moj :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 mar 2017, 22:48

FrancescoTotti je napisao/la: smaras s highom pajdo moj :salut:
De šalim se malo :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 mar 2017, 22:50

Stroj1946 je napisao/la:Ovo sve dosad je sve odlično. Al da se vratim malo na posjetu. Dosta raje se žale na posjetu. Nije to više kao nekad kad je dolazilo po 15.000 ili 20.000 prije rata kad je liga bila jaka i igralo se protiv jačih ekipa.
Stadion je u jako lošem stanju, neuslovno, ne nadkriveno, bez ikakvog sadržaja i glomazan. Nas da dođe i 10.000 to izgleda kao 5.000 ili 6.000. Nama podhitno treba stadion, od nekih 20.000, ne treba to sad izgledati spejšatl, al da su tribine nadkrivene, neke sadržaje da ima, da ne puše kao na motoru, sigurnost da se djeca mogu dovesti, hoće raja neki komfor kolko tolko.
Mi smo klub sa potencijalom da imamo najbolju posjetu, da imamo kolko tolko bolje uslove. Moje mišljenje barem.
Možemo mi glat na 10k+ izlazit protiv jačih ekipa, ali atmosfera u i oko kluba je narušena i to je problem (izuzev svlačionice). Ne trebaju nama nikakvi uslovi, stadioni, nama jako malo fali da prebacimo tih deset milja, ali nema mesa za takvo što iako su rezultati tu. Ti što bi bili redovni da imamo komfor na stadionu, takvih je jedno milja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 mar 2017, 22:55

uNbx je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Juce sam imao osjecaj kao da gledam Barcu materemi. Onakav presing kad se lopta izgubi, opcenito smo jih pritiskali vec 30m od njihovog gola pa su puno lopti igraci Sirokog tek tako ispucali, onda oni Duljini prodori kao Messi, smirenost odbrane itd. Jbg samo nismo mogli vezati igru po onakvom terenu :lol:
Stvarno ekstra ukatmica i nadam se, da cemo nastaviti sa dizanjem forme kako bude odmicalo prvenstvo.
Samo još da im hoće ko naredit da ne peglaju loptu kad imaju 100% šansu da je zakucaju u go, a ne da izvode nešto i traže hljeba preko pogače. Fakat moramo koristit te prilike u plejofu. Iako je spomenut hiljadu puta, moram još jednom pohvalit Bojana, blist'o je momak. Samo nek nastavi! :beba:
Pa kazem ti ja kao Barca i u tom segmentu kad su komplicirali stvari, isto kao i oni :lol:
Sto se tice Bojana, bio je odlican, samo mi je djelovao nesigurno kad je imao loptu u nogama pa je ispucavao, nekako mi je mlitavo djelovao, a ostalo sve super :thumbup:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 mar 2017, 23:04

uNbx je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ovo sve dosad je sve odlično. Al da se vratim malo na posjetu. Dosta raje se žale na posjetu. Nije to više kao nekad kad je dolazilo po 15.000 ili 20.000 prije rata kad je liga bila jaka i igralo se protiv jačih ekipa.
Možemo mi glat na 10k+ izlazit protiv jačih ekipa, ali atmosfera u i oko kluba je narušena i to je problem (izuzev svlačionice). Ne trebaju nama nikakvi uslovi, stadioni, nama jako malo fali da prebacimo tih deset milja, ali nema mesa za takvo što iako su rezultati tu. Ti što bi bili redovni da imamo komfor na stadionu, takvih je jedno milja.
Ne možemo. Realno. Duplo veća bi posjeta bi bila na istoku recimo da je nadkriven.
Da je stadion bez atletske staze, tribine bliže terenu, druga bi to bila priča. Koševo je svakom od nas u srcu, al mora se o tome povest računa. Koševo nije fudbalski stadion, nego multifunkcionalan, al ga mi koristimo najviše. A i evropa je svake godine rigoroznija što se tiče zahtjeva. Za koju godinu neće se dozvoliti igrati evropske tekme.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 mar 2017, 23:07

Da nam je stadion Nou Camp opet bi pojedinci našli izgovor da ne dođu. Draže je njima kući ostati gledati na Areni ili Bht-u Sarajevo, sačuvati petaka/cenera da se mogu naveće naroljati u Walteru ili pušit šnjuru u Damasku. Čak i kada bi jedna tribina bila natkrivena, ne bi puno uticala na posjetu, možda nekih hiljadu ljudi bi više dolazilo. Sportska kultura u gradu Sarajevu nestaje, to je najveći problem.
SARAJEVO

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 mar 2017, 23:08

Pa nemoguce je da ekipa za 90 min ne popusti, dopusti neku sansu protivniku, nekad i primi gol. Ne znam sta ocekujete :?: :?: :?:

Oko posjete, mislim da se ne dolazi iz vise razloga; tv prenosa, loseg vremena, slabog protivnika. Ali oni koji imaju vremena i para, i vezu se za FKS na bilo koji nacin, trebali bi da dolaze...jbg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], sekac i 26 gostiju.