FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 22:15

Nije baš kako god okreneš, to tvoje djeluje baš omalovažavajuće, što ti je i bio cilj. Ne vidim poentu tvog posta, prvo što je pola rekla-kazala, odnosno klasično mahalanje, drugo Lendrić je na najvažniji igrač, važniji i od Stevanovića. Napadač je, mora promašiti, ali njegov doprinos je ogroman, najveći u cijeloj ekipi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 22:16

Virtu4l je napisao/la:Rekao mu je 'pogađaju te lopte'.
Bio jedan igrač, Italijan, veze o lopti nije imao, tehnika nula, šut nula, skok nula, a špic bio. Igrao za nekoliko klubova u karijeri, i postigao 313 golova u zvaničnim utakmicama. U karijeri je sve osvojio. Filipo Inzagi se zove. I njega su cijelu karijeru pogađale lopte, i sigurno je među pet spiceva Europe svih vremena. Ko ga je gledao zna da smotaniji igrač nije postojao...ali gjde je lopta tu je i on, posebno u petercu odakle je najviše golova k.urce.m dao

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 mar 2017, 22:19

Nista nam ne valja. Sad ne valja nacin na koji Lendric (prvi strijelac lige) postize golove. Koliko negative u pm.
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
Don't believe the hype.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 mar 2017, 22:20

Inzagi rodjen u ofsajdu :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 mar 2017, 22:21

Virtu4l je napisao/la:Nije baš kako god okreneš, to tvoje djeluje baš omalovažavajuće, što ti je i bio cilj. Ne vidim poentu tvog posta, prvo što je pola rekla-kazala, odnosno klasično mahalanje, drugo Lendrić je na najvažniji igrač, važniji i od Stevanovića. Napadač je, mora promašiti, ali njegov doprinos je ogroman, najveći u cijeloj ekipi.
Kako moze biti klasicno mahalanje a do mene njegovi jarani sjedili? Ja ono sto vidim i sto mislim to i kazem, odavno molim Boga da ode iz kluba jer ne volim egoisticne ljude a pogotovo igrace jer se to moze dosta dosta dobro odrazit na ostatak tima. Tebi valja, meni ne valja i tjt
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 22:22

Ma toooo majstoreeeeee

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 22:25

Zeljo92 je napisao/la:Kako moze biti klasicno mahalanje a do mene njegovi jarani sjedili? Ja ono sto vidim i sto mislim to i kazem, odavno molim Boga da ode iz kluba jer ne volim egoisticne ljude a pogotovo igrace jer se to moze dosta dosta dobro odrazit na ostatak tima. Tebi valja, meni ne valja i tjt
Egoistični ljudi su uglavnom najuspješniji ljudi ;) A Lendrić će biti naš najuspješniji projekat od rata, uzećemo brdo para na njemu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 22:26

Samo nek Dzeko zabija :).

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 mar 2017, 22:28

Ode kloc u kinu :D

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 22:28

Virtu4l je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Kako moze biti klasicno mahalanje a do mene njegovi jarani sjedili? Ja ono sto vidim i sto mislim to i kazem, odavno molim Boga da ode iz kluba jer ne volim egoisticne ljude a pogotovo igrace jer se to moze dosta dosta dobro odrazit na ostatak tima. Tebi valja, meni ne valja i tjt
Egoistični ljudi su uglavnom najuspješniji ljudi ;) A Lendrić će biti naš najuspješniji projekat od rata, uzećemo brdo para na njemu.
AkoBogda ljetos....samo da nastavi zabijat, i da ga povrede zaobiđu. Šteta što fuli penal u B.Luci. Mislim da mu svaki gol dodatno podiže cijenu...

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 mar 2017, 22:28

Virtu4l je napisao/la:
Kakav crni projekat kod nas sezonu i po...uzet ces na kinezima dok evropljanin ne bi dao za njeg vise od 400k eura. Kako god fina para je i 400k eura al ja vjerujem da ce se on brzo vratit na nase livade :D

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 22:31

Virtu4l je napisao/la:
Ne mogu se sloziti sa ovom konstatacijom. Najuspjesniji projekat od kraja rata nikako ne moze biti prodaja igraca. Sve da uzmemo i 10 miliona, a necemo ni blizu. Uspjesnost u sportu se ne mjeri visinom prodaje. Nas najuspjesniji projekat su trofeji iz Amarove ere. Mogao bih dodati i gradnju istoka jer ocekujem da nam donese sredstva pomocu kojih cemo opet osvajati trofeje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 22:33

A jbg, nisam ja kriv što vi shvatite onako kako vama odgovara.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 22:34

Najgori su licemjeri i prodane duše! Kada takav lik dočeka svojih pet minuta. :kafa:

Monci
Post20 dec 2011, 13:30

Treba biti realan i reci da je jako tesko finansijski ispratiti igrace sa kojim bi pravili iskorake u Evropi,jer za poredjenje znamo za koje smo pare Sehu i Viscu prodali,a oni su takodje bili dio ekipe u evropi(prosle godine) koja se bas nije proslavila.Znaci za kvalitetniji rezultat bi trebali bolji od njih,odnosno jak skauting da negdje jeftinu djecu nalazis,ali to svi iole ozbiljni klubovi rade,i odmah ih kupe,a nema dileme koga ce oni odabrati.
Slazem se sa onim da je finasijska stabilnost najbitnija,i da se samo na dugi rok,strpljivo i malim koracima moze graditi dugorocna prica.Tu je Amar kvalitetno postavio stvari i one za sada dobro funkcionisu.Na zalost steta sto je "skoro" sam,jer od uprave malo ko sta radi i doprinosi po pitanju finansija.
i ono osnovno sto ja mislim a mnogi se ne zlazu,za iskorak u Evropi teba jaca domaca liga,a ova i ovakava sa 16 ekipa to nije.
Monci
Post31 jul 2013, 09:49

Monci 2016
Kao prvo i osnovna činjenica je da je Amar Osim najtrofejniji trener u Željinoj istoriji, i oko toga nema dvojbe. Kao drugo Amar Osim je trener i manager koji je rekorder i po napravljenim dugovima ostavljenim iza sebe. U oba svoja mandata.
Nije svetac zapamtite. Ima aferima i te kako.
Čovjek gore napisa iskren post i ništa slagao nije i neku neistinu rekao, sve stoji. Ja od početka prizivanja Amara imam želju da nešto slično napišem, ali ne da mi se dolaziti u konflikt sa svima, pa nisam. I još jedna stvar. Ne precjenjujte ga kao trenera. Da je neki vrhunski stručnjak napravio bi neke iskorake po pitanju svog transfera i treninga nekih klubova, ovako nema baš neki CV...
Ovako se diskredituje. Sa argumentima.
Ja se izvinjavam svima što smaramo diskusijom.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 13 mar 2017, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 12 mar 2017, 22:35

Heh, kako Zeba ovdje izradi Musu :D

Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 12 mar 2017, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 22:36

Virtu4l je napisao/la:A jbg, nisam ja kriv što vi shvatite onako kako vama odgovara.
Shvatim kako napises. J... ne mogu gatati sta si zapravo mislio :).

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 mar 2017, 22:36

@Nea hranis ostale trolove materijalom za prepucavanja covjece, nemoj se ljutiti ali imas i ti i on pp pa osini.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 22:38

plavousrcu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:A jbg, nisam ja kriv što vi shvatite onako kako vama odgovara.
Shvatim kako napises. J... ne mogu gatati sta si zapravo mislio :).
A yebem li ga, sigurno da nisam mislio da je to uspješniji projekat od trofeja ili recimo istoka i slično. Mislio sam na igrački projekat i da smo napokon uboli sa dovođenjem igrača za džabe a da uzmemo baš puno para na njemu.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 mar 2017, 22:39

Ja ne znam sto se pridodaje paznja forumasima koji imaju nesto protiv legendi kluba ili koji zele da klub izgubi utakmicu?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 mar 2017, 22:40

Sto se pridodaje paznja forumasu koji za najboljeg strijelca ekipe i lige kaze da jedva ceka da ode?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Redfire16 i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []