FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 22:43

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:A jbg, nisam ja kriv što vi shvatite onako kako vama odgovara.
Shvatim kako napises. J... ne mogu gatati sta si zapravo mislio :).
A yebem li ga, sigurno da nisam mislio da je to uspješniji projekat od trofeja ili recimo istoka i slično. Mislio sam na igrački projekat i da smo napokon uboli sa dovođenjem igrača za džabe a da uzmemo baš puno para na njemu.
Nisam htio da ostanes nedorecen pogotovo jer ima puno "navijaca" koji iz zle namjere sve osvojene trofeje guraju pod tepih. Mnogima su i nevazni postali. U pravu si, doveli ga djabalesku, a trebali bismo uzeti lijepu cifru.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 mar 2017, 22:44

amazon je napisao/la:Sto se pridodaje paznja forumasu koji za najboljeg strijelca ekipe i lige kaze da jedva ceka da ode?
Nisam rekao da JEDVA ceka da ode, svakom igracu koji igra u ovoj ligi je cilj da ide odavde, samo sto Lendric to pokazuje preofirno, gleda sto vise da golova dadne i da ima osnove da se ispali. Ne volim takve igrace, igraj timski, nemoj mislit na sebe samo. Imas video klip na yt od 1921.ba izvjestaj protiv Zrinjskog, vodili smo 4:0 a mogli smo jos jedan gol dati kad je mogao dodati Markovicu da samo prisloni nogu i eto gola, jok on suta...milion situacija slicnih al hajde.

Btw ko nam se to pronasao u mom prethodnom postu? Nemoj me citirat na ovaj post. Zivio
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 12 mar 2017, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 22:45

Joj modracijo svaka Vam čast!!! Lijepa opcija ignore, skloniš likove i uživaš. jeste da je malo postova, ali većina su korektni i realni, nema nebuloza. Doživotni im je ignore od mene. Rahatluk.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2017, 22:45

Boga mi ce biti zeznuto sa ovim Radnikom u srijedu, a i subotu. Stresne tekme u najavi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 22:47

MocMahale444 je napisao/la:@Nea hranis ostale trolove materijalom za prepucavanja covjece, nemoj se ljutiti ali imas i ti i on pp pa osini.
Moraju se neke stvari znati! Ko je piqka i prodana duša koja se čitav život vrti oko Želje za sitni šićar a ko navijač kojem je klub na prvom mjestu.

Kada to provale svi navijači onda će mnoge stvari biti bolje. Pa nam neće niko moći pljuvat Željovace a sebe dizati i njihove zasluge preuzimati dok Željovci šute jer neće radi kluba da prave skandale.

Nisu ovo Mahalac bezveze stvari. Ovako "ugasiš" levata i sada može kući šuplju prosipat :kafa:

Monci, ja bi ugasio acc da sam ti :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 22:48

Zeljo92 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Sto se pridodaje paznja forumasu koji za najboljeg strijelca ekipe i lige kaze da jedva ceka da ode?
Nisam rekao da JEDVA ceka da ode, svakom igracu koji igra u ovoj ligi je cilj da ide odavde, samo sto Lendric to pokazuje preofirno, gleda sto vise da golova dadne i da ima osnove da se ispali. Ne volim takve igrace, igraj timski, nemoj mislit na sebe samo. Imas video klip na yt od 1921.ba izvjestaj protiv Zrinjskog, vodili smo 4:0 a mogli smo jos jedan gol dati kad je mogao dodati Markovicu da samo prisloni nogu i eto gola, jok on suta...milion situacija slicnih al hajde.

Btw ko nam se to pronasao u mom prethodnom postu? Nemoj me citirat na ovaj post. Zivio
Napadaci su takvi, nista neobicno. On voli postici gol i rijetko kojeg pravog napadaca ces vidjeti da mu je prije na pameti asistencija od gola. Nas navijace to nervira, ali tako je.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 22:49

plavousrcu je napisao/la:U pravu si, doveli ga djabalesku, a trebali bismo uzeti lijepu cifru.
To je najbitnije od svega. Ne tako davno smo pričali kako nemamo igrača u izlogu i narednog kapitalca, sad se to promijenilo i poprilično sam siguran da već naredno ljeto uzimamo minimalno 2 miliona KM od transfera, što od Lendrića, što od ostalih koji će vjerovatno promijeniti klubove. To će biti prava finansijska injekcija, plus lova od Evrope i nećemo se brinuti za prihode, čime će se ova fantastična priča nastaviti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 mar 2017, 22:51

plavousrcu je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:

Napadaci su takvi, nista neobicno. On voli postici gol i rijetko kojeg pravog napadaca ces vidjeti da mu je prije na pameti asistencija od gola. Nas navijace to nervira, ali tako je.
Pa ako ima zelju da osvoji jedan trofej sa FK Zeljeznicar nek se malo presabere i nek igra za tim a ne za sebe.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 22:55

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:U pravu si, doveli ga djabalesku, a trebali bismo uzeti lijepu cifru.
To je najbitnije od svega. Ne tako davno smo pričali kako nemamo igrača u izlogu i narednog kapitalca, sad se to promijenilo i poprilično sam siguran da već naredno ljeto uzimamo minimalno 2 miliona KM od transfera, što od Lendrića, što od ostalih koji će vjerovatno promijeniti klubove. To će biti prava finansijska injekcija, plus lova od Evrope i nećemo se brinuti za prihode, čime će se ova fantastična priča nastaviti.
Uh optimističan si. Daj Bože da bude tako, mada nisi daleko od istine. Lendrić i Veca idu 100% na ljeto, i tu vidim opciju da zaradimo sigurno. Ostali na kojima možemo zaraditi procente nisu sigurni, mada i tu očekujem neke transfere. Samo da se zna tu pare ne dolaze odjednom, nego u ratama. A možda je i bolje da se malo razgodi taj keš.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 23:01

Monci je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:To je najbitnije od svega. Ne tako davno smo pričali kako nemamo igrača u izlogu i narednog kapitalca, sad se to promijenilo i poprilično sam siguran da već naredno ljeto uzimamo minimalno 2 miliona KM od transfera, što od Lendrića, što od ostalih koji će vjerovatno promijeniti klubove. To će biti prava finansijska injekcija, plus lova od Evrope i nećemo se brinuti za prihode, čime će se ova fantastična priča nastaviti.
Uh optimističan si. Daj Bože da bude tako, mada nisi daleko od istine. Lendrić i Veca idu 100% na ljeto, i tu vidim opciju da zaradimo sigurno. Ostali na kojima možemo zaraditi procente nisu sigurni, mada i tu očekujem neke transfere. Samo da se zna tu pare ne dolaze odjednom, nego u ratama. A možda je i bolje da se malo razgodi taj keš.
Sve su ovo sasvim realne pretpostavke, Lendrić ide, to je poprilično sigurno. Dinamova mašinerija je već krenula u projekat 'Armin Hodžić', svi znamo kako to obično završava. Bajić je već na meti turskih velikana, Galatasaray je poprilično zagrizao, samo ne znam koliko će dolazak Tudora uticati na eventualni transfer. Tu imamo i Gojaka koji vjerovatno neće ići naredno ljeto, ali nikad se ne zna, Dinamo je to.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 23:02

Monci je napisao/la: Uh optimističan si. Daj Bože da bude tako, mada nisi daleko od istine. Lendrić i Veca idu 100% na ljeto, i tu vidim opciju da zaradimo sigurno. Ostali na kojima možemo zaraditi procente nisu sigurni, mada i tu očekujem neke transfere. Samo da se zna tu pare ne dolaze odjednom, nego u ratama. A možda je i bolje da se malo razgodi taj keš.
Monci
Nemam nekih posebnih informacija,ali znam nešto o finansijama, a i logikom razmišljam, kao i oskudnim nogometnim znanjem. "Guro" sam nekad loptu, pa nešto i znam. Za razliku od tebe.
Laži me laži, vjerovat ću sve :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 23:04

Nema procenta Virtu kada igrač prelazi u klub iz iste zemlje.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 23:08

aleksandar_veliki je napisao/la:Za koje pretpostavljas da bi mogli promijeniti klub?
Već sam gore napisao, Hodžić bi trebao biti prvi na listi, neće Dinamo propustiti ovu euforiju oko njega. Krenuli su u medijsko silovanje, uskoro očekujem da krenu sa ponudama 'stigla ponuda od ovoga, od onoga', kako obično ide kad su oni u pitanju. Bajić mi je drugi pik, Meša će vjerovatno obojici dati minutažu i olakšati te transfere. Tu su još Višća, Gojak i Hadžiahmetović.

Za nas je najbolje da se proda Bajić, tu imamo 3,75% po mojoj matematici, 0,25% gore-dole, nedavno je produžio ugovor, tako da će Konya tražiti maksimum za njega.

edit: to nisam znao, a ništa onda, navijati za Bundesligu

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2017, 23:10

Nama jos nije isplacen sav novac za Dzeku. Preko 500.00 hiljada su nam duzni isplatiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 23:10

Virtu4l je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Za koje pretpostavljas da bi mogli promijeniti klub?
Već sam gore napisao, Hodžić bi trebao biti prvi na listi, neće Dinamo propustiti ovu euforiju oko njega. Krenuli su u medijsko silovanje, uskoro očekujem da krenu sa ponudama 'stigla ponuda od ovoga, od onoga', kako obično ide kad su oni u pitanju. Bajić mi je drugi pik, Meša će vjerovatno obojici dati minutažu i olakšati te transfere. Tu su još Višća, Gojak i Hadžiahmetović.

Za nas je najbolje da se proda Bajić, tu imamo 3,75% po mojoj matematici, 0,25% gore-dole, nedavno je produžio ugovor, tako da će Konya tražiti maksimum za njega.
Bajić 4% pa i više. Koliko je max? Ali samo ako se van Turske tušne. U Englesku npr ;)

UPRAVA NAPOLJE!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 mar 2017, 23:13

Egoisticni ljudi su najuspjesniji, to je tacno. Ronaldo je takav ili ako hocete i Amar je takav i Senad je takav.

Na ljeto cemo zgrnuti novac na Hodzicu koji siluje ekipe koje igraju protiv njegovog kluba, a strasno je egoistican.

To sto mane trazite momku cije su brojke bolesne jer vam se ne svidjaju golovi, sto iskreno prvi put u zivotu cujem, okacite macku o rep.
4 utakmice - 3 gola
U dvije utakmice donio sest bodova, golovima kakve aamo on u ovoj ligi moze dati... Ma ne valja...
Životni saputnik! 1921

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 23:13

Ma daj Bože da se Džeko proda, tu je cifra prava. A ako ne ovog ljeta, Džekson će sigurno još jedan transfer u karijeri napraviti, i donijeti nam dodatne pare. A i ova omladina nije za podcjeniti, ima i tu potencijala i biće transfera, ako ne ove godine, u budućnosti sigurno. I Ara i Baja, i Višća i Mire, i Gojak, i Šeha možda, ko zna. Ovi iz Turske bi vala mogli i promjeniti ligu, ništa im ne bi falilo.
Zadnja izmjena: Monci, dana/u 12 mar 2017, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 23:14

Neandertalac je napisao/la:Bajić 4% pa i više. Koliko je max? Ali samo ako se van Turske tušne. U Englesku npr ;)

Kod: Označi sve

- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 12 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 13 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 14 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 15 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 16 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 17 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 18 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 19 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 20 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 21 godinu: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 22 godine: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 23 godine: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
Imao je 21. godinu kad je potpisao za Konyaspor, znači 4% ?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 23:22

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Bajić 4% pa i više. Koliko je max? Ali samo ako se van Turske tušne. U Englesku npr ;)

Kod: Označi sve

- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 12 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 13 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 14 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 15 godina: 5% (tj. 0,25% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 16 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 17 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 18 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 19 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 20 godina: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 21 godinu: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 22 godine: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
- Takmičarska sezona u kojoj je napunio 23 godine: 10% (tj. 0,5% ukupne naknade)
Imao je 21. godinu kad je potpisao za Konyaspor, znači 4% ?
Sve se gleda,svaki mjesec dok nije otišao.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 23:49

Ja se sve nadam da će Amri dosaditi Rim, a iz pouzdanih izvora sam saznao da joj je neostvarena želja da živi u Guangzhou i da joj je Felipe Scolari omiljeni trener :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []