KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Pustite ba ljudi arsa,pa covjek nije vrijedan komentara! Neozbiljni ljudi se ne komentiraju!
Nego sta ima sa povrijedjenim igracima Bosne,Ikonicem,Ovcinom,Hajricem? Hoce li bar jedan od njih igrati protiv Krke? Dobro ,za Hajrica znam da nece!..
Nego sta ima sa povrijedjenim igracima Bosne,Ikonicem,Ovcinom,Hajricem? Hoce li bar jedan od njih igrati protiv Krke? Dobro ,za Hajrica znam da nece!..
Prasovica sam gledao i o njemu imam skroz pozitivno misljenje mada nesto trenerima nasim nije odgovarao ,ali oni biraju a ne momci sa foruma ..Mada bihga ja vratio u Bosnu .Mi komentarisemo utakmice ali neznamo sta se na treningu trazi od igraca i treneri vide gdje su kiksevi od pleja do centra ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
on nije raritet on je ralitet hahahaMelo15 je napisao/la:Prasovica sam gledao i o njemu imam skroz pozitivno misljenje mada nesto trenerima nasim nije odgovarao ,ali oni biraju a ne momci sa foruma ..Mada bihga ja vratio u Bosnu .Mi komentarisemo utakmice ali neznamo sta se na treningu trazi od igraca i treneri vide gdje su kiksevi od pleja do centra ...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Vukoicic je kad smo kod trenerskih uspjeha osvojio titulu prvaka europe sa mladom rep Srbije i igrao u polufinalu ili finalu uleb kupa sa djecom FMP-a,sa Hemofarmom je igrao i finale nlb lige i finale prvenstva srbije gdje je porazen od patizana al i to je uspjeh jer tamo partiznu ne moze niko nista.Melo15 je napisao/la:Samo naprijed -- SVE si rekao da covjek posle tebe nema potrebe da ista pise jer se sa svim SVI slazemo...
Samo bih rekao za W da je covjek SVE osvojio sto se osvojiti moze do EURO lige ,BEZ ijednog stranca u redovima
bivseg Refleksa odnosno FMPa .Ijedini je on odnio dosta pobjeda od Vujosevica nad PARTIZANOM ...
Ali nama i Vujosevic da dodje pojedinci bi mu nasli manu ...
Osvojio je prvenstvo Srbije ,, osvojio je Gudijer ligu u Skenderiji ,osvojio je kup RK. sve bez ijednog stranca sa djecom do 25g. ali mozda nekome nevalja sto je iz BG.
Nevidim u skorije vrijeme -POSLERATNO -da smo imali jaceg trenera sa slicnim titulama . Ali komentar je dozvoljen svakom ..![]()
Ja ništa ne pišem neutemeljenofera je napisao/la:on nije raritet on je ralitet hahahaMelo15 je napisao/la:Prasovica sam gledao i o njemu imam skroz pozitivno misljenje mada nesto trenerima nasim nije odgovarao ,ali oni biraju a ne momci sa foruma ..Mada bihga ja vratio u Bosnu .Mi komentarisemo utakmice ali neznamo sta se na treningu trazi od igraca i treneri vide gdje su kiksevi od pleja do centra ...
ralitet ideja, odabira, te®nji i stilova. Slavica Jakobović Fribec, u radu »Feminizmi. 20. stoljeća i globalni feminizam«, prikazala ...
http://www.ceeol.com/aspx/getdocument.a ... 4007-9BAB-
ili
Leksikon filozofskih pojmova
Vrijednosti ne postoje kao ralitet , nego važe , vrijede , a važenjem se bavi um . aktivizam - svjetonazor koji naređuje praksu teoriji i ističe ulogu ...
http://www.forum-opp.com
ili
business.hr - GALERIJA: Sanader kakvoga obično ne vidite
Zato su ovi fotosi RALITET. ko je jamio-jamio! 16.11.08 21:55 Prijavi ovaj komentar administratoru. a je! Na prve tri slike izgleda baš lipo, ..
Poslije ovoga, nadam se da ćete se prihvatiti knjige i nešto naučiti , a ne beze lupati po kompjuteri, tu samo pokazujete svoju ograničene intelektualne kapacitete nažalost
Vi ste mi smjesniji od @arsa,pokusavate mu objasniti,da je Vukoicic najbolji poslijeratni trener Bosne.
A zasto mu to pokusavate razjasniti,pojasniti uopste?
Koliko god mu svi to pojasnjavali,argumentima potkrijepljivali..on nece to shvatiti,kada to do sada nije u stanju
Znaci,opusteno..jedino ako ne uzivate u mazohizmu ponavljanja stalno iste rasprave

A zasto mu to pokusavate razjasniti,pojasniti uopste?
Koliko god mu svi to pojasnjavali,argumentima potkrijepljivali..on nece to shvatiti,kada to do sada nije u stanju
Znaci,opusteno..jedino ako ne uzivate u mazohizmu ponavljanja stalno iste rasprave
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
hahahah lol lol lolars01 je napisao/la:Ja ništa ne pišem neutemeljenofera je napisao/la:on nije raritet on je ralitet hahahaMelo15 je napisao/la:Prasovica sam gledao i o njemu imam skroz pozitivno misljenje mada nesto trenerima nasim nije odgovarao ,ali oni biraju a ne momci sa foruma ..Mada bihga ja vratio u Bosnu .Mi komentarisemo utakmice ali neznamo sta se na treningu trazi od igraca i treneri vide gdje su kiksevi od pleja do centra ...
ralitet ideja, odabira, te®nji i stilova. Slavica Jakobović Fribec, u radu »Feminizmi. 20. stoljeća i globalni feminizam«, prikazala ...
ili
Vrijednosti ne postoje kao ralitet , nego važe , vrijede , a važenjem se bavi um . aktivizam - svjetonazor koji naređuje praksu teoriji i ističe ulogu ...
ili
Zato su ovi fotosi RALITET. ko je jamio-jamio! 16.11.08 21:55 Prijavi ovaj komentar administratoru. a je! Na prve tri slike izgleda baš lipo, ..
Poslije ovoga, nadam se da ćete se prihvatiti knjige i nešto naučiti , a ne beze lupati po kompjuteri, tu samo pokazujete svoju ograničene intelektualne kapacitete nažalost
e hajd nam jos izmisli linkove u kojima je markovic trenirao panelinios. znaci ti skupljas nove rijeci i svoje akademsko znanje koristeci se internet forumima koji su poznati po nedostatku gramaticke ispravnosti. hrvati cestu umjesto jer kazu i jel pa hoces li reci da je i to ispravno?
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
fera, melo, bosnaš , naprijed i slični,
nije poenta u linkovima nego u NAOBRAZBI momčine....
Doista nemam vremena da se naduravam sa polupismenim ljudima, propalim trenerima i slično.
Ćao , makar do subote, ne morate se truditi na temu KK Bosne pisati o meni neću ići slijedećih par dana na ovu temu, do Krkice i novog Ziminog i pašinog nastupa....
nije poenta u linkovima nego u NAOBRAZBI momčine....
Doista nemam vremena da se naduravam sa polupismenim ljudima, propalim trenerima i slično.
Ćao , makar do subote, ne morate se truditi na temu KK Bosne pisati o meni neću ići slijedećih par dana na ovu temu, do Krkice i novog Ziminog i pašinog nastupa....
IH! je napisao/la: Koliko god mu svi to pojasnjavali,argumentima potkrijepljivali..on nece to shvatiti,kada to do sada nije u stanju![]()
.... K'o kad Srbima objasnjavas ko je poceo rat ....
-
samo naprijed
- Kontakt:
Tako je momcino, ovdje uopste nije upitna tvoja naobrazba nego ti fali onaj prakticni dio a bez njega sve tvoje teorije jednostavno padaju u vodu i jednostavno ljudi te ovdje ne smatraju dostojnim sparing-partnerom za diskusiju. A sto se tice Zimica, Pasalica i ostalih dabogda oni do kraja svoje karijere niti jednu utakmicu ne zavrsili ispod 30 poena i bruke skokova i banana ali i sam dobro znas da je to cisti SF!ars01 je napisao/la:fera, melo, bosnaš , naprijed i slični,
nije poenta u linkovima nego u NAOBRAZBI momčine....![]()
![]()
![]()
I jos jedna stvar nemoj biti niciji glasnogovornik negopokusaj da formiras svoje misljenje na osnovu argumenata jer nema nista jace od cistih argumenata i tacne matematike.
haha ne znam dal da ti se smijem ili da placem. hajde sada kao noj zabij glavu u pijesak i onda u subotu opet malo da nas nasmijavas.ars01 je napisao/la:fera, melo, bosnaš , naprijed i slični,
![]()
![]()
ocekivao sam ovakav komentar kada ostanes bez argumenata jer ti si takva ljudska velicina koja ima potrebu da istice i ono najmanje sto zna pa i kad se iprosipas pises onda kako si ti neki akademski građanin pa jel mislis da si jedini na ovom svijeu koji je nesto uspio u zivotu(mada po kolicini gluposti koju nam ti redovno serviras da si ti ista u zivotu naucio osim da upalis komp i švrljas po forumima... samo posto zivimo u ovakvoj zemlji onda ko zna jer takvi kao ti najbolje i prolaze )
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
malitraktor
- Kontakt:
ars01 je napisao/la:fera, melo, bosnaš , naprijed i slični,
![]()
![]()
ARS ti nedavno rekao da vise neces dolaziti na tekme Bosne, a koliko vidim bio si u Skenderiji protiv Cibone? Čemu taj zaokret?
Covjek se zarekao da se nece javljati do subote.Nemojte ga sad provocirati:)malitraktor je napisao/la:ars01 je napisao/la:fera, melo, bosnaš , naprijed i slični,
![]()
![]()
ARS ti nedavno rekao da vise neces dolaziti na tekme Bosne, a koliko vidim bio si u Skenderiji protiv Cibone? Čemu taj zaokret?
ostao je bez argumenata
nadam se da cemo demolirati malo krku da nam plate ceh za svu nasu nesrecu u posljednjih nekoliko utakmica
nadam se da cemo demolirati malo krku da nam plate ceh za svu nasu nesrecu u posljednjih nekoliko utakmica
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Postovani Ars o1 tvoja informisanost i znanost nije upitna ni u jednom momentu ........
Pratio sam tvoje postove i u drugim K. klubovima ...Samo mi se cine provokativnim ,u odnosu na tvoje Znanje i i nteligenciju kojekakve PROVOKACIJE tebi ne prilice ...Posto me non stop pominjes u svojim diskusijama ,ja mislim da nema svrhe jer svako ima pravo glasa svidjalo se to tebi ili ne ...
Rekao sam da Zimica ti naj vise PROZIVAS i otvaras diskusiju o njemu a nema potrebe .....JER ako si BIO na utakmici mogao si vidjeti misljenje publike o ZIMICU ,, kada je proletio za loptom kroz reklame ..KOLIKI JE DOBIO APLAUZ ...jedino sto mi nije jasno je -- AKO su neznalice melo ,bosnas i jos neki kako si medju njih svrstao i cjenjenog Vladu Vukoicica ?? Recimo Tomislav Tomovic je sa BOSNOM osvojio DVIJE sampionske titule ,znaci u necemu se ZALAGAO ,,JER i posle njegovih povreda i dibidus loseg Suta neznalica ZDOVC PORED BEJLIJA gura TOMU a PASA dodaje peskire,i cim PASA bude zamjenio DJORDJEVICA kvalitetno ali kvalitetno dvije sezone SVI ce biti za Muhameda Pasalica.. I da ti bude jasno da nemogu sva djeca SARAJEVA biti medju prvih 12 u BOSNI..
kvalitet se brzo prepozna ali kvalitet ide za USPJEHOM I PARAMA ...
I Forumasi i navijaci i svi ostali idu na utakmicu da vide dobru i kvalitetnu kosarku ,zato je protiv CIBONE dvorana i bila polu prazna jer se vecina bojala skandala i velikog poraza zbog dosta povreda sa nase strane..
A ti ako zelis da gledas samo nasu djecu onda idi na trening i gledaj....
POZDRAV .
Pratio sam tvoje postove i u drugim K. klubovima ...Samo mi se cine provokativnim ,u odnosu na tvoje Znanje i i nteligenciju kojekakve PROVOKACIJE tebi ne prilice ...Posto me non stop pominjes u svojim diskusijama ,ja mislim da nema svrhe jer svako ima pravo glasa svidjalo se to tebi ili ne ...
Rekao sam da Zimica ti naj vise PROZIVAS i otvaras diskusiju o njemu a nema potrebe .....JER ako si BIO na utakmici mogao si vidjeti misljenje publike o ZIMICU ,, kada je proletio za loptom kroz reklame ..KOLIKI JE DOBIO APLAUZ ...jedino sto mi nije jasno je -- AKO su neznalice melo ,bosnas i jos neki kako si medju njih svrstao i cjenjenog Vladu Vukoicica ?? Recimo Tomislav Tomovic je sa BOSNOM osvojio DVIJE sampionske titule ,znaci u necemu se ZALAGAO ,,JER i posle njegovih povreda i dibidus loseg Suta neznalica ZDOVC PORED BEJLIJA gura TOMU a PASA dodaje peskire,i cim PASA bude zamjenio DJORDJEVICA kvalitetno ali kvalitetno dvije sezone SVI ce biti za Muhameda Pasalica.. I da ti bude jasno da nemogu sva djeca SARAJEVA biti medju prvih 12 u BOSNI..
kvalitet se brzo prepozna ali kvalitet ide za USPJEHOM I PARAMA ...
I Forumasi i navijaci i svi ostali idu na utakmicu da vide dobru i kvalitetnu kosarku ,zato je protiv CIBONE dvorana i bila polu prazna jer se vecina bojala skandala i velikog poraza zbog dosta povreda sa nase strane..
A ti ako zelis da gledas samo nasu djecu onda idi na trening i gledaj....
POZDRAV .
Evo jeste ja sam isto nasao jednog veoma citiranog autora koji koristi tu rijec i to cak dva puta. Evo pogledajte prva dva linka ovdjears01 je napisao/la:Ja ništa ne pišem neutemeljenofera je napisao/la:on nije raritet on je ralitet hahahaMelo15 je napisao/la:Prasovica sam gledao i o njemu imam skroz pozitivno misljenje mada nesto trenerima nasim nije odgovarao ,ali oni biraju a ne momci sa foruma ..Mada bihga ja vratio u Bosnu .Mi komentarisemo utakmice ali neznamo sta se na treningu trazi od igraca i treneri vide gdje su kiksevi od pleja do centra ...
ili
ili
Usudio bih se reci i da su cak pouzdaniji izvori jer ovo sto je ars01 naveo si cisti tipfeleri, naime radi se o realitetu (za posljednji prmijer nisam siguran, mislim da je ipak nepismenost u pitanju), nesto sto nekima ovdje fali kada govore o nasim "mladim" talentima.
ma ne mi smo neobrazovani,neuki ignoranti koji nismo upoznati sa tim izrazom fino nam je rekao ars kad je odlazio hahahah
ma pusti ga kralju ja sam mu rekao jos nek mi izmisli link u kojem dokazuje da je markovic trenirao onaj klub za koji je on provalio da ga je markovic uveo u euroligu i sve ce biti ok a ja nikad vise necu na ovaj forum doci
ma pusti ga kralju ja sam mu rekao jos nek mi izmisli link u kojem dokazuje da je markovic trenirao onaj klub za koji je on provalio da ga je markovic uveo u euroligu i sve ce biti ok a ja nikad vise necu na ovaj forum doci
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
u moru postova u kojima autori "dali" i "nemože" pišu zajedno, lijepo je vidjeti da ima i forumaša zainteresiranih da kadkad nauče i neku novu riječ. bravo momci.
nego imal kakih pojačanja?
edit:
edit:
Ima! al u Milinoj Igokei!teferič je napisao/la:u moru postova u kojima autori "dali" i "nemože" pišu zajedno, lijepo je vidjeti da ima i forumaša zainteresiranih da kadkad nauče i neku novu riječ. bravo momci.
edit:
-Budući da bi se za bh. košarku moglo otvoriti još jedno mjesto u regionalnoj ligi, Igokea iz Aleksandrovca, koja već godinama pokušava izboriti to natjecanje, riješila je poduzeti sve kako bi ga se dočepala.
Dokaz za to su brojna pojačanja koja ovaj klub dovodi za završnicu prvenstva BiH. Odlaskom bivšeg igrača Zadra Malika Dixona, koji je nakon samo jedne utakmice odigrane za Igokeu otišao u Izrael, otvorila se praznina na poziciji playmakera.
Ubrzo i ona je popunjena pa je ugovor do kraja sezone potpisao iskusni Terry Castle, inače bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine. Bivši igrač tuzlanske Slobode, Arisa i Unicaje iz Malage postao je treći Amerikanac u momčadi Igokee, uz nekadašnjeg Mrava Kennyja Taylora i centra s NBA iskustvom Amala McCaskilla.
Uz njih, te odlične “domaće” igrače s pedigreom (Đerasimović, Mišanović, Bocka, Vuksanović), Igokea se nameće kao jedan od glavnih, ako i ne najveći favorit za osvajanje naslova prvaka BiH.
p.s.
Uprava Bosne,probudi te se! 5-12 je!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.