Zato sto necu u politiku, zakuhalo je se u svemu stranke mjere ciji je veci i prikljanjaju grupe ljudi sebi. Tu se ne moze promijeniti sada nista, bili smo na ispitu u septembru i tu smo otisli na jednu stranu umjesto da smo se ujedinili, a ne dozvolili Jasminu da sklepa svoj plan. Trebali smo biti ujedinjeni tada svi, da ne bi sada bili ovako razjedinjeni.emirzlaTu je napisao/la:I sta si htio reci ovim???tuzlak1987 je napisao/la:Ma kazem posto opet ona degradiranja obicnih navijaca, ko eto mi sjedimo u kuci i samo pljujemo, tipkamo, negativci i et.
Nemamo mi sta pokretati, mi ne mozemo osnovati nikakvu grupu gradjana niti novo udruzenje jer ne bi imali nikakvu podrsku od bitnijih ljudi u i oko kluba, jednostavno bi bili oni negativci koji nekom staju na put, niko ne bi ispostovao nikakav zahtjev te grupe samo bi nastala zbrka. I tu se sve zavrsava.
Ja sam rekao ako Fukare i Prijatelji na kraju godine budu u broju clanova sa tendencijom opadanja onda neka se oni zapitaju sto se ljudi nisu pridruzili. Oni po meni imaju legitimitet da nesto pokrenu, ako im nema clanova onda znaci da se Tuzla ne slaze sa njima i da oni ne rade u interesu gradjana zbog kojih i postoje
Kod tebe u startu nemoze,ukljuci se u rad UG...ima vas ovde,sto ces pokrenut novo,otidji,ucestvuj,predlozi,uclani se...pokusajte nesto,ako se ne slazu sa vama i nece da nadju kompromis sa vecinom,onda vecina mjenja te i mozes reci da nestima nesto i da se Tuzla ne slaze sa njima![]()
Cim si clan mozes se ukljucit u rad udruzenja,mjenjat,predlagat itd
Ovo sada neka ide kako ide jer nema nikog ko bi zamijenio ove, ova uprava ima i nema niko drugi. Ova uprava neka radi dok joj ne istekne vrijeme, pa cu cekati neki drugi trenutak da se svi ujedinimo i trazimo sta dobro za Slobodu. Ali necu biti nikakav dusman za klub, platiti cu im uvijek kartu pomoci kao obican navijac bez obzira ko bio u upravi.