Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Jel to pros'o PSG dalje ? 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čuj, gotovo je nemoguće da uspiju u tome. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hocemo novi mec i opet Di Mariu 1 na 1.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da ce se Barci u LP desiti ono sto se desilo Warriorsima u play offu prosle godine. Da ih sad pitas, vjerovatno bi svi radije da ih je Oklahoma izbacila u finalu konferencije.
- MysticAladin
- Kontakt:
Nemojte, mene je strah opet gledat tu hegemoniju...a upravo sam se malo smirio gledajući patnju sa Riazora
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
cujem kolaju price da danas sudije nisu bile na nivou(u barcinu korsit ) u mecu deportiva i prcelone.barcelona ce uputiti protesnu notu spanskom nogometnog savezu. 
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tesko da im se moze desiti slicno ponizenje kao sto su dozivjeli Warriorsi kad su prosuli 3:1, a ovako Barcelona je postigla nesto sto nikada nije, i ne vidim zasto bi se toga odrekli tek tako.SlevinKelevra je napisao/la:Mislim da ce se Barci u LP desiti ono sto se desilo Warriorsima u play offu prosle godine. Da ih sad pitas, vjerovatno bi svi radije da ih je Oklahoma izbacila u finalu konferencije.
Mozda nece osvojiti LP, ali ce ostati zapisano da su okrenuli 0:4.
Don't believe the hype.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledao sam ih danas i ona dva susreta protiv Pariza. Mislim da u tri tekme, nisu odigrali vise od pet smislenih akcija.akisarajevo92 je napisao/la: Tesko da im se moze desiti slicno ponizenje kao sto su dozivjeli Warriorsi kad su prosuli 3:1, a ovako Barcelona je postigla nesto sto nikada nije, i ne vidim zasto bi se toga odrekli tek tako.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tako igraju cijele sezone, tako da definitivno ne zaslužuju poređenje sa Warriorsima.SlevinKelevra je napisao/la:Gledao sam ih danas i ona dva susreta protiv Pariza. Mislim da u tri tekme, nisu odigrali vise od pet smislenih akcija.akisarajevo92 je napisao/la: Tesko da im se moze desiti slicno ponizenje kao sto su dozivjeli Warriorsi kad su prosuli 3:1, a ovako Barcelona je postigla nesto sto nikada nije, i ne vidim zasto bi se toga odrekli tek tako.
- MysticAladin
- Kontakt:
Karlo je napisao/la:cujem kolaju price da danas sudije nisu bile na nivou(u barcinu korsit ) u mecu deportiva i prcelone.barcelona ce uputiti protesnu notu spanskom nogometnog savezu.
Jesu, opraštali su Suarezu ofsajd samo što je ovaj sa 5 metara pogodio golmana...
Nego, jučer sam gledao i Sevillu. Malo je reći da su hodali po terenu, Iborra i kad je ušao nije potrčao nikako. Čuvaju se opasno za Leicester i ja mislim da bi to mogla biti pravo neizvjesna utakmica. Neizvjesnosti nam je falilo ove godine
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Zato su primili drugi gol iz nepostojećeg korneraMysticAladin je napisao/la:Karlo je napisao/la:cujem kolaju price da danas sudije nisu bile na nivou(u barcinu korsit ) u mecu deportiva i prcelone.barcelona ce uputiti protesnu notu spanskom nogometnog savezu.
Jesu, opraštali su Suarezu ofsajd samo što je ovaj sa 5 metara pogodio golmana...![]()
Nego, jučer sam gledao i Sevillu. Malo je reći da su hodali po terenu, Iborra i kad je ušao nije potrčao nikako. Čuvaju se opasno za Leicester i ja mislim da bi to mogla biti pravo neizvjesna utakmica. Neizvjesnosti nam je falilo ove godine
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
SlevinKelevra je napisao/la:Gledao sam ih danas i ona dva susreta protiv Pariza. Mislim da u tri tekme, nisu odigrali vise od pet smislenih akcija.akisarajevo92 je napisao/la: Tesko da im se moze desiti slicno ponizenje kao sto su dozivjeli Warriorsi kad su prosuli 3:1, a ovako Barcelona je postigla nesto sto nikada nije, i ne vidim zasto bi se toga odrekli tek tako.
Ovaj kolega nikako da prežali PSG
Jest, zabili 6 komada i vratili se nakon 4-0, što nikad niko nije...i to sve bez smislenih akcija
- anonymousHD
- Kontakt:
Partizan izgubio prvu 6-2, u uzvratu slavio 4-0.let3 je napisao/la:Jest, zabili 6 komada i vratili se nakon 4-0, što nikad niko nije...i to sve bez smislenih akcijašta bi tek radili još da znaju igrati fudbala
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, yebo PSG. Oni nisu vise bitni za ovu temu. Govorim za Barcu. Lose je ovo.let3 je napisao/la:![]()
![]()
Ovaj kolega nikako da prežali PSG![]()
Jest, zabili 6 komada i vratili se nakon 4-0, što nikad niko nije...i to sve bez smislenih akcijašta bi tek radili još da znaju igrati fudbala
Jel ko upratio ovu peticiju za ponavljanje meca? 13 gresaka suca od kojih je prva ofsajd Suareza kod prvog gola 
A daj, lazes, cuj 13 gresaka. De postavi i ostalih 12Blejzer10 je napisao/la:Jel ko upratio ovu peticiju za ponavljanje meca? 13 gresaka suca od kojih je prva ofsajd Suareza kod prvog gola
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
da obnovimo gradivo
NOGOMETNI svijet još uvijek priča o utakmici Barcelone i PSG-a u kojoj je katalonski div uspio što nitko nije ranije - pobjedom 6:1 nadoknadio je 0:4 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.
Međutim, Barcelona je imala veliku sudačku pomoć u tom susretu, a jedan navijač Reala pokrenuo je i peticiju da se ponovi utakmica. Dosad je peticiju Luisa Melenda potpisalo više od 200 tisuća ljudi.
Oni su, iako svjesni da se ništa neće promijeniti, potpisali da žele novu utakmicu jer smatraju kako je sudac Deniz Ayetkin napravio čak 13 pogrešaka, koje su i nabrojali:
2. minuta: Ofsajd Luisa Suareza kod pogotka.
11. minuta: Nedosuđeni jedanaesterac nakon što je Javier Mascherano igrao rukom u vlastitom šesnaestercu.
23. minuta: Gerrard Pique je trebao dobiti crveni karton.
42. minuta: Gerrard Pique je trebao dobiti drugi žuti karton, no umjesto toga kartonom je kažnjen PSG-ov Edinson Cavani
45. minuta: Tri i pol minute sudačke nadoknade.
48. minuta: Nepostojeći jedanaesterac na Neymaru koji se namjerno baca na suparnikovu glavu.
54. minuta: Neymar ponovno simulira i prolazi bez kartona.
64. minuta: Agresivno ponašanje Neymara koji zaslužuje crveni karton.
78. minuta: Pique igra rukom u vlastitom šesnaestercu. Nema jedanaesterca.
85. minuta: Nedosuđeni jedanaesterac za PSG nakon što je Mascherano srušio Di Mariju u šesnaestercu.
89. minuta: Simuliranje Suareza koje je dosuđeno kao jedanaesterac.
90. minuta: Pet minuta nadoknade (ili dok Barcelona ne zabije)
92. minuta: Suarez zaslužuje drugi žuti karton zbog simuliranja.
NOGOMETNI svijet još uvijek priča o utakmici Barcelone i PSG-a u kojoj je katalonski div uspio što nitko nije ranije - pobjedom 6:1 nadoknadio je 0:4 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.
Međutim, Barcelona je imala veliku sudačku pomoć u tom susretu, a jedan navijač Reala pokrenuo je i peticiju da se ponovi utakmica. Dosad je peticiju Luisa Melenda potpisalo više od 200 tisuća ljudi.
Oni su, iako svjesni da se ništa neće promijeniti, potpisali da žele novu utakmicu jer smatraju kako je sudac Deniz Ayetkin napravio čak 13 pogrešaka, koje su i nabrojali:
2. minuta: Ofsajd Luisa Suareza kod pogotka.
11. minuta: Nedosuđeni jedanaesterac nakon što je Javier Mascherano igrao rukom u vlastitom šesnaestercu.
23. minuta: Gerrard Pique je trebao dobiti crveni karton.
42. minuta: Gerrard Pique je trebao dobiti drugi žuti karton, no umjesto toga kartonom je kažnjen PSG-ov Edinson Cavani
45. minuta: Tri i pol minute sudačke nadoknade.
48. minuta: Nepostojeći jedanaesterac na Neymaru koji se namjerno baca na suparnikovu glavu.
54. minuta: Neymar ponovno simulira i prolazi bez kartona.
64. minuta: Agresivno ponašanje Neymara koji zaslužuje crveni karton.
78. minuta: Pique igra rukom u vlastitom šesnaestercu. Nema jedanaesterca.
85. minuta: Nedosuđeni jedanaesterac za PSG nakon što je Mascherano srušio Di Mariju u šesnaestercu.
89. minuta: Simuliranje Suareza koje je dosuđeno kao jedanaesterac.
90. minuta: Pet minuta nadoknade (ili dok Barcelona ne zabije)
92. minuta: Suarez zaslužuje drugi žuti karton zbog simuliranja.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Messila
Stvarno je sokantno da su rekli svom sucu da je bio dobar... to ti je isto kad boro elcic na BHTu kaze da nase sudije ne grijese nikad...
Ono sto je 1000x relevantnije je ono sto ce UEFA reci... a disciplinski postupak je pokrenut...
Stvarno je sokantno da su rekli svom sucu da je bio dobar... to ti je isto kad boro elcic na BHTu kaze da nase sudije ne grijese nikad...
Ono sto je 1000x relevantnije je ono sto ce UEFA reci... a disciplinski postupak je pokrenut...
Cudo nisu stavili ofsajd kod gola Kurzave ili/i nepostojeci faul kod gola Neymara iz slobodnog

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
jbg bilo je kaj je bilo kaj se moze
prcelona je ispisala historiju ali sa velikom mrljom.
nego hajmo momci kakve bi vi parove zeljeli voljeli u 1/4 iskreno
nego hajmo momci kakve bi vi parove zeljeli voljeli u 1/4 iskreno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.