Seyo_TM je napisao/la:
...zamislja neke nepostojece kvalitete i onanise na "zlatni" izdanak nase skole...
I naravno da Amar zna, jer nam je donio titulu sa Lazom i ostalom ekipom a ne sa zlatnom perjanicom. A ako Amar misli da moze iskoristiti njega, super! Samo umjesto koga...visce dake zebe mirse laze stane...svi su svjetlosnu godinu ispred njega i uvijek ce mi oni imati prednost jer su nam titulu donijeli...
Naravno da je sam potrazio klub nakon sto mu je receno da se nece na njega racunati...
i ne uzimaj stoleta i mene kao primjer za laprdanje o omladinskom pogonu, mi smo govorili samo za redzepija. Bas sam se sjebao a pretpostavljam i stole sto ne postujes nasa stroga mjerila :depresivni smajli:
:smajli koji namiguje:
Samo da se osvrnem na ovaj pokušaj replike. Dakle, baš si se provalio kad si izjavio da si na prvi pogled vidio da od Redžepija nema ništa. Živ bio, fer je bilo i da Amaru to objasniš, da ga džaba ne testira i ne gubi vrijeme. Razuman je čovjek, objasni mu to što si ti vidio, a on nije, možda te posluša.
Ovo da sam izmislio ikakve njegove kvalitete(nigdje ih spomenuo nisam) je izmišljotina, samo da stvoriš sebi neki prostor da mi repliciraš, kad si se već provalio. I opet, ti vidiš da ga ne može iskoristiti nigdje, opet prije i bolje od Amara. Uredu. Ja mislim da imamo samo jedno lijevo krilo, koje i nije ljevak i možda može biti Višći rezerva. Možda ga stavi i na lijevog beka. Pojma nemam i nije moje da pogađam. Amar zna! Savić nam nije titulu donio, pa ima prednost nad Ćulumom, tako da ti taj "argument" vrlo ljubazno neću ni komentarisati.
Redžepi je morao dati pare za svoje slobodne papire kad je odlazio iz ŽELJE. Znači, mogao je ostati, a koliko bi igrao, to je drugo pitanje. O Stoletovim stavovima pričam sa Stoletom, zna se čovjek zauzeti za sebe, ti mu ne trebaš.
I primijetih još jedan fenomen, redovno se za izdanke naše škole "provali" kako su alkoholičari, pa ih se načepi i u krajnjoj mjeri desi što i Jamaku, koji se u tome nije ništa više isticao od mnogih, već je po forumima označen, jer je viđen, zaboga, u kafiću navečer. Nije se kasnije nikako mogao toga riješiti. Seyo, ti si isto tako zlonamijerno, tobože teško, priznao da si vidio Rovčanina kako se opija... A gle čuda, baš si tog igrača u nekoj ranijoj dubokoj analizi načepio i okarakterisao kao glavnog krivca što Lazo ne daje golove, jer je eto strašno sebičan što ne da loptu kad naniže petoricu... Gle čuda, za istog igrača se govorilo da je previše bezobrazan

i da mu je noga ako u sljedećem petominutnom nastupu ne uradi kakvo veliko čudo. Ali, nek' je nama LAZILLE
Usput rečeno, Lazara poštujem, ali ga ukivate u zvijezde. Niko ni ne spominje kako je proslavio gol protiv Borca, kad je prema sjeveru gestikulirao začepljivanje usta.

A niko nije imao veću podršku, uz lošije igre od njega.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!