Ona voli Trumpa, a njih preko bare i ne interesuje fudbal previse. Amra lijepo je i u KiniVirtu4l je napisao/la:Ja se sve nadam da će Amri dosaditi Rim, a iz pouzdanih izvora sam saznao da joj je neostvarena želja da živi u Guangzhou i da joj je Felipe Scolari omiljeni trener
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam sto mene spominjes tastaturas ja mislim da si ti jedini koji ovdje vrijedja i pravi se pametan, imas komplekse i jos lupas gluposti a ako si ti "gurao loptu" i govoris da igramo dobro onda si je jedino mogao gurati u hodniku kod kuce.Monci je napisao/la:Evo vidiš kako ti se haver javlja odmah...a gdje je SaboBAbo....hahahhah svi smo mi Neandertalac hahahahahamazon je napisao/la:On bi prodao Baju za tri miliona u Bundesligu![]()
![]()
![]()
- amazon
- Kontakt:
Ljudi ne treba se medjusobno raspravljati i ici na licne odnose kad nema potrebe za tim. Ima svako svoje misljsnje i nema potreba vrijedati druge. Jest da su strucnjaci i veliki intelektualci koji sve znaju al' imaju pravo na to.
U srijedu opet lose vrijeme, tezak teren, valjda mozemo zabit jedan gol. Svi se nadamo da ce biti nekih promjena u sastavu.
U srijedu opet lose vrijeme, tezak teren, valjda mozemo zabit jedan gol. Svi se nadamo da ce biti nekih promjena u sastavu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Stanić će vjerovatno ponovo u igru umjesto Stojanovića i volio bih vidjeti Uglješu umjesto Jovana, pa možda i Bekrića umjesto Zebe. Nadam se da će Slavko napokon malo rotirati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Neandertalac
- Kontakt:
Htio to ili ne, morat će rotirati. Zeba, Stojanović, Bogi ne mogu zbog godina podnijeti ovaj ritam bar ne na nivou kakav nam treba. Njihov oporavak traje puno duže.Virtu4l je napisao/la:Stanić će vjerovatno ponovo u igru umjesto Stojanovića i volio bih vidjeti Uglješu umjesto Jovana, pa možda i Bekrića umjesto Zebe. Nadam se da će Slavko napokon malo rotirati.
Ostali koji igraju u ovom ritmu takođe se moraju paziti jer zbog umora i loših terena mogućnost povreda je povećana.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Upravo tako !!Neandertalac je napisao/la:Htio to ili ne, morat će rotirati. Zeba, Stojanović, Bogi ne mogu zbog godina podnijeti ovaj ritam bar ne na nivou kakav nam treba. Njihov oporavak traje puno duže.Virtu4l je napisao/la:Stanić će vjerovatno ponovo u igru umjesto Stojanovića i volio bih vidjeti Uglješu umjesto Jovana, pa možda i Bekrića umjesto Zebe. Nadam se da će Slavko napokon malo rotirati.
Ostali koji igraju u ovom ritmu takođe se moraju paziti jer zbog umora i loših terena mogućnost povreda je povećana.
Radnička klasa !
Kjosevski
Sinisa-Bogi-Kerla-Stanic
Markovic-Blagojevic
Stevanovic-Zeba-Zakaric
Lendric
Ovakav ce sastav izvesti jer Jovan nece moci igrati u subotu pa ce ga pustiti citav mec,a Radinovic ce u subotu igratisto je radio prije sa Sinisom i Memijom.
Definitivno se mora nesto mijenjati jer to nije to,ali Slavko je ubjedjen da je to najbolji sastav.
Sinisa-Bogi-Kerla-Stanic
Markovic-Blagojevic
Stevanovic-Zeba-Zakaric
Lendric
Ovakav ce sastav izvesti jer Jovan nece moci igrati u subotu pa ce ga pustiti citav mec,a Radinovic ce u subotu igratisto je radio prije sa Sinisom i Memijom.
Definitivno se mora nesto mijenjati jer to nije to,ali Slavko je ubjedjen da je to najbolji sastav.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tesko ce Hodzic ici na ljeto. U Europi se jos nije pokazao, a HNL nije nikakvo mjerilo. Ponuda ce sigurno biti, ali u Dinamu je politika ta da je samo Europa izlog, jer ce tamo postici puno vecu cijenu. Hodzic bi sad mogao otici za 4-5 milijuna eura, ali ako i Europi zabije par komada otici ce za duplo. Njegov transfer se moze ocekivati na zimu ili mozda cak i kasnije, ali ovo ljeto nece ici 100%. Dinamo sad da dobije ponudu i od 10 milijuna odbit ce ju jer znaju da ce dobiti vise nakon europskih utakmica. To uvijek rade. Prodaju oni igraca i u ljeto, ali samo ako je ovaj igrao sezonu ranije i ako misle da su iz cijene izvukli maksimum.Eisenbahner1921 je napisao/la:Egoisticni ljudi su najuspjesniji, to je tacno. Ronaldo je takav ili ako hocete i Amar je takav i Senad je takav.
Na ljeto cemo zgrnuti novac na Hodzicu koji siluje ekipe koje igraju protiv njegovog kluba, a strasno je egoistican.
To sto mane trazite momku cije su brojke bolesne jer vam se ne svidjaju golovi, sto iskreno prvi put u zivotu cujem, okacite macku o rep.
4 utakmice - 3 gola
U dvije utakmice donio sest bodova, golovima kakve aamo on u ovoj ligi moze dati... Ma ne valja...
- Neandertalac
- Kontakt:
Odlično je što nemamo više putovanja do pauze. I to je bitno.
Radnik umjesto Radnika
Radnik umjesto Radnika
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Stvarno od svih ekipa najvise smo putovali, BL, Sa, BN, pa BL, kone promjenile opštinu samo u 4 utakmice, a znamo svi kako se voziti po Bosni pogotovo u ove krajeve gdje su nasi isli, udare ta putoanja i na psihu...Neandertalac je napisao/la:Odlično je što nemamo više putovanja do pauze. I to je bitno.
Radnik umjesto Radnika
Sad fino pametno odigrati u kupu x neki bez golova i onda za vikend lagana pobjeda za mirnu pauzu
Željo ŠAMPION!!!!
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba pobijediti na Grbavici. Jer smo Željo, zbog publike, samopouzdanja, budućih gostiju koji će dolaziti.Idemoplavi je napisao/la:Stvarno od svih ekipa najvise smo putovali, BL, Sa, BN, pa BL, kone promjenile opštinu samo u 4 utakmice, a znamo svi kako se voziti po Bosni pogotovo u ove krajeve gdje su nasi isli, udare ta putoanja i na psihu...Neandertalac je napisao/la:Odlično je što nemamo više putovanja do pauze. I to je bitno.
Radnik umjesto Radnika
Sad fino pametno odigrati u kupu x neki bez golova i onda za vikend lagana pobjeda za mirnu pauzu
Željo ŠAMPION!!!!
Ne bi nam bilo nimalo ugodno upuštati se u neku tvrdu na x utakmicu gdje jedan slučajan go može da nas stavi u nezgodan položaj. Naravno ne treba ni srljati ne jurimo rezultat ali sw nametnuti kao najVeći i najbolji klub koji igra na svom terenu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Pretjerujes kao i obično sa tom demagogijom najbolji i najveci, ja pricam realno, bolje je pametan x izvuci i dobiti ih u ligi sve tekme do kraja jer Real MAdrid Želju ne bi mogao dobiti u 5 utakmica zaredom koliko cemo ih mi imati sve skupa do kraja. Evo juče Barsa nakon spektakularne pobjede u proslu sriejdu ispuhala ko dusica i ispusila foru protiv bezvezne ekipe, sto bi realni ljudi rekli nije fudbal igrica ima malo psihe fizike a ne taj nenadjebivi stav mi smo najveci najbolji, al eto ti zivis u tom nadrealnom svijetu moram ti priznati da ti nije lakoNeandertalac je napisao/la:Treba pobijediti na Grbavici. Jer smo Željo, zbog publike, samopouzdanja, budućih gostiju koji će dolaziti.Idemoplavi je napisao/la:Stvarno od svih ekipa najvise smo putovali, BL, Sa, BN, pa BL, kone promjenile opštinu samo u 4 utakmice, a znamo svi kako se voziti po Bosni pogotovo u ove krajeve gdje su nasi isli, udare ta putoanja i na psihu...Neandertalac je napisao/la:Odlično je što nemamo više putovanja do pauze. I to je bitno.
Radnik umjesto Radnika
Željo ŠAMPION!!!!
Ne bi nam bilo nimalo ugodno upuštati se u neku tvrdu na x utakmicu gdje jedan slučajan go može da nas stavi u nezgodan položaj. Naravno ne treba ni srljati ne jurimo rezultat ali sw nametnuti kao najVeći i najbolji klub koji igra na svom terenu.
1921
Pa necemo valjda jos na svom terenu igrati na x sta je ovo, mi uvijek trebamo igrati na pobjedu bez obzira na protivnika a to na x moze razmisljati navijac radnika, takav mentalitet dobro je i 0 0 nigdje nema sem kod nas u Bosni.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Onda si ti veoma uspjesan lik vjerovatno neki vlasnik neke uspjesne firme da soliventnim računom cim takvo razmisljanje imas... Ili je ona lako je tudjim urcem gloginje mlatitiSaboBabo je napisao/la:Pa necemo valjda jos na svom terenu igrati na x sta je ovo, mi uvijek trebamo igrati na pobjedu bez obzira na protivnika a to na x moze razmisljati navijac radnika, takav mentalitet dobro je i 0 0 nigdje nema sem kod nas u Bosni.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne znam od kada je demagogija da je Željo najveći i najtrofejniji klub? Nema potrebe za srozavanje našeg kluba na nivo ostalih jer smo mi te titule zaradili, niko nam ih nije dao onako.
Čak nisam spomenuo da bih bio nezadovoljan remijem, dapače, samo kažem moglo bi nas koštati da idemo na remi, treba držati neki nivo, imati autoritet.
Nemam nekih para, nemam firmu, radničko sam dijete i radnik, volim Želju. Smijem li ja takav o svom Želji pričati?
Ako ne smijem evo kunem se a više neću na ovom forumu napisati!
Čak nisam spomenuo da bih bio nezadovoljan remijem, dapače, samo kažem moglo bi nas koštati da idemo na remi, treba držati neki nivo, imati autoritet.
Nemam nekih para, nemam firmu, radničko sam dijete i radnik, volim Želju. Smijem li ja takav o svom Želji pričati?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Pisi bolan, pusti ove intelektualce i strucnjake sto su pokupili svu pamet svijeta. Nerviras se bezveze.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Nisam za tebe rekao vec ovom Babi, jer treba se nekad u ogledalo pogledati pa neke stvari komentarisati. Ja samo hocu da kažem jesmo najveci i najtrofejniji ali se ne treba bahatiti. Ako pratis i ovaj vanzemaljski fudbal pa kad Real igra protiv nekog treceligasa imaju posotvanja a ne bahate se sa tim najbolji na planeti i sl. Treba biti svjesatn svoje snage i sebe ali to bahacenje i pisanje po sirotinji moze se vratiti ko bumerang.Neandertalac je napisao/la:Ne znam od kada je demagogija da je Željo najveći i najtrofejniji klub? Nema potrebe za srozavanje našeg kluba na nivo ostalih jer smo mi te titule zaradili, niko nam ih nije dao onako.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam se našao uvrijeđen tvojim komentarom "ovom Babi". Ni sam nisam dijete bogataša, nemam firmu, nisam posebno uspio osim porodice koja mi je sve. Volim Želju i pratim ga od prije rata.Idemoplavi je napisao/la:Nisam za tebe rekao vec ovom Babi, jer treba se nekad u ogledalo pogledati pa neke stvari komentarisati. Ja samo hocu da kažem jesmo najveci i najtrofejniji ali se ne treba bahatiti. Ako pratis i ovaj vanzemaljski fudbal pa kad Real igra protiv nekog treceligasa imaju posotvanja a ne bahate se sa tim najbolji na planeti i sl. Treba biti svjesatn svoje snage i sebe ali to bahacenje i pisanje po sirotinji moze se vratiti ko bumerang.Neandertalac je napisao/la:Ne znam od kada je demagogija da je Željo najveći i najtrofejniji klub? Nema potrebe za srozavanje našeg kluba na nivo ostalih jer smo mi te titule zaradili, niko nam ih nije dao onako.
Ako je iko bahat to si ti. Neprimjeren komentar koji nema mjesta kod Željinoj navijača!
Imam ja poštovanja prema drugima ali tebi manjka prema tvom klubu, nazivaš demagogijom činjenice najveći i najtrofejniji.
Trebamo se mi bojat nekoga na Grbavici?
A bio bih zadovoljan remijem kao što sam rekao i prije utakmice u Bijeljini i poslije utakmice u Bijeljini.Fudbalski klub Željezničar osnovan je 1921. godine, a u svojim vitrinama ima jednu titulu šampiona Jugoslavije, šest titula šampiona Bosne i Hercegovine, pet titula osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, kao i tri titule osvajača Super kupa Bosne i Hercegovine, što ga čini najtrofejnijim fudbalskim klubom u Bosni i Hercegovini.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Iskreno možda i imam razloga da se bahatim jer sam u zivotu sve sam uspio bez ičije pomoci ali se ne bahatim nikad jer znam koliko sam znoja prolio i yebo mene, mene smorise te floskule mi smo Željo, to mi sve baca na kone al hajd svakom svoje. Ja valjda pamtim Zelju koji je bio radnički klub i koji se više borio da bude stabilan prvoligas, jbg mlađa raja zna samo za ovaj period iza rata pa otuda i ovo bahacenje... I upravo i jeste to problem jer su neke niše nerealno postavljene al elem nejse....
1921
- Idemoplavi
- Kontakt:
ufff, počele su neke prozivke koje se pojedincima nece svijdeti, a bas me zanima kako ce reagovati i na čiju će stranu stati tj za čiji interes 
1921
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Sarun i 37 gostiju.