FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 mar 2017, 14:25

Ja nagovorio i jednog havera da dodje u subotu sa mnom, on je inace "strasni navijac juventusa" a domaci fudbal ne prati. Ne zna nijednog naseg igraca.

I tako odvedem ga ja na istok kad frajer nakon petnaest minuta iz cista mira poce psovat "devetnaeski **** u rukavicama" one prave istocnjacke psovke. Ja se zijanio, fakat ima nesto u tom istoku sto budi zivotinjske nagone u covjeku :lol:

A istini za volju, Bekic je odigro za qurca.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 mar 2017, 15:02

Safra me uhvati kad vidim zalizanog audija aka almira grande ružnog bekića. @kinosvra ove riječi hvale za njega su ti najveća izvala na forumu so far. Momak je fulio profesiju. To što je 'poslije Marinka najbolji lijevi bek kojeg smo imali' (a zaboravio si Belog), ne govori da je on odličan bek, nego koliko su nama niski kriteriji. Svako se može pohvalit, ali on... :damn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 13 mar 2017, 15:03

FrancescoTotti je napisao/la:Ja nagovorio i jednog havera da dodje u subotu sa mnom, on je inace "strasni navijac juventusa" a domaci fudbal ne prati. Ne zna nijednog naseg igraca.

I tako odvedem ga ja na istok kad frajer nakon petnaest minuta iz cista mira poce psovat "devetnaeski **** u rukavicama" one prave istocnjacke psovke. Ja se zijanio, fakat ima nesto u tom istoku sto budi zivotinjske nagone u covjeku [emoji38]

hahahha iznad mene si bio tri reda majke mi .cuo sam taj komentar

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 mar 2017, 15:07

FrancescoTotti je napisao/la:Ja nagovorio i jednog havera da dodje u subotu sa mnom, on je inace "strasni navijac juventusa" a domaci fudbal ne prati. Ne zna nijednog naseg igraca.

I tako odvedem ga ja na istok kad frajer nakon petnaest minuta iz cista mira poce psovat "devetnaeski **** u rukavicama" one prave istocnjacke psovke. Ja se zijanio, fakat ima nesto u tom istoku sto budi zivotinjske nagone u covjeku :lol:

:think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 mar 2017, 15:11

baboatif je napisao/la:

I tako odvedem ga ja na istok kad frajer nakon petnaest minuta iz cista mira poce psovat "devetnaeski **** u rukavicama" one prave istocnjacke psovke. Ja se zijanio, fakat ima nesto u tom istoku sto budi zivotinjske nagone u covjeku [emoji38]

ako je desno pet-deset metara od tebe stajao onaj lik sto je prepsovao i vikao cijelu tekmu onda jesam bio iznad tebe :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 13 mar 2017, 15:19

FrancescoTotti je napisao/la:
baboatif je napisao/la:

ako je desno pet-deset metara od tebe stajao onaj lik sto je prepsovao i vikao cijelu tekmu onda jesam bio iznad tebe [emoji38]
jeste.sto ne zna ime ni jednom igracu.a ispod onaj ljubitelj rustemovica.frajer je sutio kako nije imao kome psovati

Svi u napad,jedan je HASE

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 mar 2017, 15:26

fico je napisao/la:Adilovic
Kadusic Kovacevic Balic Bekic
Rustemovic Heric
Livak Duljević Anđušić
Bekić

Ja bi ovako poceo, a Saida bi ostavio za subotu. Meni se cini da Lelic do sada ni jednu tekmu nije bio u rosteru ili je mozda bio protiv Olimpica? Je li on povrijeđen?
Ima problema sa disanjem, ne prijaju mu nargile :twisted:

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 13 mar 2017, 15:47

Ako je istina ovo sto @baboatif spominje za Dulju,steta sto nismo prihvatili jer njihove ponude smatram provokacijom

bordoakapitar

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 13 mar 2017, 15:51

RichmanBiH je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Al.Bekic medju najboljim u prvom pol. Crnkic opet najgori.
O kojoj ti utakmici pises?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Nedeljnjoj. Predobar je bio prvo pol i drugo pol. jedna dio kasnije ispuho, plus i crnkic ispuho pa nije imao snage da se vrati iz napada da pomogne Bekicu. Gledajte utakmice sa malo manje mrznje prema pojedinim igracima.
Jedini veci levat od bekica je bazdarevic koji ga je pozvao u repku. Naravno, svaki u svom poslu...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 mar 2017, 15:54

Bekic najbolji bek, hajte molim vas. Sam sebi je zakomplikovao situaciju par puta protiv Sirokog, sreca pa ga je Marko ispravljao! Brat zabije glavu istrci dvadesetak koliko vec ima prostora ispred nabije je, ne dode ni do sesneasterca. Presmijesan bek. A kad je zadnji igrac odbrane obavezno se posvada sa desnom nogom. On moze i hoce, samo je bezobrazan! Kad se sjetim Bekica protiv Lecha ono par minuta sto je igrao, naravno dok se borio sa Puzigacom za poziciju! Konkurencija je majka, obavezno dovesti zadnjeg veznog na ljeto pa ces da vidis kad mj Peroni uzme mjesto na beku kakav ce da bude!

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 13 mar 2017, 15:55

:o sto brat nas sa zivotinjama poredi

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 mar 2017, 16:07

Bekić je odigrao dobro prvo poluvrijeme, bez greške. Drugo jako loše uz dosta nervoze. Mislim da smo dosta nezahvalni prema njemu. On je iz Slobode za Dinamo otišao kao krilo, kod nas iz Slobode došao kao krilo. Hodžić ista priča. Nama je i Hebibović igrao na desnom beku, katastrofa i užas a gledaj ga danas, trenutno najbolje desno krilo lige.

Ne znam zašto stalno od krila pravimo bekove.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 mar 2017, 16:32

Memara je napisao/la:Bekić je odigrao dobro prvo poluvrijeme, bez greške. Drugo jako loše uz dosta nervoze. Mislim da smo dosta nezahvalni prema njemu. On je iz Slobode za Dinamo otišao kao krilo, kod nas iz Slobode došao kao krilo. Hodžić ista priča. Nama je i Hebibović igrao na desnom beku, katastrofa i užas a gledaj ga danas, trenutno najbolje desno krilo lige.

Ne znam zašto stalno od krila pravimo bekove.
pa jbg jer garant kontaju da je lakše priučit defanzivni rad ofanzivnom igraču nego ofanzivno kretanje,centriranje, dribling defanzivnom igraču...
meni bi Balić i Pero igrali beka, ali jbg gdje ćeš sad peru mrdat iz sredine izgibosmo odma....a Balić nema taj push prema naprijed, a zna i ko stoper odigrat i eto...a sigurno ako se zajebemo pa dovedemo destruktivca zadnjeg veznog na ljeto almir,crnkić i lelić na krilu :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 mar 2017, 17:00

Jesam pozelio Sarajevo. :beba:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2017, 17:08

baboatif je napisao/la:

Braca! :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 13 mar 2017, 17:32

MortemHz je napisao/la:
baboatif je napisao/la:

Braca! :lol:
Bas je lijepo kad se braca sa tribine nadju I na forumu,mislim da smo sa Calom dobili I PSIHOLOGA koji nam je falio dugi niz godina

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 mar 2017, 17:59

Anex je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Primarni cilj je Evropa, Radniku vec bjezimo 4 boda i ne vjerujem da nas mogu dobiti oni, tako da po meni ne bi trebalo bit vecih problema sto se tice toga, ali step by step
Druze Radniku bjezimo 6 bodova
znam, moja greska, vjerovatno sam kontao koliko gurbeti imaju vise od radnika pa napisao tako..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 mar 2017, 20:05

Nisam mnogo pisao jer nemam vremena.
Sumnjao sam u ekipu ali kako utakmice idu polako vraćaju moje povjerenje.
Svim utakmicama sam zadovoljan, a kako i ne bi bio kada su sve pobjede i kada momci daju 100% od sebe.
Mnogo je pozitivnih stvari:
-smanjio se zaostatak za Zrinjskim
-niz pobjeda i rekordi
-Novaković, Mihojević i društvo nastavljaju sa odličnim partijama
-Sarić je onaj igrač iz Slobode i kao takav je jedan od najboljih veznjaka lige
-Ivetić se odlično snalazi u veznom redu što mnogo raduje
-Hebib nastavlja sa odličnom formom i sa golovima
-Duljević se ne štedi, dominira i pravi smiješne protivničke igrače
-Husejnović pokazuje znakove "života"
-atmosfera i hemija oko ekipe na maximalnom nivou
-više od pola igrača očistilo kartone
-navijači zadovoljni
-i za sve to hvala velikom gospodinu MEHMEDU ČALI JANJOŠU!
Ja sam znao i vjerovao da ćemo ove četiri utakmice dobro odraditi ali sam pesimističan bio za ligu prvaka ali polako taj pesimizan odlazi.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 mar 2017, 20:16

Što se tiče utakmice sa Širokim, nema se tu šta reći, sve ste rekli.
Slijedi Travnik, znam da Čala neće ništa prepustiti slučaju, bit će kombinovani sastav i vjerujem da će momci gristi da se nastavi taj niz pobjeda koji ne treba mnogo gledati ali zašto se ne potruditi da traje što duže. Prolazak dalje neće doći u pitanje.

Eh ono što je važnije je Sloboda. TK neće izdati što se tiče podrške, koliko mogne stat - toliko će nas bit.
Standardno, neće biti igre jer će mnogo udarat. Bit će nabrijani ko i uvijek - u kost ali sad imamo rješenje a on se zove SAŠA BALIĆ.
Treba ući jako i čvrsto. Ove utakmice su za već pomenutog Balića i Rustemovića. Mislim da su šanse podjednake ali nadam se pobjedi. Ne ide nam u prilog što Zrinjskom gostuje Metalege dok i Željezničar igra kući protiv Radnika i mislim da će obje ekipe dobiti i nadam se da ćemo i mi uspjeti uzeti tri boda i sa ovim stanjem na tabeli ući u ligu za prvaka što bi bilo perfektno.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 mar 2017, 20:52

uNbx je napisao/la:Safra me uhvati kad vidim zalizanog audija aka almira grande ružnog bekića. @kinosvra ove riječi hvale za njega su ti najveća izvala na forumu so far. Momak je fulio profesiju. To što je 'poslije Marinka najbolji lijevi bek kojeg smo imali' (a zaboravio si Belog), ne govori da je on odličan bek, nego koliko su nama niski kriteriji. Svako se može pohvalit, ali on... :damn:
Ma daj bgt, cuj fulio profesiju.
Pa pogledaj centarsut za Hebiba u prvom poluvremenu kad je Bilobrk odbranio.

Almirov je problem samo sto Rustem nije igrao ovu utakmicu pa ste se natovarili Almiru, jer vi se morate nekome natovariti cak i kad pobijedimo i cijela ekipa odigra super.

Necete da shvatite sa je Almir odigrao 3 utakmice u 7 dana, a da je propustio 25 dana priprema.
Nego nije bilo Rustema na terenu, e hajmo vidjeti ko je odigrao malo slabiju utakmicu.
Aha, Almir Bekic...e hajmo mu **** majku majcinu...

To je vase razmisljanje, a ne moja izvala.

"Safra me uhvati kad vidim zalizanog audija aka almira grande ružnog bekića"

A ovo gore sto si napisao najbolje pokazuje o kakvom se kod tebe mentalnom sklopu radi...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Fouzi1, ubipara i 26 gostiju.