FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

buci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 10:24

bice ovo lijepa prica, polako samo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 10:44

buci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom :D :rol: ...Kakav je bahat mislim da je taj korak vrlo realan....Onda je donji :D :urnebes:
almire jesil ti za ? ili si presto ici na utakmice? doduse reko si da bi ucestovo jedino na protestima ili pobunama.. jesi li za ?
dignut cemo i zapad ako treba na noge
Hvala ti brate na pozivu al nemam ja vise ni snage ni volje....Puno sam ulozio sebe zadnjih par godina, zapostavio i porodicu ponekad... Gostovanja, skupstine, fukare, UG,ovo-ono....I onda je par ljudi sve srušilo... Meni je ostalo da seruckam i piskaram ovdje po forumu.... dođe mi to ko neki izduvni ventil jer volim Slobodu i sve mi ovo tesko pada....na Tusanj necu... Odgledati Cu nesto na TV i to je to... Sto ne poce za Real navijati, otac me j e b o....Ja ZNAM da si ti pravi, istinski i veliki Slobodas..Tebi je Sloboda ispred fukara, faraona i ostalih varalica.... mladji si i ako imas snage guraj to....Ovi su se usmrdili i vrijeme je za promjene.... Prepoznaju bolan ljudi kad neko radi nesto ispravno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 10:47

Sariel je napisao/la:cilj je uvijek i jedino samo sloboda,svakom istinskom navijacu.
i mojne tako garda hljeba ti, nema pustanja nikome.
borba za klub da, al bodove nikom ne pustat.
Radikalno vrijeme trazi radikalne mjere :kafa: :D ....Sto je najsmješnije dobit cemo mi jufke, Vidjet ces :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 10:48

staragarda je napisao/la:
buci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom :D :rol: ...Kakav je bahat mislim da je taj korak vrlo realan....Onda je donji :D :urnebes:
almire jesil ti za ? ili si presto ici na utakmice? doduse reko si da bi ucestovo jedino na protestima ili pobunama.. jesi li za ?
dignut cemo i zapad ako treba na noge
Hvala ti brate na pozivu al nemam ja vise ni snage ni volje....Puno sam ulozio sebe zadnjih par godina, zapostavio i porodicu ponekad... Gostovanja, skupstine, fukare, UG,ovo-ono....I onda je par ljudi sve srušilo... Meni je ostalo da seruckam i piskaram ovdje po forumu.... dođe mi to ko neki izduvni ventil jer volim Slobodu i sve mi ovo tesko pada....na Tusanj necu... Odgledati Cu nesto na TV i to je to... Sto ne poce za Real navijati, otac me j e b o....Ja ZNAM da si ti pravi, istinski i veliki Slobodas..Tebi je Sloboda ispred fukara, faraona i ostalih varalica.... mladji si i ako imas snage guraj to....Ovi su se usmrdili i vrijeme je za promjene.... Prepoznaju bolan ljudi kad neko radi nesto ispravno
staragarda, niko ne kaze da mi stariji moramo biti u nekoj funkciji, ali mozemo clanstvom, prilogom manjim i vecim pogurati nesto novo...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 10:56

eto ja sam pionir :urnebes:

buci
Kontakt:

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 11:23

sta je sa ostalih? nadam se da su ostali za, ja znam brate da ce te se vi prikljuciti, ne sikiram se za vas..ajde i ostaliii

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 11:34

joj kad bude buci lopoveeee :urnebes: :rol:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 13 mar 2017, 11:56

buci je napisao/la:sta je sa ostalih? nadam se da su ostali za, ja znam brate da ce te se vi prikljuciti, ne sikiram se za vas..ajde i ostaliii
Obzirom da si stvarno veliki Slobodas,vjerujem da ce to ozbiljno bit...pridruzit cu se i pomoc koliko mogu...javi kad i gdje...pozz
Zlatan Nalić sin tuzlanski

buci
Kontakt:

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 12:02

emirzlaTu je napisao/la:
buci je napisao/la:sta je sa ostalih? nadam se da su ostali za, ja znam brate da ce te se vi prikljuciti, ne sikiram se za vas..ajde i ostaliii
Obzirom da si stvarno veliki Slobodas,vjerujem da ce to ozbiljno bit...pridruzit cu se i pomoc koliko mogu...javi kad i gdje...pozz
ne moze nista preko noci, samo polako :opaopa: cujemo se :salut:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 mar 2017, 12:32

Šta ovo organizujete ? Nisam u toku nisam pratio samo ove dvije zadnje stranice procita pa et da upitam... **** nama big ne može u godit :) .. nikad mi nećemo stati na noge jer nikad nismo bili ujedinjeni I kao navijacka skupina, a ni kao navijači, simpatizeri ovog kluba... prvo sto dobar broj popljuje Fukare, oni drugi udruženje, treći jedne i druge.. zatim i dalje je Azmir tema kako U pozitivnoj, tako i u negativnom kontekstu... Čovjeka treba zaboravit otijerali smo ga mi, a zatim i politika kojoj on nije udovoljio .. ja sam prvi koji bi popušio mu cunami da se vrati svidjelo se to nekome ili ne , a znam da ima onih prijatelja kojima se ne svidja sto tako mislim ali me boli **** ja kazem sto mislim hoćeš poštovat ili neće J**+ me se,jer i ja poštujem njihovo mišljenje i to je to..
Ova uprava još uvjek nije napravila ništa loše da bi sad popljuvali ljude i ako stoji da ima sumljivih ljudi tu i da mi je nelogično da ti direktor bude čovjek koji te tuzio, da ti se vrati čovjek u upravu koji te zadužio , i na kraju krajeva jedini kojem ja ne mogu da vjerujem to je Senad , a to jer znam da on svoju familiju bi zajebao , a ne Slobodu .. možda čovjek i neće prema Slobodi bit takav, ali ja mu ne mogu da vjerujem .

Nego sto se tiče utakmice protiv Radnika šteta sto nismo bod želi barem zaslužili smo ga ... igrali su momci dobro i ako ne treba sad slavit dobru igru, ali treba pohvaliti borbenost , ali se VLADO nije trebao povuci onih zadnjih 10 minuta jer bili smo i pred pobjedom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 12:37

SaltCityAttack je napisao/la:Šta ovo organizujete ? Nisam u toku nisam pratio samo ove dvije zadnje stranice procita pa et da upitam... **** nama big ne može u godit :) .. nikad mi nećemo stati na noge jer nikad nismo bili ujedinjeni I kao navijacka skupina, a ni kao navijači, simpatizeri ovog kluba... prvo sto dobar broj popljuje Fukare, oni drugi udruženje, treći jedne i druge.. zatim i dalje je Azmir tema kako U pozitivnoj, tako i u negativnom kontekstu... Čovjeka treba zaboravit otijerali smo ga mi, a zatim i politika kojoj on nije udovoljio .. ja sam prvi koji bi popušio mu cunami da se vrati svidjelo se to nekome ili ne , a znam da ima onih prijatelja kojima se ne svidja sto tako mislim ali me boli **** ja kazem sto mislim hoćeš poštovat ili neće **** me se,jer i ja poštujem njihovo mišljenje i to je to..
Ova uprava još uvjek nije napravila ništa loše da bi sad popljuvali ljude i ako stoji da ima sumljivih ljudi tu i da mi je nelogično da ti direktor bude čovjek koji te tuzio, da ti se vrati čovjek u upravu koji te zadužio , i na kraju krajeva jedini kojem ja ne mogu da vjerujem to je Senad , a to jer znam da on svoju familiju bi zajebao , a ne Slobodu .. možda čovjek i neće prema Slobodi bit takav, ali ja mu ne mogu da vjerujem .

Nego sto se tiče utakmice protiv Radnika šteta sto nismo bod želi barem zaslužili smo ga ... igrali su momci dobro i ako ne treba sad slavit dobru igru, ali treba pohvaliti borbenost , ali se VLADO nije trebao povuci onih zadnjih 10 minuta jer bili smo i pred pobjedom
Pa kako brate ovi iz NJUO nisu uradili nista lose :urnebes: :urnebes: ....Pa sad si u postu nabrojao par katastrofalnih stvari koje su uradili :urnebes: ...Da je to bogdom sve

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 mar 2017, 13:10

pa brate vidjet ćemo šta će se dešavati ja sam rekao davno da Senadu ne mogu da vjerujem jer mu ni rodjena familija ne vjeruje.. jedino ako neko ima koristi od njega vjerovat će mu .. ali opet kazem ko zna šta je njima na umu i kakve planove imaju.. ne mogu reci da su loše radili na osnovu toga sto su odoustili dobar dio igrača, doduše boli da su ti igrači i neki su i reprezentativci otišli za dzaba.. Čega se ja bojim to je Vlado.. ja kako znam on je imao aferu kad je bio sudija za korumpciju i to čini mi se da je bila utakmica Orašje-Sarajevo sudio i od tad su ga udaljili.. a kako mi je poznato uvjek je volio mlađe igrače pa je i Jasmina Mesanovica ucijenjivao kad ga je zvao u Kozaru koju je vodio , a Jasko ga tad odbio dok je za nas igrao jer mu se nije išlo u Gradišku.. tad ga ovaj nije želio pozivat u mladu repku zbog toga, a kad mu se pridružio u Čeliku onda ga je osnovi počeo pozivat ... bojim se da nam on dobar dio mladih igrača odvuče i vjerujem da će zaradit mnogo od njih jer ako je došao kako tvrdi da nema mnogo novca, onda je garant vidjeo korist od dijece i zato traži da se forsiraju ti mladi.. ali to je sve ono sto ipak mislim i nadam se da griješim .. samo hoću da kazem da ne može klub napredovati ako svi nismo ujedinjeni i ako jedni vuku na jednu stranu, a drugi na drugi..Nadam se da će ljudi koji vode klub trenutno uraditi sve za dobrobit kluba , a ne vlastitih potreba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 13 mar 2017, 13:31

+1
Ukopa nas carsija !

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 13 mar 2017, 13:34

Pa i velez napravi stadion a mi nista :plac: :facepalm: :?
Ukopa nas carsija !

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 mar 2017, 13:39

JustSayin je napisao/la:
+1
+1
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 mar 2017, 13:56

JustSayin je napisao/la:Pa i velez napravi stadion a mi nista :plac: :facepalm: :?
Tako ti je kad su svi slozni i idu prema jednom.

Eno i Zeljo zavrsi onoliku tribinu za 3-4 mjeseca, a nama treba 3-4 godine.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 mar 2017, 14:00

Pridruzujem se svim akcijama ako ce onaj solinski berberin biti na celu, naravno volio bi da svi budu tu sa foruma....

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 mar 2017, 14:13

Ako treba kakav video tu sam

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 13 mar 2017, 14:23

Ja sam ZA ! Ajmo otjerat gamad jednom za sva vremena

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 13 mar 2017, 14:40

Skver je napisao/la:Pridruzujem se svim akcijama ako ce onaj solinski berberin biti na celu, naravno volio bi da svi budu tu sa foruma....
Ko je berberin :D
FK Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 3 gosta.