Kakve prozivke?Idemoplavi je napisao/la:ufff, počele su neke prozivke koje se pojedincima nece svijdeti, a bas me zanima kako ce reagovati i na čiju će stranu stati tj za čiji interes
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bolje zadrzati neke stvari za sebe, dusmana je milion, spremnih za nasladjivanje 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Idemoplavi
- Kontakt:
Qwerty90 je napisao/la:Bolje zadrzati neke stvari za sebe, dusmana je milion, spremnih za nasladjivanje
Znam necu zato ni iznositi, ko želi da sazna saznat ce, prem da smo mi mahala znat ce cijeli grad kroz par sati...
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Odmah među gostima : bordo, Sa , hz, itdQwerty90 je napisao/la:Bolje zadrzati neke stvari za sebe, dusmana je milion, spremnih za nasladjivanje
Ma zakuhava IdemoPlavi
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Posteno, svaka cast. Zeljeznicar iznad svega !Idemoplavi je napisao/la:Qwerty90 je napisao/la:Bolje zadrzati neke stvari za sebe, dusmana je milion, spremnih za nasladjivanje
Znam necu zato ni iznositi, ko želi da sazna saznat ce, prem da smo mi mahala znat ce cijeli grad kroz par sati...
- Idemoplavi
- Kontakt:
hahahah, ne zakuhavam, vec i ja dobih info, i ne bi mi pravo iskreno, mislim nije nista sto ce nas unazaditi vec nije vala lijepo za uho...Neandertalac je napisao/la:Odmah među gostima : bordo, Sa , hz, itdQwerty90 je napisao/la:Bolje zadrzati neke stvari za sebe, dusmana je milion, spremnih za nasladjivanje
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
Ma zakuhava IdemoPlavi
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Onog ublehu Kostića otjerali iz drugoligaša. Kako nas je on unazadio, strašno. Koštao nas je ko zna koliko...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije nikada ni trebao biti izabran.Neandertalac je napisao/la:Onog ublehu Kostića otjerali iz drugoligaša. Kako nas je on unazadio, strašno. Koštao nas je ko zna koliko...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nisu ni grci mogli shvatit te moderne metode....Neandertalac je napisao/la:Onog ublehu Kostića otjerali iz drugoligaša. Kako nas je on unazadio, strašno. Koštao nas je ko zna koliko...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jarane,džaba objašnjavat ljudima koji nikad nisu fudbal igrali.DbCooper je napisao/la:Mislim da smo svi skontali da tebi nista ne valja!amazon je napisao/la:Nasa pojacanju u odnosu na ekipe s kojim smo se mucili su vise nego dobri. Tu izgovora ne moze biti. Ova ekipa ne pruza ni 20% koliko moze. Problem je u treneru koji puno se.re a malo radi. Taktika, sastav i sve sto ide uz to su jako losi.
Jednostavan primjer i neke logicke stvari koje su se mogli uraditi kad vidis da ne ide.
Od pocetka igra Musa umjesto Zakarica jer je spremnije, moze da trci, ima brzinu bas ono sto nam treba protiv bunkera kao sto je igrala Metalage. Jer budala vidi da Zakaric ne moze. Markovic decko je presmijesan igrac od kojeg u veznom redu nema nikakve koristi. Nisam zadovoljan ni s Ugljesom al je Ugljesa puno bolji igrac od prvog a zasto ovaj igra niko ne zna. Cak s promjenom taktike Bekric moze igrati. Stanic ili mali Besirevic mogu igrati na lijevog strani gdje ne mogu biti gori od trenutnog lijevog beka. Zeba jeste prespor, ne zavrsava akcije stoji samo, al nam treba zbog prekida. Znaci moze se promijeniti nesto.
Razlika nase igre s Petrovicem i proslim trenerima koji su otjerani nema nikakve. Smijesno da smijesnije ne moze biti.
Prica o terenu je za malu djecu. Odes u Zenicu gdje teren jako solidan pa ne mozes meda na kasiku. Suplje price ostavite nekom drugom. Niko ne trazi da se igra kao Barsa al da s ovom ekipom igras ovako kriminalno je nedopustivo. Kad odemo u Tuzlu s ovom igrom ima da ga popusimo opasno. Tandir i drustvo.
Prvo: Markovica ocigledno ne podnosiš-momak zabio 3 jako vazna gola, sam donio 6 bodova i abd njegovim drugim golom u Bijeljini prolazimo u kupu! FULIŠ prvi put!
Drugo: Kazes da nema razlike sa Slavkom i prethodnim trenerima!? Slavkov rezultat do sad 15-5-1, podsjeticu te da smo prije njega bili 3 boda od druge lige! Zrinjski i kone su bili miljama daleko! FULIŠ drugi put!
Trece: Zajko Zeba, kapiten, donio 3 boda poslednju utakmicu, kao i Markovic svi znamo koliko je bitan za tim i koliko jedan potez Zajkov moze okrenuti utakmicu u nasu korist! , da ne pominjem koliko uvazavanje ima kod sudija a to je nesto sto dosad nismo imali, bas kao i Markovic svaku utakmicu odigrao standardno dobro. FULIŠ treci put!
I sto je najvaznije prosipaš negativu konstantno! Ako nemaš sta pozitivno za reć o klubu, treneru, igracima i navijacima, bar nemoj stalno s..ti!!! Toliko su ti postovi negativni da se covjek zapita, igramo li ligu za prvaka ili za federaciju???
Joj kad se sjetim komentara kad je došao Kostić i nakon nekog vremena.. 
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam prvo rekao jeko ovaj, pa neka ga, pa treba ga pustiti, pa onda kada sam saznao šta radi pištao na sva zvonaRokoko87 je napisao/la:Joj kad se sjetim komentara kad je došao Kostić i nakon nekog vremena..
Izhebo nas je momački
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma i ja sam, evropske metode, evropska oprema, evropske vježbe, formacija koja je smrt za ovu ligu, Slovenac i tako to, a ne kapiraju ljudi da ovu ligu ne mogu osvojiti takvi..Neandertalac je napisao/la:Ja sam prvo rekao jeko ovaj, pa neka ga, pa treba ga pustiti, pa onda kada sam saznao šta radi pištao na sva zvonaRokoko87 je napisao/la:Joj kad se sjetim komentara kad je došao Kostić i nakon nekog vremena..![]()
Izhebo nas je momački
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Najjači su bili naši što sve brane. Kaže igramo europski, visoki presinga i nedamo protivniku da dišeRokoko87 je napisao/la:Ma i ja sam, evropske metode, evropska oprema, evropske vježbe, formacija koja je smrt za ovu ligu, Slovenac i tako to, a ne kapiraju ljudi da ovu ligu ne mogu osvojiti takvi..Neandertalac je napisao/la:Ja sam prvo rekao jeko ovaj, pa neka ga, pa treba ga pustiti, pa onda kada sam saznao šta radi pištao na sva zvonaRokoko87 je napisao/la:Joj kad se sjetim komentara kad je došao Kostić i nakon nekog vremena..![]()
Izhebo nas je momački
Zabranili sve treninge, utakmice, da ko ne provali taktiku
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Jeste hijene prave, lik dao otkaz jer je klub u k.urcu i morao igrati sa juniorima.
Da se razumijemo i mene je razoičarao bolje da smo odmah Slavka doveli garantujem da bi bili sad vec daleko prvi na tabeli i sa potpuno drugačijim sastavom...
Da se razumijemo i mene je razoičarao bolje da smo odmah Slavka doveli garantujem da bi bili sad vec daleko prvi na tabeli i sa potpuno drugačijim sastavom...
1921
Hebo te on sta ga branis, cuj hijene, frajer nas unazadio godinu dana, bolje bi odradio poso od njega svaki prosjecni gledaoc sa grbavice, dabogda nigdje poso vise ne naso, haj sto nas je unazadio nego sto nas je obruko sveznajuci slovenacIdemoplavi je napisao/la: Jeste hijene prave, lik dao otkaz jer je klub u k.urcu i morao igrati sa juniorima.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne brani ga nego daje pravu informaciju.
Kad smo već kod njih, Vukomanoviću ide odlično, drži solidan priključak za Žilinom.
Kad smo već kod njih, Vukomanoviću ide odlično, drži solidan priključak za Žilinom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kad se sjetim kakva se medijska hajka pokrenula na Vukomanovića kad je bio blizu preuzimanja klupe mater im yebem novinarsku. Pored toga što su ti novinarski gmazovi pisali bljuvotine u vezi Vukomanovića, išli su toliko daleko da su pisali da su članovi njegove porodice prije svega njegov brat Nikola bili u Arkanovoj paravojnoj formaciji u posljednjem ratu.Virtu4l je napisao/la:Ne brani ga nego daje pravu informaciju.
Zahvaljući tim likovima koji sebe zovu "novinari", Vukomanović nije došao i dođe Kostić koji znamo kako je završio.
- amazon
- Kontakt:
Vukamovic je bio najbolje rijesenje za trenera Zelje. Svemirski brod za Kostica i Petrovica. Velika steta sto nije dosao. To je samo pokazatelj kako je moguce preko interneta foruma napraviti ruzna slika. To se u Zelji i dalje radi da se oblate neki igraci i da se baci neka bubasvaba. Nisu to samo novinare da budemo jasniji.braco je napisao/la:Kad se sjetim kakva se medijska hajka pokrenula na Vukomanovića kad je bio blizu preuzimanja klupe mater im yebem novinarsku. Pored toga što su ti novinarski gmazovi pisali bljuvotine u vezi Vukomanovića, išli su toliko daleko da su pisali da su članovi njegove porodice prije svega njegov brat Nikola bili u Arkanovoj paravojnoj formaciji u posljednjem ratu.Virtu4l je napisao/la:Ne brani ga nego daje pravu informaciju.
Zahvaljući tim likovima koji sebe zovu "novinari", Vukomanović nije došao i dođe Kostić koji znamo kako je završio.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali da se sve to nije desavalo, Slavko ne samo da ne bi bio kod nas, vec bio mozda cak bio kod komsija. Onaj dodatni kvalitet koji on donosi ce se tek vidjeti u Ligi 6, i evropskim tekmama na ljeto. Zivi bili, pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 41 gost.