Dok ovo pisem, Cedevita chokuje opasno.
Je li stid Jankovica da suta 1-13 slobodna ?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Drago mi je da su ispali samo zbog one školske sale u kojoj igrajuvedoz je napisao/la:Zadar ipak ostaje, Krka doviđenja prijatno iako su dobili Cibonu.
meni nije drago jer su ekipa koja ima glavu i rep, a nikada se nisu zaduzavali samim tim su zdrav kolektiv dok su ti npr. ostali veliki duznici i poprilično ne organizovani klubovi kao zadar i MTZakisarajevo92 je napisao/la:Drago mi je da su ispali samo zbog one školske sale u kojoj igrajuvedoz je napisao/la:Zadar ipak ostaje, Krka doviđenja prijatno iako su dobili Cibonu.
nerminh74 je napisao/la:meni nije drago jer su ekipa koja ima glavu i rep, a nikada se nisu zaduzavali samim tim su zdrav kolektiv dok su ti npr. ostali veliki duznici i poprilično ne organizovani klubovi kao zadar i MTZakisarajevo92 je napisao/la:Drago mi je da su ispali samo zbog one školske sale u kojoj igrajuvedoz je napisao/la:Zadar ipak ostaje, Krka doviđenja prijatno iako su dobili Cibonu.
najbolje bi bilo da je ispao MTZdscile je napisao/la:Bolje je u svakom slucaju sto je ispala Krka, a ne Zadar..
filip13 je napisao/la:Najbolja petorka sezone
Jovic-jenkins-simonovic-velickovic-bilan
 Sakic,Labovic,Zagorac svi bolje odigrali od Novice
 Sakic,Labovic,Zagorac svi bolje odigrali od Novice 

Koliko se meni cini tako je svake sezone. Ne sjecam se prosle sezone ali prije dvije sezone Jokic MVP a nije u najboljoj petorci.filip13 je napisao/la:http://www.aba-liga.com/news.php?id=38173
ima li ovo logike,da mvp sezone nije u najboljoj petorci sezone?
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 3 gosta.