Ma vi ste to davno odradili s krupom takodje.Alipasino je napisao/la:Pitari idite odnesite im malo rekabu moze i sirnica ugostite ljude mogli bi vam valjat.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nama ne treba niko, svakako cemo vas sve zgaziti do kraja i proslaviti titulu u titovoj
@DenciNL, pozvali bi njih i drugi al nemaju gdje 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- firefirefirely
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahhahhahahahha
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- hskzmostar
- Kontakt:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Budalo..Rigoletto je napisao/la: Pozdravi dedu
Pa to je sve što ti klub ima u svom vlasništvu, dva terena u Butmiruesprit24 je napisao/la:Nama ne treba niko, svakako cemo vas sve zgaziti do kraja i proslaviti titulu u titovoj@DenciNL, pozvali bi njih i drugi al nemaju gdje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije to njihovo to je u vlasnistvu opcine, i one prostorije u Titovoj rentaju. Oni imaju samo navijace sve ostalo je u tuđini.Raonffa je napisao/la:Pa to je sve što ti klub ima u svom vlasništvu, dva terena u Butmiruesprit24 je napisao/la:Nama ne treba niko, svakako cemo vas sve zgaziti do kraja i proslaviti titulu u titovoj@DenciNL, pozvali bi njih i drugi al nemaju gdje
- Zeljeznicar -
Ma ko ima navijače ba? Daj uozbilji se molim te...
Zenzo je napisao/la:Nije to njihovo to je u vlasnistvu opcine, i one prostorije u Titovoj rentaju. Oni imaju samo navijace sve ostalo je u tuđini.Raonffa je napisao/la:Pa to je sve što ti klub ima u svom vlasništvu, dva terena u Butmiruesprit24 je napisao/la:Nama ne treba niko, svakako cemo vas sve zgaziti do kraja i proslaviti titulu u titovoj@DenciNL, pozvali bi njih i drugi al nemaju gdje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Rigoletto je napisao/la:Pozdravi dedu
Hayley <3
Fulio si imamo 1 teren hahah e ublehasu mojRaonffa je napisao/la:Pa to je sve što ti klub ima u svom vlasništvu, dva terena u Butmiruesprit24 je napisao/la:Nama ne treba niko, svakako cemo vas sve zgaziti do kraja i proslaviti titulu u titovoj@DenciNL, pozvali bi njih i drugi al nemaju gdje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije vezano za nasu ligu ali..
Dinamo je u prošloj godini imao 66 miliona eura prihoda, što je povećanje za 99,1% u odnosu na 2015. godinu, a najviše prihoda (90%) ostvareno je od prodaje fudbalera i novca od UEFA-e. S druge strane, rashodi kluba su oko 52 miliona eura, od čega najviše otpada na plate za fudbalere i trenera. Dinamo je 2016. godinu završio sa 13,7 miliona eura dobiti, što je svakako izuzetan uspjeh. Podsjetimo, Dinamo je u 2016. godini nastupao u Ligi prvaka i napravio je nekoliko velikih izlaznih transfera, prije svega Marka Pjace u Juentus i Marka Roga u Napoli.
Dinamo je u prošloj godini imao 66 miliona eura prihoda, što je povećanje za 99,1% u odnosu na 2015. godinu, a najviše prihoda (90%) ostvareno je od prodaje fudbalera i novca od UEFA-e. S druge strane, rashodi kluba su oko 52 miliona eura, od čega najviše otpada na plate za fudbalere i trenera. Dinamo je 2016. godinu završio sa 13,7 miliona eura dobiti, što je svakako izuzetan uspjeh. Podsjetimo, Dinamo je u 2016. godini nastupao u Ligi prvaka i napravio je nekoliko velikih izlaznih transfera, prije svega Marka Pjace u Juentus i Marka Roga u Napoli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- grbavicka1921
- Kontakt:
..nama je Turska ili Grčka liga vrh u izvozu igrača.
Pa ni u Češku ne možemo više nikoga da utalimo.
Gledam na BHT sportu, Husref realan, odeš u Antaliju, odrađuješ taktičke zamisli na terenu kakav treba da bude i istreniraš ekipu tako, a onda se vratiš na ove naše kaljuže i sve onda pada u vodu.
Tereni pod hitno pa onda reflektori ili naporedo ako se može klocevi iz Saveza!!!
Gledam na BHT sportu, Husref realan, odeš u Antaliju, odrađuješ taktičke zamisli na terenu kakav treba da bude i istreniraš ekipu tako, a onda se vratiš na ove naše kaljuže i sve onda pada u vodu.
Tereni pod hitno pa onda reflektori ili naporedo ako se može klocevi iz Saveza!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Uvijek sam govorio da mi te pripreme nemaju smisla. Pripreme za nase klubove dodje kao neka ekskurzija.grbavicka1921 je napisao/la:..nama je Turska ili Grčka liga vrh u izvozu igrača.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, kakva nasa liga, pa i Balkan. Dinamo u segmentu prodaje i pravljenja igraca prekucava sve klubove koje su onako 'odokativno' u njegovom rangu. Tu mislim na jacinu lige, i otrprilike jacinu kluba. Bas sam htio da provjerim na tm, i pogledao sam rekordne transfere klubova iz srednje Evrope koji su mi otprilike u rangu Dinama... Skoro svima je rekordna prodaja oko 5 miliona, uz nekoliko izuzetaka tipa Rosicky iz Sparte i sl.MortemHz je napisao/la:Nije vezano za nasu ligu ali..![]()
Pogledam Dinamo: 23, 21, 13, 13, 13, 11... Sedamnaest igraca skupljih od pet miliona!
znaci dinamo godisnji budzet 50 miliona eura sto je cini mi se duplo vise nego svi budzeti nasih klubova zajednoMortemHz je napisao/la:Nije vezano za nasu ligu ali..![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Cini ti se.irfo je napisao/la:znaci dinamo godisnji budzet 50 miliona eura sto je cini mi se duplo vise nego svi budzeti nasih klubova zajednoMortemHz je napisao/la:Nije vezano za nasu ligu ali..![]()
Pretvori ove eure u marke. Onda skontas gdje si
Mi imamo najveci budzet u ligi, a on nije sigurno veci od 4 miliona KM, doduse sumnjam da i Dinamo ima 50 miliona eura, previse je to za klub sa ovih prostora.
Mi smo niko i nista i u regionu, smijesni i za klubove za koje se ovdje pise da su propali, npr Hajduk.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.