FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 16:35

Sariel je napisao/la:zajebanciju na stranu, sta je tacno po stavkama cilj neformalne grupe? sta je to sto vama tacno i od koga smeta?
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 13 mar 2017, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 16:40

Probisvjet je napisao/la:
Sariel je napisao/la:zajebanciju na stranu, sta je tacno po stavkama cilj neformalne grupe? sta je to sto vama tacno i od koga smeta?
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
mozesmozes,,, kad istinu zboris..a lafina od brzine naleti na zid smijeha :urnebes:

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 13 mar 2017, 16:41

Ja imam 20 godina i pratim slobodu od malena nikad nisam htio da budem u jezgru grupe nego se uvijek izdvajao na zapadu ispod loze i spreman sam na sve i svasta za NASU Slobodu ne senadovu ne jasminovu nego NASU !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 16:45

tinaslafkr je napisao/la:Ja imam 20 godina i pratim slobodu od malena nikad nisam htio da budem u jezgru grupe nego se uvijek izdvajao na zapadu ispod loze i spreman sam na sve i svasta za NASU Slobodu ne senadovu ne jasminovu nego NASU !!!
stani brate ako imas 20 i pratis od malena znaci od 2010?i jos ispod loze :lol: :rol:

sala sala druze, nije bogami zlonamjerno nego cisto naleti na fazon ukaza se ko pod precku haha...**** izvini...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 16:46

tinaslafkr je napisao/la:Ja imam 20 godina i pratim slobodu od malena nikad nisam htio da budem u jezgru grupe nego se uvijek izdvajao na zapadu ispod loze i spreman sam na sve i svasta za NASU Slobodu ne senadovu ne jasminovu nego NASU !!!
Znam da si spreman. Cuo sam na utakmici sa metaljelje kako Macka handris. Jesi li bio blizu Djukica? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 16:48

Znam da si spreman. Cuo sam na utakmici sa metaljelje kako Macka handris. Jesi li bio blizu Djukica? :mrgreen:
kjako si ti cuo bogati jel ko i u bijeljini? :rol: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 16:50

Sariel je napisao/la:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
mozesmozes,,, kad istinu zboris..a lafina od brzine naleti na zid smijeha :urnebes:
Samo istinom, sam protiv svih. :urnebes: :rol: Daj bar Fazlu zovi da ti pomogne. :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 16:52

istino spavas li mirno??? :urnebes: probisvjet ce opet nesto lanut 1 / 1 :rol:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 13 mar 2017, 17:04

Smetaju mi pozajmice....ne mozemo tako funkcionisati...je li tako vec 20 godina...jeste...i gdje nas dovelo....u pi.cku lijepe materine...
Moramo mijenjati statut,i umjesto pozajmica da se ulaze...
Smeta mi jasmin....i njegove lazi vec godinama....Velez ce renovirati onu livadu,Zeljo izgradi noliku tribinu,a mi vec 20 godina nemamo nista....samo lazi i obecanja...Smeta mi koristenje Slobode u politicke svrhe......
Sport mora u privatizaciju i dalekoooooooo od sdp i politike.....
Smeta mi ne transparentnost.....niko nikada ne podnosi nikakav izvjestaj....radi ko sta hoce a svima puna usta to je klubbbbbb sviJurrrrrrrrrr nasssssssss a nas ne yebe niko ni 1 posto.........
Nemoj da dalje nabrajam,opet ce mi cir proraditi.. :roll:
FK Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 17:12

Saltsity je napisao/la:
Smetaju mi pozajmice....ne mozemo tako funkcionisati...je li tako vec 20 godina...jeste...i gdje nas dovelo....u pi.cku lijepe materine...
Moramo mijenjati statut,i umjesto pozajmica da se ulaze...
Smeta mi jasmin....i njegove lazi vec godinama....Velez ce renovirati onu livadu,Zeljo izgradi noliku tribinu,a mi vec 20 godina nemamo nista....samo lazi i obecanja...Smeta mi koristenje Slobode u politicke svrhe......
Sport mora u privatizaciju i dalekoooooooo od sdp i politike.....
Smeta mi ne transparentnost.....niko nikada ne podnosi nikakav izvjestaj....radi ko sta hoce a svima puna usta to je klubbbbbb sviJurrrrrrrrrr nasssssssss a nas ne yebe niko ni 1 posto.........
Nemoj da dalje nabrajam,opet ce mi cir proraditi.. :roll:
Eto mnogi se slazu sa ovim sto si napisao. U stvari to i jeste kompletan problem FK Sloboda.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 17:17

Dakle da nesto razjasnimo, da ne vicu da pisemo samo gluposti! ok?
Vako:rječica NE se pise spojeno sa pridjevima imenicama i prilozima npr.nemoguće, nepismen, neuračunljiv, a uz glagole odvojeno( npr ne znam, ne mogu, ne razumijem, osim nemam, neću i nemoj!!!

:o :rol: :rol:

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 13 mar 2017, 17:28

Sariel je napisao/la:Dakle da nesto razjasnimo, da ne vicu da pisemo samo gluposti! ok?
Vako:rječica NE se pise spojeno sa pridjevima imenicama i prilozima npr.nemoguće, nepismen, neuračunljiv, a uz glagole odvojeno( npr ne znam, ne mogu, ne razumijem, osim nemam, neću i nemoj!!!

:rol: :rol: :opaopa:
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 13 mar 2017, 17:35

Sariel je napisao/la:Dakle da nesto razjasnimo, da ne vicu da pisemo samo gluposti! ok?

Pošteno, primjetio si jednu greškicu od tri riječi gdje je mogla biti nađena, bilo je "ne možemo pa nemamo i na kraju ne transparentnost".

66,66% tačnosti je ipak bolje od onih što viču da se ovdje pišu gluposti, priznaj. Ko priznaje pola mu se prašta.

moSa bodaSlo. :thumbup:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 13 mar 2017, 17:43

Koliko god to teško bilo za prihvatiti al politika je u sportu i sve ovo sto se desava ima veze samo sa politikom.
Šta god da mi probamo promijeniti udaramo na jedan strašno uvezan i uhodan sistem đe smo po automatizmu donji ili daun.
NJUO bi se automatski pozvao na legislativu, izabrani demokratskim putem i po statutu a mi bi bili okarakterisani kao Azmirovi igrači, SDAovci, Bato nas poslo itd.
Jedno 50% onih sto dolaze na stadion bi bolio qrac jer su tu samo da istresu frustracije koje nose iz kuće, da se ispsuju po sudijama i to.
Jedno 25% nema ustvari pojma šta se desava već su tu samo da ubiju poslijepodne i zamezete a onih 25% nas koji hoćemo nešto možemo se samo skupiti u prvu fazu rupe na istoku, izvaditi karine i takmičiti se ko more dalje dobaciti u pišanju al uz vjetar po mogućnosti. pobjednik onaj koji eventualno prebaci preko reklama.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 mar 2017, 17:44

emirzlaTu je napisao/la:@sloboda72 ti kao clan skupstine,vjerovatno si upuceniji od mene u neke stvari,a mozda i nisi.Pusti se eseja ovih ovde ba,zasto ti ne skoci protiv odbora,kao kad si skocio za Azmira???
I ti nebi suzdrzan,a ni protiv!? A ovde moralises i pokusavas dokazat nesto.
Na pogresnom mjestu dokazujete nesto,to ste trebali tamo gdje je primjereno clanu skupstine jednog kluba,na skupstini kluba ;)
EMIRE .
Nisam više član skupštine i to od jula 2016, kad nam je svima istekao mandat.(Birani smo u julu 2012 po Statutu na 4 godine).
Ako je pdf za tebe pogrešno mjesto a ti nemoj ni pisati na njemu.Za mene nije ,naprotiv,ovo je jedina "oaza" gdje se može sa pravim slobodašima razmijeniti mišljenje i vi faraonovci bi bili najsretniji kada bi i nas mogli ukinut ,Ili "kupiti".
Nije ovo o "Boniju" nikakav "esej".Ovo su dokumenti.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 13 mar 2017, 19:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 13 mar 2017, 18:15

Sariel je napisao/la:
stani brate ako imas 20 i pratis od malena znaci od 2010?i jos ispod loze :lol: :rol:

sala sala druze, nije bogami zlonamjerno nego cisto naleti na fazon ukaza se ko pod precku haha...**** izvini...
Ma nikakva uvreda zezancija je sve ok. Al sjecam se situacija na stadionu kada sam bio sa drustvom kad je na zapadu bilo svega 50 ljudi na utakmici sjecam se prve utakmice 2003 godine cini mi se kad smo banovicima dali go iz penala. Imam utakmica odgledabih slobodinih nego vecinq onih vjernih navijaca sa sjevera koji glume velike slobodase a tu su od ere cire blazevica haha

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 mar 2017, 19:07

De malo stabilizujte temu :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 13 mar 2017, 19:13

Hajde da nesto razjasnismo.......
prvo yebo li te Mesa Selimovic :rol:
Drugo manje mi gresaka napravimo ovdje drkajuci sa tel tipkajuci brzinski nego Faraon Hazretile u prenosu uzivo, dok govori,odnosno CITA sa"IDIOTA"(valjda znas sta je idiot i o cemu govorim).
FK Sloboda Tuzla

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 13 mar 2017, 19:20

po meni bi prva stvar koju bi ova neformalna grupa trebala uraditi, a to je da se isputa ovo što sloboda 72 govori vezano za mandat skupštine i da ako je to istina. onda se mora gledati s apravne strane kako je ta nelegalna skupština mogla donositi odluke, odnosno izabrati ovaj UO.
Drugi korak bio bi da se to pokuša osporiti i da se izabere legalna skupština.
SUD je naše mejsto gdje moramo ovo ganjati, a sa ovom istinom satanizirati našeg gradonačelnika koji je napravio ovaj crkus.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 13 mar 2017, 19:21

sloboda72 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:@sloboda72 ti kao clan skupstine,vjerovatno si upuceniji od mene u neke stvari,a mozda i nisi.Pusti se eseja ovih ovde ba,zasto ti ne skoci protiv odbora,kao kad si skocio za Azmira???
I ti nebi suzdrzan,a ni protiv!? A ovde moralises i pokusavas dokazat nesto.
Na pogresnom mjestu dokazujete nesto,to ste trebali tamo gdje je primjereno clanu skupstine jednog kluba,na skupstini kluba ;)
EMIRE .
Nisam više član skupštine i to od jula 2016, kad nam je svima istekao mandat.(Birani smo u julu 2012 po Statutu na 4 godine.
Ako je pdf za tebe pogrešno mjesto a ti nemoj ni pisati na njemu.Za mene nije ,naprotiv,ovo je jedina "oaza" gdje se može sa pravim slobodašima razmijeniti mišljenje i vi faraonovci bi bili najsretniji kada bi i nas mogli ukinut .Ili "kupiti".
Nije ovo o "Boniju" nikakav "esej".Ovo su dokumenti.
De ba promjenite ba,znate li sta drugo napisat osim faraonci,cvaja itd,smoriste sa tom pricom
Koji slobodasi???Samo suplju pisete i ismijavate druge koji ne misle kao vi :lol:
Sta ste uradili za svoje vrijeme sjedenja u skupstini???NISTA !!!Jasta neg pises eseje,sto to sve nisi prostro u skupstini,samo ste i tamo suplju pricali,dizali ruke iz "straha"
Sve slobodasi :roll:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.