Atmosfera u klubu nije narusena a oko kluba isto. Atmosfera medju navijacima je odlicnauNbx je napisao/la:Možemo mi glat na 10k+ izlazit protiv jačih ekipa, ali atmosfera u i oko kluba je narušena i to je problem (izuzev svlačionice). Ne trebaju nama nikakvi uslovi, stadioni, nama jako malo fali da prebacimo tih deset milja, ali nema mesa za takvo što iako su rezultati tu. Ti što bi bili redovni da imamo komfor na stadionu, takvih je jedno milja.Stroj1946 je napisao/la:Ovo sve dosad je sve odlično. Al da se vratim malo na posjetu. Dosta raje se žale na posjetu. Nije to više kao nekad kad je dolazilo po 15.000 ili 20.000 prije rata kad je liga bila jaka i igralo se protiv jačih ekipa.
Stadion je u jako lošem stanju, neuslovno, ne nadkriveno, bez ikakvog sadržaja i glomazan. Nas da dođe i 10.000 to izgleda kao 5.000 ili 6.000. Nama podhitno treba stadion, od nekih 20.000, ne treba to sad izgledati spejšatl, al da su tribine nadkrivene, neke sadržaje da ima, da ne puše kao na motoru, sigurnost da se djeca mogu dovesti, hoće raja neki komfor kolko tolko.
Mi smo klub sa potencijalom da imamo najbolju posjetu, da imamo kolko tolko bolje uslove. Moje mišljenje barem.
To je jedan od razloga slabije posjete.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kinosvra je napisao/la:Ma daj bgt, cuj fulio profesiju.uNbx je napisao/la:Safra me uhvati kad vidim zalizanog audija aka almira grande ružnog bekića. @kinosvra ove riječi hvale za njega su ti najveća izvala na forumu so far. Momak je fulio profesiju. To što je 'poslije Marinka najbolji lijevi bek kojeg smo imali' (a zaboravio si Belog), ne govori da je on odličan bek, nego koliko su nama niski kriteriji. Svako se može pohvalit, ali on...
Pa pogledaj centarsut za Hebiba u prvom poluvremenu kad je Bilobrk odbranio.
Almirov je problem samo sto Rustem nije igrao ovu utakmicu pa ste se natovarili Almiru, jer vi se morate nekome natovariti cak i kad pobijedimo i cijela ekipa odigra super.
Necete da shvatite sa je Almir odigrao 3 utakmice u 7 dana, a da je propustio 25 dana priprema.
Nego nije bilo Rustema na terenu, e hajmo vidjeti ko je odigrao malo slabiju utakmicu.
Aha, Almir Bekic...e hajmo mu **** majku majcinu...
To je vase razmisljanje, a ne moja izvala.
"Safra me uhvati kad vidim zalizanog audija aka almira grande ružnog bekića"
A ovo gore sto si napisao najbolje pokazuje o kakvom se kod tebe mentalnom sklopu radi...
Almir je sjajan igrac,lagan ,prodoran.Nekoliko trenera pocev od Bazdarevica ga je hvalilo.
A ovo spomonjanje sta vozi i zalizan i sl.mi mirise na ljubomoru i nedostatak sexa,zato sto nista ne guzi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mtrm ova trojica dezurni moralisti ovdje
i zip sa njima 
Prije bi se reklo da je kod vas susa kad se toliko palite i sve vas dotice...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja ne gotivim Almira, ali zadnju tekmu je prekucao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma ja sad nijednom igraču ništa ne mogu zamjerit. Svi koji igraju se bore kao lavovi, što je dovoljno i rezultati su tu. Qrcobolju nikom ne mogu halalit, taman nam došao Eto'o da 'ladi jaja u klubu. Jedinu zamjerku u cijelom rosteru bih mogao uputit Radovcu, kako je taj momak pao, nevjerovatno. Yebala ga menta, kako je strašan na sredini bio, komotno se mogao do reprezentacije izbacit. Još je imao Jajala da uči od njega na terenu i Cimija da uči o ponašanju van terena...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
FrancescoTotti je napisao/la:Mtrm ova trojica dezurni moralisti ovdjei zip sa njima
Bar dvojica od njih su profesionalci,treba ih razumjeti.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
pitic je napisao/la:Temu preimenovati na FK Sarajevo ( tribina Istok )
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ooooo Samo Saraj'vo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
'ebo ga zivot da hoce se Radovac trznuti kako bi nam valjao,ovo do sad nije igrao jer je imao povredu aduktora,da li ce odigrat utakmicu kako treba i tu da ga krene s nasom podrskom nadam se da ce tako biti... Said se vraca,ocekujem ga u srijedu,Bekici lagano pronalaze formu jos Samir ...
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Nije jedini tri odigrao ako se ne varam. O kakvom mentalnom sklopu se radi? Ako je iko branio naše igrače kad se većina kenjala po njima, ja sam, prvo tog istog Rustema pa nadalje. Bekiću se već odavno ne igra i tu je problem. A to što mi se gadi, šta je problem? Ne mirišem lika ni igrački, a ni ljudski.kinosvra je napisao/la:Ma daj bgt, cuj fulio profesiju.uNbx je napisao/la:Safra me uhvati kad vidim zalizanog audija aka almira grande ružnog bekića. @kinosvra ove riječi hvale za njega su ti najveća izvala na forumu so far. Momak je fulio profesiju. To što je 'poslije Marinka najbolji lijevi bek kojeg smo imali' (a zaboravio si Belog), ne govori da je on odličan bek, nego koliko su nama niski kriteriji. Svako se može pohvalit, ali on...
Almirov je problem samo sto Rustem nije igrao ovu utakmicu pa ste se natovarili Almiru, jer vi se morate nekome natovariti cak i kad pobijedimo i cijela ekipa odigra super.
Necete da shvatite sa je Almir odigrao 3 utakmice u 7 dana, a da je propustio 25 dana priprema.
Nego nije bilo Rustema na terenu, e hajmo vidjeti ko je odigrao malo slabiju utakmicu.
A ovo gore sto si napisao najbolje pokazuje o kakvom se kod tebe mentalnom sklopu radi...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- HordasIstok
- Kontakt:
Moj brate sta se imas pravdat liku kakav almir amer i rustemovic sve debil do debila nemaju pojma ovaj prvi se pogubio ko abdest vec ovu polusezonu i kraj onog prvog dijela sezone drugi ko da je izgubio mozak pa ga nema nigdje a treceg debila aka kapitena sminkera jedinog na terenu samo bicepsi i trcanje nista drugo tako i za amera vazi i vecina raje tako misli
- Orangina85
- Kontakt:
To je ta konstruktivna kritika...cestitam.
Inace Almir Bekic odigrao sasvim korektnu utakmicu i vjerujem da ce njegova forma ici uzlaznom putanjom.
Inace Almir Bekic odigrao sasvim korektnu utakmicu i vjerujem da ce njegova forma ici uzlaznom putanjom.
uNbx je napisao/la:Nije jedini tri odigrao ako se ne varam. O kakvom mentalnom sklopu se radi? Ako je iko branio naše igrače kad se većina kenjala po njima, ja sam, prvo tog istog Rustema pa nadalje. Bekiću se već odavno ne igra i tu je problem. A to što mi se gadi, šta je problem? Ne mirišem lika ni igrački, a ni ljudski.kinosvra je napisao/la:Ma daj bgt, cuj fulio profesiju.uNbx je napisao/la:Safra me uhvati kad vidim zalizanog audija aka almira grande ružnog bekića. @kinosvra ove riječi hvale za njega su ti najveća izvala na forumu so far. Momak je fulio profesiju. To što je 'poslije Marinka najbolji lijevi bek kojeg smo imali' (a zaboravio si Belog), ne govori da je on odličan bek, nego koliko su nama niski kriteriji. Svako se može pohvalit, ali on...
Nije jedini, samo su jos Crnka i Marko odigrali 3 utakmice prosle sedmice.
Zato je i Crnkic pao trkacki u drugom poluvremenu pa je jos veci pritisak bio na Almiru, zato je Crnku Cala prvog i izveo.
A nije problem, nek' ti se gadi, niko te ne tjera da volis bilo koga ali je ruzno to tako pisati.
Necu ja glumiti advokata Almira Bekica, mislite sta hocete, svakako cim Rustem prvu odigra onda vise Almir nece biti na udaru.
@kinosvra,de nam reci kakva je situacija sa Radovcem ,kakv bi sastav sutra mogo biti,nisam u Sarajevu ,pa ne znam.Cuo sam da bi Smailagic mogo biti na klupi sutra i jos neko od akademaca,da li je tacno?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Pa šta ako se momak slika u Audiju, zaradio ga je i nek se voza. I on je čovjek bokte, voli i on trebu u Audiciji provozat. Bi l' bio bolji igrač da vozi golfa keca? Ne bi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Radovac je trenutno jedina nepoznanica. Jel' on misli da i dalje bude fudbaler? Strasno kako je trohn'o 
Licno mislim da je zavrsio svoju fudbalsku karijeru, daj Boze da se varam...
Licno mislim da je zavrsio svoju fudbalsku karijeru, daj Boze da se varam...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako neko ne voli igrača to je ok. Al privatan život igrača nema nikakve veze sa temom. Onda nek se preimenuje u privatni život igrača FKS. Ko šta voza, gdje izlazi, s kim izlazi i šta sve radi nije ni sekunde bitno. Bitne su igre na terenu, to je mjerilo i za to se jedino treba zanimati.