ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Uživat u ovim spinovima još na IW, ko zna šta HEAD od Miamia donosi u Rafinu igru xD
nesto se kontam, Ljubo je jedini masters uzeo bas u IW, tako da bi mogao da pomogne dosta Rogeru da se okiti jos jednim mastersombodi123 je napisao/la:Ide Roger sa 30% napora bez izgubljenog seta do titule na sporom hardu
Au Delpo... sta uradi covjek[emoji47] [emoji47]
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Šta je uradio? Gledam Muguruzu...
Lakapo. Novi babuka nadolazi, evo vidju djetica, vidju ga koliki je!Galion je napisao/la:Ljudi dobro došli u eru tenisa bez ijednog super vrhunskog tenisača, nema više niko da se izdvaja, baš kao kad je Roger zasjeda na tron.
Sta ce biti da ti ovo kazes? Ili je ironicno, ili sto je babukovina oprzila Rafu na AO!bodi123 je napisao/la:Ide Roger sa 30% napora bez izgubljenog seta do titule na sporom hardu
I da jos nesto, sta je Boga vam to uradio Delpo? Toliko me tangira?
Biljojeda sam gledao, bio je tek dovoljno dobar da se provuce kroz dva seta, a izgleda da i Delpo nije narocito dobar u zadnje vrijeme, tako da bice to tezak i negledljiv mec po meni koji nece opravdati ocekivanja.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Lob iz hotdoga.Effenberg je napisao/la:
Ide babukovina do kraja, daj gacivadu pa stalka za infuziju jednog za drugim
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Dobar jutar ljudino!Edin TM87 je napisao/la:Lob iz hotdoga.Effenberg je napisao/la:
Polako ljudino nisu ni oni Roberti!
A sto "stalk"? Jel to Nole mislis? Joj los je bio, Edmund da nije poznati choker uzeo bi ako nista 2.set. Biljojed nema kuveta al bez zayebancije, i to kazem ja kao neki umjereni Noletard!
Zaboravio si nesto vrlo bitno kod ovog udarca. Lob iu hotdoga po paraleliEdin TM87 je napisao/la:Lob iz hotdoga.Effenberg je napisao/la:
Max Allegri
zna li se kad igraju novak i del potro
Ironicno naravno, ocigledno pojedini misle da je Rogeru 27 godina pa ce na sporom hardu Indian Wellsa sa 50% snage zaredati Rafu i Novaka.Effenberg je napisao/la:Sta ce biti da ti ovo kazes? Ili je ironicno, ili sto je babukovina oprzila Rafu na AO!bodi123 je napisao/la:Ide Roger sa 30% napora bez izgubljenog seta do titule na sporom hardu![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sutra navecer, odnosno prekosutra ujutro. Jer ce bit nocni termin na glavnom.jestamaji je napisao/la:zna li se kad igraju novak i del potro
Max Allegri
interesantnije sezone odavno nije bilo, prva klasa!
Kvalitet tenisa smijesan
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ma.nije nego stalak za infuziju mrsav coekEffenberg je napisao/la:Dobar jutar ljudino!Edin TM87 je napisao/la:Lob iz hotdoga.Effenberg je napisao/la:
Ide babukovina do kraja, daj gacivadu pa stalka za infuziju jednog za drugim![]()
![]()
Polako ljudino nisu ni oni Roberti!![]()
A sto "stalk"? Jel to Nole mislis? Joj los je bio, Edmund da nije poznati choker uzeo bi ako nista 2.set. Biljojed nema kuveta al bez zayebancije, i to kazem ja kao neki umjereni Noletard!
Pa ko je ikad to odigro po dijagonali?Mig_Mig je napisao/la:Zaboravio si nesto vrlo bitno kod ovog udarca. Lob iu hotdoga po paraleliEdin TM87 je napisao/la:Lob iz hotdoga.Effenberg je napisao/la:
Lakse je po paraleli logicno kroz noge s poda kad igras
Roger Federer the greatest of all time!
Nishioka GOAT!
Da mi je neko prico da ce ovaj rizni i onaj nas pehlivan ovoliko napredovati ove sezone reko bi mu da je presmjesan. A Berdych bolje odmah da se ostavi reketa. Gori je nego dr. Ivo drvo. Nikad slama niti kakva ozbiljnija trofeja vidio nije. A nit ga se moze gledat.
Da mi je neko prico da ce ovaj rizni i onaj nas pehlivan ovoliko napredovati ove sezone reko bi mu da je presmjesan. A Berdych bolje odmah da se ostavi reketa. Gori je nego dr. Ivo drvo. Nikad slama niti kakva ozbiljnija trofeja vidio nije. A nit ga se moze gledat.
Nishioka visok (nizak) samo 1.7 m. Kaže da su mu zbog visine govorili da nikad neće biti ni TOP 150 i da im želi pokazati da su bili u krivu 
jedino što se po pravilima to ne pika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.