Rekonstrukcija stadiona u BiH

MrBean
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la MrBean » 14 mar 2017, 12:59

Ovo meni ne izgleda nimalo dobro, široke ove stepenice u, daj Bože da ova tribina i na šta liči.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 mar 2017, 13:01

a teska insana....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 14 mar 2017, 13:03

MrBean je napisao/la:Ovo meni ne izgleda nimalo dobro, široke ove stepenice u, daj Bože da ova tribina i na šta liči.
hahahahahahah :rol:

sjedi malo, popij vode sa secerom, vidjet ces proci ce te to sto te snaslo :lol:
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 14 mar 2017, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 14 mar 2017, 13:03

MrBean je napisao/la:Ovo meni ne izgleda nimalo dobro, široke ove stepenice u, daj Bože da ova tribina i na šta liči.
ma covjek ozeni zenu ninasta ne lici ali u njegovim ocima je lijepa i ima svoju funkciju.
Ovaj stdion ce da ima funkciju a nekome ce biti i lijep!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 mar 2017, 13:04

Sve dobro osim ovih ulaza uz sami sjever.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 14 mar 2017, 13:05

Gledaj ove rupetine za invalide, može neko sa Tamićem u najmanju ruku ući na tribinu jbt, mora da invalidi sa Grbavice ne dolaze u kolicima nego u Tamićima :) :rol: :rol: :rol: :rol:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 mar 2017, 13:08

MrBean je napisao/la:Gledaj ove rupetine za invalide, može neko sa Tamićem u najmanju ruku ući na tribinu jbt, mora da invalidi sa Grbavice ne dolaze u kolicima nego u Tamićima :) :rol: :rol: :rol: :rol:
Neznam jel u pitanju sarkazam ili si ozbiljan, ali ako je ovo drugo onda uz duzno postovanje ti nisi normalan. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 14 mar 2017, 13:10

MrBean je napisao/la:Gledaj ove rupetine za invalide, može neko sa Tamićem u najmanju ruku ući na tribinu jbt, mora da invalidi sa Grbavice ne dolaze u kolicima nego u Tamićima :) :rol: :rol: :rol: :rol:
Zbog takvih slucajeva kao sto si ti, psihijatri uzimaju bolovanje.

btw. Drago mi je sto se istok zavrsava, jos kad krov legne a o jugu da ne pricam, bit ce sigurno ljepsi od Bilinog polja.. ne sto se tice terena, semafora i tih stvari, nego izgleda tribine.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Memara » 14 mar 2017, 13:14

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Istocna tribina ce zamjeniti sjevernu kad su u pitanju gledaoci jer ce pruzati bolji pregled utakmice.
Ocekujem sad dosta manje ljudi na sjeveru.
I na jugu.

JavierBosnia
Kontakt:

Re: RE: Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la JavierBosnia » 14 mar 2017, 13:23

Memara je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Istocna tribina ce zamjeniti sjevernu kad su u pitanju gledaoci jer ce pruzati bolji pregled utakmice.
I na jugu.
Ja ih ocekujem manje u domovima, a vise na stadionu. Postoji mnogo ljudi koji su htjeli sa djecom ici na utakmice, a nisu imali adekvatnu tribinu za to, sada je tu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 mar 2017, 13:25

Strumfovi da ne mislite da je provokacija, ali zasto nije ova tribina presvucena onom specijalnom emulzijom kao sto je recimo to uradjeno u Gradaccu kad je tribina napravljena ??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 mar 2017, 13:31

Mislis zasto boja tribine (betona) nije jednaka - ista ? Ne bih znao ali mislim da ce vremenom to da se ujednaci vremenskim prilikama, izlozenosti zraku, a nece se primjetiti kada se montiraju sve stolice i ofarbaju stepenice, ulazi, ograda.
- Zeljeznicar -

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 mar 2017, 13:34

Zenzo je napisao/la:Mislis zasto boja tribine (betona) nije jednaka - ista ? Ne bih znao ali mislim da ce vremenom to da se ujednaci vremenskim prilikama, izlozenosti zraku, a nece se primjetiti kada se montiraju sve stolice i ofarbaju stepenice, ulazi, ograda.
Ne znam kako se to tacno zove, al kad se stim premaze bude poprilicno glatko, i msm da to sprecava prokisnjavanja i vlazenje tribine mozda @signore ili neko ko se razumije zna objasniti??

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Memara » 14 mar 2017, 13:37

JavierBosnia je napisao/la:
Memara je napisao/la:
I na jugu.
Ja ih ocekujem manje u domovima, a vise na stadionu. Postoji mnogo ljudi koji su htjeli sa djecom ici na utakmice, a nisu imali adekvatnu tribinu za to, sada je tu
Varaš se. Ovo što @gradnarijecisavi piše ima logike. Do sada si imao samo dvije tribine i to iza golova. Izgradnjom istočne tribine ne znači da će doći više navijača.

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 14 mar 2017, 13:40

Za koliko je Para uradjena ova tribina ona izgleda I vise nego odlicno I samo treba cestitati svima Koji Su ucestvovali u ovom projektu I da sto prije zavrse kompletan stadion a gledajuci ovo daju Nam pravo za nadanje da ce cijeli stadion biti gotov za par godina.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 mar 2017, 13:40

esprit24 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Mislis zasto boja tribine (betona) nije jednaka - ista ? Ne bih znao ali mislim da ce vremenom to da se ujednaci vremenskim prilikama, izlozenosti zraku, a nece se primjetiti kada se montiraju sve stolice i ofarbaju stepenice, ulazi, ograda.
Ne znam kako se to tacno zove, al kad se stim premaze bude poprilicno glatko, i msm da to sprecava prokisnjavanja i vlazenje tribine mozda @signore ili neko ko se razumije zna objasniti??
To je hidroizolacija koja služi da voda ne prolazi kroz beton u buduće poslovne prostore u okviru istočne tribine. Nema toga jer je hidroizolacija ovaj put direktno u beton stavljena i tako je onda beton izliven na tribinu. :D

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 14 mar 2017, 13:44

slika
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 mar 2017, 13:46

@arelinho onda je to to :thumbup:

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 14 mar 2017, 13:48

Ne znam zasto se zuri sa stolicama. Pristup ovoj tribini izgleda ni da je na pola gotov, isto tako i sami vanjski dio tribine mi ne izgleda da su radovi pri kraju. A gdje su jos ostale sitnice, ograda itd., nisam neki strucnjak ali na ostalima stadionima su se nekako stolice tek tad postavljale kad je sve ostalo gotovo bilo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 mar 2017, 13:50

Mr. Bean podjebava svoj klub, a ne druge.
Ne razumije da za 5 godina on moze biti taj u kolicima koji neće moći uci na stadion jer taj stadion nema ulaza. Svaka pohvala sto se misli na sve ljude. Ja sam vise za to da se poradi na komfora na tribini, nego na njen kapacitet.
Sabrine mi moje!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.