Priznaću samo ovaj dio da kritikujem Amara za Lazara(minimalno), a da mu dajem podršku za Redžepija(podršku da ga proba i da odluči, ne da ga stavi za kapitena). Jednostavno, mislim da je forsiranje Lazara posljedica značajnog finansijskog ulaganja u tog igrača. Ali, opet, možda se i vrati ta investicija, ako bude igrao kao protiv Olimpika ili ako još postane efikasan. Opet, mislim da bi se daleko više napravilo da se slično forsirao Rovčanin.[/quote]
Zeljovac očigledno da ne poznaješ fudbal kao igru ali zato sebi uzimaš za pravo (i još neki) da konstantno pljuje(š)te po igračima koji se vama kao "ne svidjaju" a Lazo vam je trn u oku samo zato što nema(š)te osnovno fudbalsko znanje! Ovde odgovaram svima koji veze nemaju o nogometu a "poznati" su kao pljuvači Željinih igrača!
Lazo je protiv Olimpika primio više lopti, proslijedio, spustio, odigrao nego neki napadači za polusezonu!
Lazar je vrlo važna možda i najvažnija karika u našoj navali, cijelu polusezonu jbt nisi skontao da Lazo radi lavovski dio posla. Gradi se, dvojica ga uvijek čuvaju (zato što jedan ne može) spušta lopte za naša krila (normalno ne može svaku loptu primiti, a koji to napadač može) koja treba da to kapitaliziraju. TO JE NAŠA (AMAROVA) KONCEPCIJA IGRE I KO TO NIJE DO SAD SHVATIO OČITO SPADA U OVU GORE NAVEDENU KATEGORIJU! TO JEST NEMA POJMA O FUDBALU! Popović to nekad radi vrlo dobro, nekad dobro, nekad lošije ali brate nije Džeko pa da okrene dvojicu i zabije! Davanje golova nije prioritet kad je Lazo u pitanju, (osim možda iz prekida, glavom) jer mi imamo strašno brze igrače u navali koji treba da iskoriste prostor koji napadač ( Lazo) ostavi. Oni taj prostor nekad koriste više, nekad manje ali je do njih a ne do napadača (Laze) ako ga ne iskoriste kao npr. protiv olimpika. Mi smo hvala bogu uzeli titulu tom taktikom i abd uzećemo je opet, a taktiku Amar sigurno neće mijenjati, a i zašto bi molim te? Jer ti si rekao da je LAZO LOŠ!? Zaboli Osima taki a i mene i sve one koji znaju o čemu pričam jer nama je bolan svejedno ko će igrati, sve dok ta igra donosi rezultat!
Drago mi je da se i RoWa vraća u formu, i možda bi nekad i on mogao početi od prve minute (protiv slabijih ekipa kući kad igramo) ali to bi značilo da mjenjamo čitavu koncepciju igre a Amar to ne radi jer valjda igrači nisu naviknuti na to!? Rovčanina ćemo pratiti ove sezone pa ćemo vidjeti koliko je napredovao, jer na koševu je on i onako pružao dobre partije uvijek, valjda zato što ima prostora!?
Pitanje za Željovca: Jel' ti zaista misliš da je realno da sad u Travniku RoWa prima lopte, gradi se, spušta ostalim saigračima, hrve se, nosa, čupa, udara....?
Odgovor: To bi mu bio kraj karijere, vjeruj mi, dok će "Spori" izaći sa samo nekoliko modrica!
Željovac ovo je kraj priče što se mene tiče, i nije me briga hoćeš se ti složiti sa ovim ili nećeš! Ovo su činjenice a tvoje "nako" mišljenje me ne zanima i molim te fudbal prepusti nama koji o njemu ipak znamo malo više od tebe, a možda i ti navijaš na jugu pa ne vidiš sve ovo što ti pričam!
PS Uhvati se ti filozofije.

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"