Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2017, 16:45

Vucevich je napisao/la:Zar Hadzika nije sad uzeo nase drzavljanstvo? Nece valjda igrati za Aus...
Dvojno drzavljanstvo. Moze jos igrati i za Austriju.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 mar 2017, 18:17

Goalgetter je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Zar Hadzika nije sad uzeo nase drzavljanstvo? Nece valjda igrati za Aus...
Daj nam ti kakve informacije ili izjave iz austrijskih medija. :P Bojim se da bi moglo biti pritisaka na momka i da ce ipak morati pristati da igra za njihovu U21 selekciju. S druge strane, ja sam ubijedjen da je njemu BiH prva opcija i da se on po tom pitanju ne dvoumi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 mar 2017, 18:30

SlevinKelevra je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Pa momak je tek počeo igrati. Kada zasluzi pozvati će ga.
Po meni trenutno on i Hodzic su podjednako zaslužili pozive dok je Bajic ispred njih.
Kako ovo majke ti? Mislim, svaka cast Kodri, ali ne moze na osnovu dvije dobre partije biti ispred igraca koji je prosao sve selekcije reprezentacije, a svi znamo kakav posjeduje potencijal.
Napadaci: Dzeko, Ibisevic, Bajic, Hodzic i Djuric. Ostali nek se nadaju.
Kažem trenutno. Pa i Hodzic je kao i Kodro proigrao u drugom dijelu sezone.

A ovaj Rokoko ne zaslužuje odgovor. Svakako mu je mozak ograničen samo na pljuvanje svega što nije Željino.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 14 mar 2017, 19:01

jasmin10 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Pa momak je tek počeo igrati. Kada zasluzi pozvati će ga.
Po meni trenutno on i Hodzic su podjednako zaslužili pozive dok je Bajic ispred njih.
Kako ovo majke ti? Mislim, svaka cast Kodri, ali ne moze na osnovu dvije dobre partije biti ispred igraca koji je prosao sve selekcije reprezentacije, a svi znamo kakav posjeduje potencijal.
Napadaci: Dzeko, Ibisevic, Bajic, Hodzic i Djuric. Ostali nek se nadaju.
Kažem trenutno. Pa i Hodzic je kao i Kodro proigrao u drugom dijelu sezone.

A ovaj Rokoko ne zaslužuje odgovor. Svakako mu je mozak ograničen samo na pljuvanje svega što nije Željino.
Dovoljno je pogledat samo vrijednost na TM-u:
Hodzic-4 mil €
Bajic 5 mil €
Kodro 400.000 €

Dakle sve jasno govori...jos uz to stariji Kodro od njih godinu dana

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 21:35

čuo sam jednom da je Hrvatska liga jača od Primere, doduše momak je pobjegao iz ustanove za pomoć duševnim bolesnicima....
Tursku i nekako....protiv kakvih ekipa se igra u Primeri, mene bi bilo stid spominjati bilo šta drugo....

šta je sa onim Eldinom Hadžićem iz Primere isto, on je fin igrač bio, taman malo se počeo spominjat oko repke i ozlijedio se i nesta momak, trebao bi negdje otić na posudbu da zaigra konstantno, švica , austrija....tempo mu je prebrz u španiji...on je malo sporiji igrač ali ima tehniku , izvodio je prekide često...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2017, 21:48

DenchiNL je napisao/la: šta je sa onim Eldinom Hadžićem iz Primere isto, on je fin igrač bio, taman malo se počeo spominjat oko repke i ozlijedio se i nesta momak, trebao bi negdje otić na posudbu da zaigra konstantno, švica , austrija....tempo mu je prebrz u španiji...on je malo sporiji igrač ali ima tehniku , izvodio je prekide često...
Nazalost, tesko da ce od njega jos nesto biti. U vrijeme kad je igrao za Zaragozu, kljucni momenat je bio kad se propustio sa njima plasirati u prvu ligu, jer tad bi ja mislim procvjetala karijera, bio bi sigurno i u reprezentaciji. Od tada je krenuo pad, prvo je bio u Elcheu, sad je u Almeriji. A tada u vrijeme sa Zaragozom on i Borja Baston su zarili i palili. Uostalom, Borja Baston eno sad je u Swanseaju u Premier Ligi.

Kao sto si rekao, dosle su povrede, evo sada i u Almeriji je ove sezone odigrao samo 58 minuta, ne pamtim kad sam ga zadnji put vidio na terenu, a obecavao je, imao je tehniku, znao je podvaliti loptu, a i zabiti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2017, 21:51

kobe24 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Daj nam ti kakve informacije ili izjave iz austrijskih medija. :P Bojim se da bi moglo biti pritisaka na momka i da ce ipak morati pristati da igra za njihovu U21 selekciju. S druge strane, ja sam ubijedjen da je njemu BiH prva opcija i da se on po tom pitanju ne dvoumi.
Slabo se zasad mediji "brinu" o njemu, tu ga gledaju kao nekog tajnog kandidata za A-Repku. Nema sada recimo neka kampanja da se mora uvrstiti u A-Tim ili slicno, vise nego zasluzeno je dobio poziv u U21-reprezentaciju. Mislim ovo sto je uzeo nase drzavljanstvo dovoljan znak za to gdje mu je zelja, ali nema sanse da odbije ovaj poziv U21.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 14 mar 2017, 22:27

imat ce on vjerovatno pritisak kluba, jer klub dobija pare za svakog austrijanca kojeg stavljaju na spisak, i u austriji je samo salzburgu svejedno za te pare, jer imaju red bull u pozadini, dok se ostali striktno pridrzavaju tih pravila. kad hadzikic bude dobio sportsko drzavljanstvo, morat ce nekog drugog stranca prekrizit, jer mislim da se nalaze na granici. a moguce da ce i samog hadzikica prekriziti kad se prvi golman almer vrati.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2017, 09:46

Nasi na spiskovima mladih reprezentacija Austrije:

U21:

HADZIKIC Osman (FK Austria Wien),
BAHTIC Edin (KSV 1919)

U19:

CAJTINOVIC Huso (SV Ried),
JAKUPOVIC Arnel (FC Empoli),
LUGONJA Bojan (FC Liefering)

U17:

AGANOVIC Aldin (FC Red Bull Salzburg),
JENCIRAGIC Belmin (SK Rapid Wien)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2017, 21:05

Nekako se jos uvijek nadam da ce Travancic doci pameti i postati onakav igrac kakav on moze da bude (koliko mi je zao gradjana u rukometu i atica u kosarci sto propadaju uz toliki talenat koji posjeduju, toliko mi je u zao travancica u fudbalu)! Samo da nepropadnu tri tolika potencijala... aBd!

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 15 mar 2017, 21:20

edinjo-bih je napisao/la:Nekako se jos uvijek nadam da ce Travancic doci pameti i postati onakav igrac kakav on moze da bude (koliko mi je zao gradjana u rukometu i atica u kosarci sto propadaju uz toliki talenat koji posjeduju, toliko mi je u zao travancica u fudbalu)! Samo da nepropadnu tri tolika potencijala... aBd!
Ja nisam ni znao da je zaigrao za Radnicki Nis....jbg kad bi bas proigrao do 25-te mogao bi se nadat nekoj solidnoj karijeri...ovako mu ne gine potucanje po regionalnim nizeligasima..i ja bi volio da sva tri ta uspiju...nadam se da ce Anid imat bolju karijeru nego npr. Husejinovic sto je mogao imat

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2017, 21:29

nadam se da se nece upisati u istu listu sa sejadom zilicem, tarikom okanovicem, eldarom hadzimehmedovicem, amerom osmanagicem,...
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 16 mar 2017, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 15 mar 2017, 23:34

Ma kakav crni Travančić...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 17 mar 2017, 18:05

Sva trojica u Konyasporu starteri, gostuju Fenerbahçeu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 mar 2017, 18:07

HankMoody je napisao/la:Sva trojica u Konyasporu starteri, gostuju Fenerbahçeu.
I dalje mislim da je steta sto Milosevica barem nema u A reprezentaciji umjesto Vrancica naprimjer, jer Deni bi barem mogao biti potencijalni reprezentativac dok ja od Vrancica stvarno nista ne ocekujem nit mislim da nam on donosi neki kvalitet u repku koji nam treba.

Sretno momci!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 mar 2017, 18:17

'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 09 sep 2020, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 17 mar 2017, 18:21

sajo10 je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Sva trojica u Konyasporu starteri, gostuju Fenerbahçeu.
I dalje mislim da je steta sto Milosevica barem nema u A reprezentaciji umjesto Vrancica naprimjer, jer Deni bi barem mogao biti potencijalni reprezentativac dok ja od Vrancica stvarno nista ne ocekujem nit mislim da nam on donosi neki kvalitet u repku koji nam treba.

Sretno momci!
Na stranu Vrančić, po meni su preči i Krunić i Gojak. Kad još dodaš da je izgledno da se i Pjanić gurne naprijed kad budemo imali istovremeno i Cimirota i Bešića i Jajala u punom pogonu, poprilična je konkurencija.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 mar 2017, 18:22

'

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 17 mar 2017, 18:27

E moj ćurane trebo si zvat komplet trojku iz Konyaspora

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 mar 2017, 18:30

'

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, goonmo i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []