Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Mislim da ce ovo bit dobra tekma.
Portland je mnogo jaci izvana i vjerovatno ce trener objasniti juki da je njegova prisutnost u reketu vise nego potrebna i dovoljna i da ne ide jako.
A juka je mislim neko iz koga upravo ovakvi izazovi izvuku ono najbolje.
Ocekujem pobjedu i vrlo dobro izdanje juke.
Portland je mnogo jaci izvana i vjerovatno ce trener objasniti juki da je njegova prisutnost u reketu vise nego potrebna i dovoljna i da ne ide jako.
A juka je mislim neko iz koga upravo ovakvi izazovi izvuku ono najbolje.
Ocekujem pobjedu i vrlo dobro izdanje juke.
vala kako kome, meni valja oko 6 ustati i onda sjediti na raspravi od 9 to 16 tako da tesko da cu gledatiIllmatic09 je napisao/la:Odličan termin utakmice sutra (1:00 h)

A volio bih vidjeti taj cirkus, no bojim se da ga ne napune faulovima grmalji
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako njega napune licnim greskama oni su u startu izgubili tu utakmicu. Bolje mu je i da "zrtvuje" odredjeni br poena, ali da bude faktor u odbrani, kao i u napadu nego da na silu zaustavlja nezaustavljivo sto ima obicaj.
ako ih onaj Majers Leonard bude cuvao to je kolaps sistema heheh.. kad smo vec kod njega, i on ima dozvolu da sutne 2-3 trice po utakmici, mogao bi i Juka nekad- garantujem da losiji nije
ako ih onaj Majers Leonard bude cuvao to je kolaps sistema heheh.. kad smo vec kod njega, i on ima dozvolu da sutne 2-3 trice po utakmici, mogao bi i Juka nekad- garantujem da losiji nije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Leonard zna sutirat trojke i za jednog centra to radi sasvim dobro, to je jedino dobro sto radi
sto se Juke tice, Stotts za sada nije siguran da Juka treba to radit, al poznavajuci Stottsa, desit ce se to prije ili poslije
sto se Juke tice, Stotts za sada nije siguran da Juka treba to radit, al poznavajuci Stottsa, desit ce se to prije ili poslije
Myers je po meni u ovom momentu ipak nesto bolji suter, onako u rangu jokica. Prema informacijama, Juka nema dozvolu od trenera da suta trice ove godine, no Stotts je rekao da vec rade na tome (tako da je za ocekivati da ce sl godine uzimati i te suteve). No on po meni treba prije svega razviti jos igru pod kosem.ultrasstyle_tz je napisao/la:ako njega napune licnim greskama oni su u startu izgubili tu utakmicu. Bolje mu je i da "zrtvuje" odredjeni br poena, ali da bude faktor u odbrani, kao i u napadu nego da na silu zaustavlja nezaustavljivo sto ima obicaj.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
vcrs se nece fino provesti,igra protiv dvije zivotinje ispod kosa.Rodjo je majstor za iznudjivanje slobodnih, napunit ce ga licnim i ocekujem nekih 25 min da provede na parketu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sve je to proces razvijanja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jesu i lako moguće, ali isto tako bi za Jokića protiv jednog od najboljih defanzivaca lige Goberta pa Nikola prebaci 20. Treba malo i mozak koristit tako da nije nemoguće da ih Jusuf večeras prejebe, ali vidjet ćemo.Torres_9 je napisao/la:vcrs se nece fino provesti,igra protiv dvije zivotinje ispod kosa.Rodjo je majstor za iznudjivanje slobodnih, napunit ce ga licnim i ocekujem nekih 25 min da provede na parketu.
Odigrao je i Jusuf solidno protiv Goberta. Nije meni toliko napad problem, zabice on vjerujem cenera i vise. Vise bih volio da odigra u odbrani dobru utakmicu, da ne popushi glupe faulove, i da ga ne natrpaju, jer su protiv njega i Boogie i Davis trpali ko ludi ove god...
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ma najbitnije je da sebi prihvati da ih nece uspjeti drzati ispod 20 poena, jer ce u normalnoj noci obojica svakoj ekipi to zabiti.. bitno je da odigra muski, da se ne da u reketu i gradi skok kako treba, i bice to ok, ne sumnjam
Tu je Torres dobro rekao, samo da ga ne napune ličnim brzo i na glup način i mislim da on to može lijepo odigrat. Neće ih izolirat, ali može pružit pristojnu partiju u odbrani._dreamer_ je napisao/la:Odigrao je i Jusuf solidno protiv Goberta. Nije meni toliko napad problem, zabice on vjerujem cenera i vise. Vise bih volio da odigra u odbrani dobru utakmicu, da ne popushi glupe faulove, i da ga ne natrpaju, jer su protiv njega i Boogie i Davis trpali ko ludi ove god...
Molim za link utakmice. Hvala puno!
-
- Kontakt:
http://yoursportsinhd.com/Edviin je napisao/la:Molim za link utakmice. Hvala puno!
Hvala buraz. Samo mi reci molim, kad postave utakmice za danas, posto meni pokazuje samo utakmice od sinoc?HeraklitMracni je napisao/la:http://yoursportsinhd.com/Edviin je napisao/la:Molim za link utakmice. Hvala puno!
-
- Kontakt:
Odgođene jutarnje obaveze radi večerašnjeg meča nadam se da me nece razočarat
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Najpametnije bi bilo da ne ide ko sivonja u namjeri da izblokira svakog ko pridje obrucu i idealno bi ispalo da ne napravi ni jedan faul u prvoj cetvrtini. Poslije bi bio puno rastereceniji i mogao bi da ide malo jace i u napadu i u odbrani. Isto tako, uvijek postoji realna opcija da se i Kazins iznervira i udje u probleme s licnim greskama.
Ja bih bio zadovoljan sa bilo kakvim dabl-dabl ucinkom, uz izrazito dobru igru u odbrani i naravno da tim ostvari pobjedu.
Ja bih bio zadovoljan sa bilo kakvim dabl-dabl ucinkom, uz izrazito dobru igru u odbrani i naravno da tim ostvari pobjedu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako se zove ovaj igrac do Nurkica , svaki klub ima jednog sto navija na klupi u Portlanda je ovaj

Esselamu Aleykum dobri narode 

-
- Kontakt:
ako budu igrali kao protiv PHX izgubit ce 30 razlike
Ajmooooo Juka, vjerovatno najteza tekma za njeg vcrs
Ajmooooo Juka, vjerovatno najteza tekma za njeg vcrs

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.