Kod: Označi sve
Kjosevski, S. Stevanović, Stanić, Kerla, Bogičević, Blagojević, Marković, M. Stevanović, Musa, Zeba, Nikolić. Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kod: Označi sve
Kjosevski, S. Stevanović, Stanić, Kerla, Bogičević, Blagojević, Marković, M. Stevanović, Musa, Zeba, Nikolić. Super, hvala za infoirfo je napisao/la:Bila je neki dan slika, pravi se vec wc na istokuzlatandr je napisao/la:Nikako da dobijem info za wc na istocnoj tribini, gdje je predvidjen i u kojoj je to fazi gradnje? poz
Neandertalac je napisao/la:Jesu radili stream Sarajeva prošle sedmice ovi "medijski partneri"?
Da im damo fore još ovih pola sata, možda se krije do zadnjeg časa. Iako je do sada trebalo niti objavljeno.risingforce je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Jesu radili stream Sarajeva prošle sedmice ovi "medijski partneri"?
jesu, kol'ko se sjecam
Jesu, i to fantastican.Neandertalac je napisao/la:Jesu radili stream Sarajeva prošle sedmice ovi "medijski partneri"?
Ja se još uvijek nadam da će biti. Imam neki osjećaj jer bi na lobotomiji rekli da neće. Ovako kriju do zadnjeg trena.SlevinKelevra je napisao/la:Jesu, i to fantastican.Neandertalac je napisao/la:Jesu radili stream Sarajeva prošle sedmice ovi "medijski partneri"?
i ja sam ubjedjen da ce biit, ali glupo je ovo kriti do zadnjeg trenutko, ko god nema obaveza i ide mu se doso bi na tekmuNeandertalac je napisao/la:Ja se još uvijek nadam da će biti. Imam neki osjećaj jer bi na lobotomiji rekli da neće. Ovako kriju do zadnjeg trena.SlevinKelevra je napisao/la:Jesu, i to fantastican.Neandertalac je napisao/la:Jesu radili stream Sarajeva prošle sedmice ovi "medijski partneri"?
Čak bi se smio kladiti. Glupost obilna, ko će doći dolazi ko ne može ili neće nema ga i zdravo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.