bvb je napisao/la:
Krmpoticha ne treba banovat', treba ga upozoriti ako krsi pravila foruma.
Vec sam pisao neki dan, al ajde da ponovim, PDF je u kuycu odavno, Podijelim ovaj link bez da neko uopste poslusa sta ovaj lik igra. Znaci slobodna volja. Nadjem negdje i dobrih analiza(textualnih) ali neda link da dobro podijeli, zato šerujem video jer moze. Vecina ovdje nista ne doprinosi sem sto blebece o zavjerama, ima li sanse da Rudar dobije Barcelonu... Znam prelistati po 2,3 stranice nista korisno da procitam. Evo effenberg gore nakon 24 sata zna da je Wallsal underaska ekipa. Pa sto bajo moj nisi ulagao po 10K eura na undere od pocetka sezone bas na tu ekipu i dosada bi imao milion na racunu, ili svi su znali da ce Leicester ici preko 5,5 kartona po kvoti 2 i kusur?!? Znao si kuyac moj

Mogla su biti 4 kartona i sta onda?!? Da si znao, isto bi se zavalio i danas bi opet ladio jaja u Rajni

Fudbal je prevrtljiv, nekada izda 1,20 nekada udje kvota 4,50.
@bvb, gledam sta covjek igra. Nekada pogodi 2,50 nekada padne na 1,50. Od njega uglavnom uzimam vece kvote sebi za sistema. Klipove necu vise postavljati prevashodno zbog ljubomorne djece kojima izgleda smeta covjekova banka. Balkanska posla, covjek radi sa para sta hoce. Fino je pojasnio da je krenuo sa 100KM i nabio na 2 i po milje i sada šiba samo singlove. To moze svako od nas, ali vecina misli na marku da uzme 150K. Moze, moze al njonjo
EDIT: Ne reklamiram ja Formulu, nego dijelim link od covjeka koji saradjuje sa njima. Znaci podijelim spot "Space Jam" i meni ide ban jer reklamiram Nike?!?