Super, bez prekida do sadaaleksandar_veliki je napisao/la:Kakva je situacija sa streamom?
Jel se ovo mobitelom snima, pojavi se i face recognition
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Super, bez prekida do sadaaleksandar_veliki je napisao/la:Kakva je situacija sa streamom?
I ja gledam koliki izgleda naspram drugihEvander je napisao/la:Svaka cast na golu, ali Said je fizicki totalno nespreman. Mislim da je nabacio 10 kila kako se vratio kod nas.
Nije ni cudo sto ne igra, osim u ovakvim utakmicama.
Dade gol, potrci da proslavi, brzi start ja imam od njega.paulus je napisao/la:I ja gledam koliki izgleda naspram drugihEvander je napisao/la:Svaka cast na golu, ali Said je fizicki totalno nespreman. Mislim da je nabacio 10 kila kako se vratio kod nas.
Nije ni cudo sto ne igra, osim u ovakvim utakmicama.
Ma nek stiscu do sutra. Tri ne mogu zabiti nema sanse.paulus je napisao/la:Majko draga ovo ce morat izmjena bit , pa Travnik ih stisno
ja ne znam gdje on leta, ako si defanzivni vezni ostani i popunjavaj pozicije bekova, nemoj ici na 10ku i pravit rupu i prostor za kontre..Rahma je napisao/la:Ovaj Rustemovic nije normalan...
Nemoj. Zali Boze monitorajoker90 je napisao/la:Jaaaaaao, dragi Hebibe... Jaaaaaaao, sad bih glavom lupao u monitor!!!
Najveća prijetnja Bošnjacima. Zbog njih izgledamo naivni.High je napisao/la:Najgori su ovi s rozim kopačkama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.