Kad sam ja to govorio da smo losi kad smo dobri? Nikad, pomjesao si me s nekimNeandertalac je napisao/la:Reci reci, teška srca ali reci; igrali smo odličnoamazon je napisao/la:Koja je glupost da Stanic u kupu igra i odlicno, a u ligi ga nema u 18? BUDALASTINa...
Bravo Bekrija majstore.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dobra igra danas. Samo ovako treba nastaviti, pozrtvovano, hrabro, homogeno.. Pokazalo se da imamo odlicne zamjene. Musa prekucao utakmicu. top igrac definitivno! Idemo dalje, sta drugo reci...
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Reci reci, teška srca ali reci; igrali smo odličnoamazon je napisao/la:Koja je glupost da Stanic u kupu igra i odlicno, a u ligi ga nema u 18? BUDALASTINa...
Bravo Bekrija majstore.
Životni saputnik! 1921
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ispravio sam ti post.Neandertalac je napisao/la:Reci reci, teška srca ali reci; igrali ste odličnoamazon je napisao/la:Koja je glupost da Stanic u kupu igra i odlicno, a u ligi ga nema u 18? BUDALASTINa...
Bravo Bekrija majstore.
Dominacija nad Radnikom danas pokazuje da smo ipak fizički spremni, kao i da ipak imamo neku širinu na klupi, i igrače koji nisu standardni a mogu odgovoriti obavezama i zadacima koje trener stavlja pred njih.
Takođe utakmica i taktički dobro postavlejna, presing, agresivno, i baš se vidjelo kako želimo i hoćemo pobjedu danas. Svi su dali svoj maksimum stvarno i ne bih nikoga izdvajao. Radnik je djelovao umorno, i vidjelo se da je teška utakmica protiv Slobode ostavila traga na njihove igrače i svježinu. Bilo bi super kada bi i u subotu bili isto ovako umorni
Za kraj bi istakao jednu stvar, nekako mislim da bez obzira na Zebu i Tuceta, nama treba jedna prava 10-ka, mlađa, rastrčanija, kvalitetnija i da za iduću sezonu to treba biti jedan od prioriteta.
Takođe utakmica i taktički dobro postavlejna, presing, agresivno, i baš se vidjelo kako želimo i hoćemo pobjedu danas. Svi su dali svoj maksimum stvarno i ne bih nikoga izdvajao. Radnik je djelovao umorno, i vidjelo se da je teška utakmica protiv Slobode ostavila traga na njihove igrače i svježinu. Bilo bi super kada bi i u subotu bili isto ovako umorni
Za kraj bi istakao jednu stvar, nekako mislim da bez obzira na Zebu i Tuceta, nama treba jedna prava 10-ka, mlađa, rastrčanija, kvalitetnija i da za iduću sezonu to treba biti jedan od prioriteta.
DadoMonci je napisao/la:Za kraj bi istakao jednu stvar, nekako mislim da bez obzira na Zebu i Tuceta, nama treba jedna prava 10-ka, mlađa, rastrčanija, kvalitetnija i da za iduću sezonu to treba biti jedan od prioriteta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:DadoMonci je napisao/la:Za kraj bi istakao jednu stvar, nekako mislim da bez obzira na Zebu i Tuceta, nama treba jedna prava 10-ka, mlađa, rastrčanija, kvalitetnija i da za iduću sezonu to treba biti jedan od prioriteta.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mislim šalu na stranu
igra li Dado kod onih Slovenaca, u kakvoj je formi, prati li neko ?
Iznenadjujuce dobra posjeta danas ako uzmemo u obzir da je radni dan i da se igralo u 3. Prelijep dan u svakom smislu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cerekaj se, svakako je bilo na tvoj računNeandertalac je napisao/la:
Sad za vikend nije bio u sastavu, prije toga je igrao pet zaredom, četiri po 90 minuta i jednu ušao u 52. min.Qwerty90 je napisao/la:Mislim šalu na stranuigra li Dado kod onih Slovenaca, u kakvoj je formi, prati li neko ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tema Dado i najjače diskusije foruma. Pranje na ruke by Neo 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja jedino sto znam da ga povreda nekakva muci. Cuo sam da bi trebao imati nekakvu operaciju. Vec dugo vremena igra "nazor".Rekli su mi koja je povreda al jbg zaboravio sam detalje.Qwerty90 je napisao/la:Mislim šalu na stranuigra li Dado kod onih Slovenaca, u kakvoj je formi, prati li neko ?
Volim Zeljeznicar
Haj valjda nije šta ozbiljno, na hajr i na dobroLAPAZ je napisao/la:Ja jedino sto znam da ga povreda nekakva muci. Cuo sam da bi trebao imati nekakvu operaciju. Vec dugo vremena igra "nazor".Rekli su mi koja je povreda al jbg zaboravio sam detalje.Qwerty90 je napisao/la:Mislim šalu na stranuigra li Dado kod onih Slovenaca, u kakvoj je formi, prati li neko ?
Dosta dobro odigrano na trenutke super. Imamo jednu manu koja nas uspori a to je da često držimo loptu malo predugo u nogama. Bilo je par akcija gdje sam bijo oduševljen kada smo odigrali od noge do noge na PRVU i to bukvalno na PRVU i Radnik ispadne komplet i onda usporimo ispred 16 jer igramo samo sa jednim špicom i oni se uspiju vratiti s tim da mi pred golom imamo 2 igrača umjesto 3 ili 4. Volio bi vidjeti kako bi to izgledalo da igramo sa dva špica koja se kreću i da Musa igra gdje je igrao a na drugom krilu Miroslav Stevanović. Mislim da bi ovakve ekipe mogli puno bolje držati pod konstantnim pritiskom i da bi prije došli i do golova jer bi protivničke odbrane vise griješile.
Mene je kod njega najvise nerviralo sto nema srca za igru. Nije pozrtvovan, u poredjenju sa Zebom, ispada smijesan a Zeba gladijator. Dado nije za Zelje. Treba nam puno puno bolji igrac.Neandertalac je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:DadoMonci je napisao/la:Za kraj bi istakao jednu stvar, nekako mislim da bez obzira na Zebu i Tuceta, nama treba jedna prava 10-ka, mlađa, rastrčanija, kvalitetnija i da za iduću sezonu to treba biti jedan od prioriteta.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Neandertalac
- Kontakt:
Bravo. Isto razmišljanje danas u par navrata, gurni loptu naprijed, traži prostor i otkrivaj se u isti, puni šesnaesterac kada lopta ide na stranu. Zato je Mussa bio osvježenje jer je okomit.nide je napisao/la:Dosta dobro odigrano na trenutke super. Imamo jednu manu koja nas uspori a to je da često držimo loptu malo predugo u nogama. Bilo je par akcija gdje sam bijo oduševljen kada smo odigrali od noge do noge na PRVU i to bukvalno na PRVU i Radnik ispadne komplet i onda usporimo ispred 16 jer igramo samo sa jednim špicom i oni se uspiju vratiti s tim da mi pred golom imamo 2 igrača umjesto 3 ili 4. Volio bi vidjeti kako bi to izgledalo da igramo sa dva špica koja se kreću i da Musa igra gdje je igrao a na drugom krilu Miroslav Stevanović. Mislim da bi ovakve ekipe mogli puno bolje držati pod konstantnim pritiskom i da bi prije došli i do golova jer bi protivničke odbrane vise griješile.
Odlično si ovo primijetio.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
evo sada citam ove danasnje postove izgleda najveci pljuvaci,i ko lafo neki strucnjaci su danas bili kuci i pisali u trenutku utakmice,zato sto istu su gledali preko streema,e pa pojedinci a nace se koji su sami malo u buduce manje pljujte po igri i sve ostalo kad dobijemo 1-0 nekoga a vi ono strucno poslije toga dajte neki svoj komentar...
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Ima nas druze daleko od Grbavice,i neki od nas nose Jug u plucima.Samo ja i Bog znamo kako jedva cekam da dodjem i zagalamim.segaa je napisao/la:evo sada citam ove danasnje postove izgleda najveci pljuvaci,i ko lafo neki strucnjaci su danas bili kuci i pisali u trenutku utakmice,zato sto istu su gledali preko streema,e pa pojedinci a nace se koji su sami malo u buduce manje pljujte po igri i sve ostalo kad dobijemo 1-0 nekoga a vi ono strucno poslije toga dajte neki svoj komentar...
A jesmo ih ubili.
A posto Musa dere jarca ?
U srcu nosim te ja ! 1921
- MocMahale444
Nea ko da je u mlađim godinama teglio sintelan
Odakle ti snaga frajeru da se bakces s svim i svacim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Isto kao što sam išao po utakmicama dok nekih nije ni bilo tako sam pionir i nekih drugih stvari.MocMahale444 je napisao/la:Nea ko da je u mlađim godinama teglio sintelan![]()
Ali davna prošlost, sada drugi prioriteti, obaveze.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot], bordospartanac, bvsic, ELDIABLO20, HordasFks, Hrammm1921, Lokomotifa, mavi, MojaMalenkost, nedimmmm1337, Nekadasiigrostarsno, Orvel, PingoFTW, ristagrad i 88 gostiju.