Sacramento Kingsi večeras dočekuju ekipu Orlando Magica u jednoj izjednačenoj utakmici u kojoj se obje ekipe mogu nadati pobjedi. Sacramento je po meni blagi favorit uz prednost domaćeg terena. Iz ovog meča sam izabrao Collisona, granicu su spustili na 13,5 poena. Prošlu utakmicu protiv Denvera i nije briljirao, dao je samo 8 poena ali čini mi se da im je to b2b utakmica bila i da je tekmu ranije Darren išao preko ove granice. Wizardsima je dao 14 poena. Biram ga iz razloga jer ima sasvim dovoljnu minutažu, nekih 25 do 30 minuta po utakmici i dovoljan broj pokušaja da bi prebacio ovu granicu. Ako bude imalo raspoložen, prebacit će je za poluvrijeme.
2. Marvin Williams ( -13,5+) Više 1.85 @wwin.
Igrač kojeg rijetko kada odigram ali me ispoštuje skoro svaki put. Dobar na obje strane parketa, odličan skorer i skakač. Sasvim dovoljnu minutažu ima, čak je i u velikoj pobjedi protiv Orlanda, igrao punu minutažu tako da ga i večeras očekujem sasvim dovoljno na parketu jer mislim da ih očekuje slična tekma kao protiv Magica, gostuje im Chicago koji katastrofalno igra ove sezone. Williams nema previše šuteva ali ono što odšuta, u velikom procentu ulazi a prednost je što gađa i trice a sa linije slobodnih bacanja ima dobar procenat. Bullsi također loše brane reket što je jedan plus ovom paru.
Bonus par: Charlotte Hornets ( -101,5+) Više 1.65 @wwin.