FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas se igralo koliko nam je trebalo, to se vidjelo kod ovih što su standardni tipa(Ahmetović , Ivetić, Hodžić..) Samo mi nisu jasni ovi što griju klupu, umjesto da poginu oni se šetkaju i ne prate svoje igrače do kraja (projekat).. Hodžić ide na bolje, njegove tekme protiv olimpika i širokog su me oduševile
Volim ovaj stručni štab, posebno Ziketa, kojeg poznajem, taj čovjek je bez dlake na jeziku i voli Sarajevo ja iko. 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hordas19xx je napisao/la:Ekipa ss.ba ljubim vas, uradili ste odlican posao oko prenosa i ako vam uslovi nisu bili idealni, ja danas na poslu imao predavanje, neki trening, ja upali stream na mobitelu a zaboravi zvuk smanjiti, kad zagrmise horde zla svi u mene pogledase, jesam se izradio mislio sam da cu otkaz dobit.
Da,fakat hvala im,stream odlican,sve pphvale
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hmm mozda ovo i nije tako losa ideja, prodas evo u ovom slucaju dva golobrada mladica za koje samo Bog zna kako bi se nosili u ovoj nasoj ligi, uzmes solidnu lovu i kupujes sami krem nase lige. Novi pravac u nasoj transfer politici?Evander je napisao/la:I hoce li se sta od toga uloziti u prvi tim, mozda Ordagic dovesti?Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
ZZ
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Odlične pare, da se bar hoće trećina tih para uložiti u prvi tim, bilo bi odlično. Nije loše ovako prodavati mlade igrače još ako imamo dobar procenat od prodaje tih igrača kasnije, ne znam jel se sada dovode talenti u akademiju, ali treba dovoditi i prodavati, puna je drzava talenata, eto Široki nas mlatnu prošli vikend, i kadeti i juniori, sve što valja treba dovest i prodavat ali akl ce se te pare od prodaje ulagat dalje u akademiju i prvi tim.Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Predobra cifra ako to uspijemo izvuci..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Danas sve idealno. Najbolji trenutak za prekinuti niz kojem je realno morao doci kraj. Sad ima Cala materijala da ih naruzi i da ih drzi koncentrisane. Uspjeli smo odmoriti skoro citav prvi tim, ako se ne varam nisu uopste putovali Saric, Duljevic, Crnkic, Mihojevic i Bekic. Ahmetovic zabio gol poslije dugo vremena tako da je "procepio". Sve potaman. Jedina zamjerka je ovo forsiranje Andjusica i cini mi se da je i vise nego jasno da on nije za Sarajeva. Zao mi sto umjesto njega nismo vidjeli Livaka od prve minute a kasnije Lelica. Sumnjam da se Lelic i dalje kaznjava zbog nargile obzirom da je Radovac danas igrao od prve a to im je zajednicki porok kako cujem. Ove dvije utakmice sa Travnikom su bile najbolji trenutak za njegov debi jer sad ulazimo u seriju teskih utakmica do kraja i tesko da ce dobiti neku minutazu.
1.000.000 KM + % (transfer) + % (Uefa) za dva igraca bez minute u prvom timu je dobar posao. i ja bi volio da igraju za prvi tim. ali realno sto ranije iz BiH sve bolje za igraca. kad gledas za koliko je otisao Memija ili Krpic onda je jos bolje. ipak je ime FK Sarajevo to
znam da Freiburg nudi 150.000 € za Rijada ali mi hocemo vise + %.
znam da Freiburg nudi 150.000 € za Rijada ali mi hocemo vise + %.
Obradović prije....Ordaga slobodan na ljeto....Evander je napisao/la:I hoce li se sta od toga uloziti u prvi tim, mozda Ordagic dovesti?Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Orangina85
- Kontakt:
Mislim da Ordagic vec ima dogovorenu destinaciju na ljeto. Valjda istom linijom kao Krpic. Treba Kuzmanovica iz Mladosti uzeti, istice i njemu ugovor.
Niti Ordaga ima ugovor do ljeta niti je ista dogovorio za ljeto.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
SVI U TUZLU !!!
SVI U TUZLU !!!
SVI U TUZLU !!! 
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
moj uzor-S.G je napisao/la:Hmm mozda ovo i nije tako losa ideja, prodas evo u ovom slucaju dva golobrada mladica za koje samo Bog zna kako bi se nosili u ovoj nasoj ligi, uzmes solidnu lovu i kupujes sami krem nase lige. Novi pravac u nasoj transfer politici?Evander je napisao/la:I hoce li se sta od toga uloziti u prvi tim, mozda Ordagic dovesti?Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
kad je izvlacenje za kup
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Ovo je listici jedini put do Evrope zato njih ne bih volio,baš zbog toga,bilo bi tu svega,mislim da će oni dobiti Mladost a mi i kone smo drugi par...zagorski je napisao/la:Joj koji bi to merak bio,prvo u polufinalu ostaviti listicu bez Evrope,a onda u finalu kone bez trofeja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko 29. martababoatif je napisao/la:kad je izvlacenje za kup
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koji **** je 29 marta mmau im ****.MortemHz je napisao/la:Oko 29. martababoatif je napisao/la:kad je izvlacenje za kup
-
Hordas19xx
- Kontakt:
ja ipak mislim da cemo mi dobit mladost i u finalu ce biti sarajevski derbi, pa da konama ogadimo fudbal.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
Incest u najavi; Peroni asistira, Sejfo daje Slobodi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Po drevnim pričama to su Istočari.High je napisao/la:Ko su najveći pljuvači koji se nazivaju navijačima FKS?pitic je napisao/la:Negativa i pljuvačina se provlači i na dan utakmice
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia i 108 gostiju.