FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 10:19

Novinar: Zajko Zeba :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 10:28

U prvom pol od 10 akcija Mussa učestvovao u 7. Kakvo poluvrijeme i za mene na samom startu utakmice sa svojom igrom direktno na go, bez puno peglanja, pokretač nekog pozitivnog naboja.

Igrač utakmice Mussa.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Egzircir
Kontakt:

Post Postao/la Egzircir » 16 mar 2017, 10:53

MocMahale444 je napisao/la:Primanje lopte kod svih igraca je katastrofa.
Nije ti palo na um da je teren odron i da ti treba asprin da je smiriš?

Ne tražite mane, odlična utakmica, Zakarić out, Musa in, Bekrića otjerati skroz i naći nekog juniora koji će muda svoja ostaviti na terenu.

Odlično bilo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 11:05

Zeba odlican jucer isto, pasovi i zalaganje perfektno, samo da je bolji bio u zavrsnici

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 11:09

Egzircir=peta kolona.

Pitar ili ko zna ko, svaki post skoro samo zakuhava, piše gluposti. Na ignore ga svi ;)
"ja licno bi vratio sve titule i pehare"
Pametnom dosta ;)

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 11:13

Ko je sudio juce? Prvi put nakon dugo vremena da vidim da neki sudija ne sjecka igru svako dva minuta vec je pustio prednost nekoliko puta, pa nije dosadna utakmica bila ko sto je inace u nasoj ligi

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 mar 2017, 11:14

plavousrcu je napisao/la: Mozda je nezadovoljan statusom i na ovaj nacin to ispoljava. Petrovic njega ne gotivi. I ne bih rekao da u danasnjem Zelji ne moze samo on igrati. Mi moramo na ljeto dva moderna vezna fudbalera dovesti, pojest ce nas imalo ozbiljnije evropske ekipe.
Ne znam fakat, moguce je i ne ulazim u to. Ako je vec nezadovoljan trebalo se razici na zimu da nadje klub gdje ce biti zadovoljan. Svima dobro. Bekric ce uvijek biti rado vidjen na Grbavici i mozda moze nekad i raditi u klubu.
Slazem se za pojacanja u veznom redu, definitivno nam trebaju, fali nam brzine tu prije svega.
@irfo, sudio je Jakupović
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 16 mar 2017, 11:19

Željo juče onakav kakav i treba da bude i zbog čega ljudi dolaze na stadion. Jedna mala kritika da se mora popraviti realizacija jer neces se uvijek dovesti u situaciju da npravis deset sansi protivniku. Ono sto sam ja primjetio u ovih nekoliko utakmica Radnika, da je ovaj Radnik za nekoliko podioka ipak ofanzivniji od onih prije nekoliko godina. Utamica sad u subotu ce biti po meni tvrđa i ne treba da nas opusti jučerašnja partija. Bit ce ŽELJO opet šampion opet šampion!!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 mar 2017, 11:27

Ocekivao sam Miroslava na spisku. Valjalo bi nam radi rejtinga.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2017, 11:31

Miroslav je na rezervnom spisku isto kao protiv Grcke.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 16 mar 2017, 11:38

bhsport je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Mozda je nezadovoljan statusom i na ovaj nacin to ispoljava. Petrovic njega ne gotivi. I ne bih rekao da u danasnjem Zelji ne moze samo on igrati. Mi moramo na ljeto dva moderna vezna fudbalera dovesti, pojest ce nas imalo ozbiljnije evropske ekipe.
Ne znam fakat, moguce je i ne ulazim u to. Ako je vec nezadovoljan trebalo se razici na zimu da nadje klub gdje ce biti zadovoljan. Svima dobro. Bekric ce uvijek biti rado vidjen na Grbavici i mozda moze nekad i raditi u klubu.
Slazem se za pojacanja u veznom redu, definitivno nam trebaju, fali nam brzine tu prije svega.
@irfo, sudio je Jakupović
Na ljeto ode Stevanovic i Musa ce se vratiti u Tursku stim da ce Lendric kako stvari stoje otici. Bice tu jos par odlazaka i eto moras opet praviti ekipu. Tesko je da se ekipa uigra u dvije tri tekme u pripremama. Tu treba da se kostur ekipe ocuva barem tri god. da bi bilo rezultata. Gledaj Dinama recimo oni imaju manje vise istu ekipu gidinama i prave super rezultate za jednu ekipu sa nasih prostora. Kad se pogleda igra juce nije bila losa na trenutke ali ljudi mora to ici brze. Nemozes primiti loptu pa onda gledati sta i kako sa njom. Musa je probijo par puta po boku nikoga u 16. Moras da cekas i onda ti tu dodje nekvalitetan centarsut jer si izgubijo ritam, a i igraci ulecu ko kamikaze bez ikakve uigranosti u 16. Kod gola za 1:0 bilo nas je 4 igraca u 16 metara i dali smo GOL, ali kada jedan ili dva utrcavaju to je tesko probiti jer ovakve ekipe stoje nisko i cekaju.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 16 mar 2017, 12:38

plavousrcu je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Po meni, sudeći po jučerašnjoj igri i ako nastavi s tako, dok je god na posudbi kod nas, Zakarić će grijati klupu.
Musa :clap: :salut: :bow:

Sabah morning :kafa:
Tu sad dolazimo do problema sa posudbama. Ako dovodimo takvog igraca normalno je da igra jer sto ga dovodimo. Ako igra i zauzima mjesto nasem igracu kojeg cemo u dogledno vrijeme prodati i zaraditi opet je problem. Zeznute su te posudbe, ali nek igraju najbolji.
Ma ne brigraj brigu, posudbe su normala stvar. Nije se jednom desilo da na nekoj pozici posudba izgura "domaćeg" igrača pa i u najvećim evropskim klubovima. S jedne strane si u pravu, a s druge nisam nešto najbolje upućen u finansijski aspekt posudbe igrača iz nekog kluba, možda je neko nekad to spominjao ali nisam upratio. Naime, jel sad Turci plaćaju dio Musine plate a dio mi, il' kako to već fura možda da mi neko objasni ko se razumije u to. Hvala unaprijed :wave: :D
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 16 mar 2017, 12:40

grbavicka1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Po meni, sudeći po jučerašnjoj igri i ako nastavi s tako, dok je god na posudbi kod nas, Zakarić će grijati klupu.
Musa :clap: :salut: [emoji144]

Sabah morning :kafa:
Tu sad dolazimo do problema sa posudbama. Ako dovodimo takvog igraca normalno je da igra jer sto ga dovodimo. Ako igra i zauzima mjesto nasem igracu kojeg cemo u dogledno vrijeme prodati i zaraditi opet je problem. Zeznute su te posudbe, ali nek igraju najbolji.
Ma ne brigraj brigu, posudbe su normala stvar. Nije se jednom desilo da na nekoj pozici posudba izgura "domaćeg" igrača pa i u najvećim evropskim klubovima. S jedne strane si u pravu, a s druge nisam nešto najbolje upućen u finansijski aspekt posudbe igrača iz nekog kluba, možda je neko nekad to spominjao ali nisam upratio. Naime, jel sad Turci plaćaju dio Musine plate a dio mi, il' kako to već fura možda da mi neko objasni ko se razumije u to. Hvala unaprijed :wave: :D
Turci ga placaju u potpunosti, mi samo hranarinu i stanarinu. Ustati i reci Zubanovic Hadis. ;)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 12:40

Ako je kvalitetan igrac u opticaju treba uzimati te posudbe, nismo mi real madrid pa da ne dovodimo igrace na posudbu, tako smo se zeznuli na pocetku kad nismo htjeli subica na posudbu vec doveli antitalenta dva na lijevi bek, s parama koje smo potrosili na njih mogli smo isplatit subica do sad

grbavicka1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la grbavicka1921 » 16 mar 2017, 12:42

[Sabah morning :kafa:[/quote]
Tu sad dolazimo do problema sa posudbama. Ako dovodimo takvog igraca normalno je da igra jer sto ga dovodimo. Ako igra i zauzima mjesto nasem igracu kojeg cemo u dogledno vrijeme prodati i zaraditi opet je problem. Zeznute su te posudbe, ali nek igraju najbolji.[/quote]

Ma ne brigraj brigu, posudbe su normala stvar. Nije se jednom desilo da na nekoj pozici posudba izgura "domaćeg" igrača pa i u najvećim evropskim klubovima. S jedne strane si u pravu, a s druge nisam nešto najbolje upućen u finansijski aspekt posudbe igrača iz nekog kluba, možda je neko nekad to spominjao ali nisam upratio. Naime, jel sad Turci plaćaju dio Musine plate a dio mi, il' kako to već fura možda da mi neko objasni ko se razumije u to. Hvala unaprijed :wave: :D[/quote]
Turci ga placaju u potpunosti, mi samo hranarinu i stanarinu. Ustati i reci Zubanovic Hadis. ;)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk[/quote]

Ih, nije mala stvar, valja to odhranit' :rol: :urnebes: :mrgreen: Hvala. :thumbup:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2017, 12:43

bhsport je napisao/la:Ne znam fakat, moguce je i ne ulazim u to. Ako je vec nezadovoljan trebalo se razici na zimu da nadje klub gdje ce biti zadovoljan. Svima dobro. Bekric ce uvijek biti rado vidjen na Grbavici i mozda moze nekad i raditi u klubu.
Ovo je sasvim prihvatljiva situacija sa Bekrićem, ukoliko ga baš ne pogađa to što sjedi na klupi. On treba Želji, ali trenutno igraju bolji od njega, ako mu je to sasvim jasno onda ne vidim problem. Igrao je sasvim dovoljno, a rijetko kad je bio prevaga na terenu.

Bekrić je Željovac od glave do pete, omladinci mogu puno toga naučiti od njega i sigurno će imati opciju da ostane.

Što se tiče pojačanja u veznom redu, Zeba, Blagojević, Bekrić, Hasanović, Žerić, Marković, Radinović, to je ono čime raspolažemo i po meni bi najbolje pojačanje bilo to da Radinović počne igrati dobro u kontinuitetu. Taj momak ima šlifa, zna igrati lopte i malo mu nedostaje da bude onaj pravi. To je Slavkov posao. Isto to važi i za Žerića koji će za par dana napuniti 19 godina i moramo znati na čemu smo sa njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 16 mar 2017, 12:53

irfo je napisao/la:Ako je kvalitetan igrac u opticaju treba uzimati te posudbe, nismo mi real madrid pa da ne dovodimo igrace na posudbu, tako smo se zeznuli na pocetku kad nismo htjeli subica na posudbu vec doveli antitalenta dva na lijevi bek, s parama koje smo potrosili na njih mogli smo isplatit subica do sad
konstantno ista se priča vrti, Prvo vidjelo se koliko se isplatilo na igrače, druga stvar je sto si Subica moga da dovedes tako da mu plaćas cijli iznos njegove plate koja nije mala i bila bi najveca u timu i plus sve ostale troskove hrane smejstaja i slično. Prestani da bulaznis o stavrima o kojima pojma nemas. Drugi je par rukava Musa, plaćas covjeku hranarinu i stan a ovako da za neku posudbu od godinu dana izvalis 120 hiljada i rastrčis ga i spremis za nekoga je u rangu samo sisojeda iz Tuzle.
1921

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 mar 2017, 12:53

Od trenutne ekipe nakon završetka sezone sigurno (pod ugovorom) ostaju Bobić,S.Stevanović,Stojanović, Bogičević, Radinović, Marković, Zeba, Bekrić, Nikolić, Blagojević, Zakarić, Crnov, Bekrić, Osmanković, Beširević...
Mislim da Vedran ide 100%, kao i Lendrić. Ugovori ističu Kerli, Mići, Staniću ( ne očekujem produženje), Musa ističe posudba, Bokaćini takođe....nadolaze Žerić, i možda još neko od te djece. Sa posudbe se vraća Sadiković...
Uglavnom sa tom ekipom mi u PL ne možemo ništa, a kamo li razmišljati o Europi....
Po meni na ljeto nam slijedi veći remont nego ijedan do sada. Naravno ako želimo iskorake. Od gore pobrojanih koji ostaju za prvih 11 su Bobić(možda), S.Stevanović, Marković, Blagojević, Crnov/Zakarić...Obavezno davati šansu Žeriću,Osmankoviću i Bešireviću makar u kupu, i sa klupe

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2017, 12:56

Musa je prije svega strašan marketinški potez, kao što je bio Zahirović, a ništa nas ne košta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 13:00

Virtu4l je napisao/la:Musa je prije svega strašan marketinški potez, kao što je bio Zahirović, a ništa nas ne košta.
Takođe se slažem i tvom razmišljanju za Uglješu. Ima kvalitetu i samo fali dobar psihološki pristup pa da od njega vidimo zalaganje, Želju da se nametne.
Znanje nije upitno u ovoj konkurenciji po meni.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 43 gosta.