FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda Sloboda bez Ordagića u subotu...
Memara je napisao/la:Izgleda Sloboda bez Ordagića u subotu...
Ma nema potrebe da njih gledamo ako mi budemo pravi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
U Zavidovićima, živi kao težak.Besic je napisao/la:Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Orangina85
- Kontakt:
Kanuce 20%...sto bi moglo biti vise nego sto smo dobili kad smo ga direktno prodali. Zato je bitno kod Hadzica i Sadikua procente obezbjediti. Navodno za Catakovica nisu dogovoreni procenti nego samo fiksno obestecenje.Lik je napisao/la:Piše se po drugim portalima da Cimi treba da napravi transfer. Kanuće neka lova i nama nadam se.
Menadzerise zajedno sa Demirom Hoticem...valjda su oni zastupnici KadusicuBesic je napisao/la:Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
Said - zadnja dva nastupa = dva golaHigh je napisao/la:
U Zavidovićima, živi kao težak.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja bih u Tz poceo
Pavlovic
Hodzic Novakovic Miholjevic Balic
Saric Ivetic
Crnkic Duljevic Hebibovic
Ahmetovic
jos bi u zavisnosti od rezultata mjenjao Huseinovic Rustemovic Bekic Al.
nekako imam osjecaj da ce re izmjene i biti
kakva su vasa predvidjanja raja
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Pavlovic
Saric Ivetic
Ahmetovic
Svi u napad,jedan je HASE
Popravio je post.Besic je napisao/la:Said - zadnja dva nastupa = dva golaHigh je napisao/la:
U Zavidovićima, živi kao težak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako je istina da smo dogovorili da 20% ide klubu. Mada sam skeptik po tom pitanjuOrangina85 je napisao/la:Kanuce 20%...sto bi moglo biti vise nego sto smo dobili kad smo ga direktno prodali. Zato je bitno kod Hadzica i Sadikua procente obezbjediti. Navodno za Catakovica nisu dogovoreni procenti nego samo fiksno obestecenje.Lik je napisao/la:Piše se po drugim portalima da Cimi treba da napravi transfer. Kanuće neka lova i nama nadam se.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hzzavidovici
- Kontakt:
Jesi ti High navalio na Zavidoviće, popusti malo. Ispravka za Mortin post, izvlačenje kupa 21.03 u 12 sati. Morto nek je sretanHigh je napisao/la:U Zavidovićima, živi kao težak.Besic je napisao/la:Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Imam fetiš na pjesničke gradove.hzzavidovici je napisao/la:Jesi ti High navalio na Zavidoviće, popusti malo.High je napisao/la:U Zavidovićima, živi kao težak.Besic je napisao/la:Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos bolje, hvala i tebi puno.hzzavidovici je napisao/la:Jesi ti High navalio na Zavidoviće, popusti malo. Ispravka za Mortin post, izvlačenje kupa 21.03 u 12 sati. Morto nek je sretanHigh je napisao/la:U Zavidovićima, živi kao težak.Besic je napisao/la:Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
- Evolution87
- Kontakt:
Sretan rodjendan bordo bratu i sve najbolje
A jakupovicu ovako preventivno J*** dje god sta ima
A jakupovicu ovako preventivno J*** dje god sta ima
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je datum izvlačenja parova polufinala Kupa naše zemlje. Timovi će rivale u polufinalima saznati u utorak 21. marta u 12 sati, kada je u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu zakazan žrijeb. Podsjetimo, jučer smo saznali imena ekipa koje su se plasirale u ovu fazu takmičenja. Tako će imena rivala u polufinalu čekati Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg i Mladost Doboj Kakanj. Prve utakmice polufinala Kupa BiH biće odigrane 12. aprila, a revanši su na programu sedam dana kasnije. Titulu pobjednika ovog takmičenja neće odbraniti Radnik kojeg je u četvrtfinalu eliminisao sarajevski Željezničar.
Burazeru sretan rodjendan! Da si ziv, zdrav, i da jos dva rodjendana dozivis u petom mjesecu!MortemHz je napisao/la:Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je datum izvlačenja parova polufinala Kupa naše zemlje. Timovi će rivale u polufinalima saznati u utorak 21. marta u 12 sati, kada je u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu zakazan žrijeb. Podsjetimo, jučer smo saznali imena ekipa koje su se plasirale u ovu fazu takmičenja. Tako će imena rivala u polufinalu čekati Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg i Mladost Doboj Kakanj. Prve utakmice polufinala Kupa BiH biće odigrane 12. aprila, a revanši su na programu sedam dana kasnije. Titulu pobjednika ovog takmičenja neće odbraniti Radnik kojeg je u četvrtfinalu eliminisao sarajevski Željezničar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Burazeru sretan rodjendan! Da si ziv, zdrav, i da jos dva rodjendana dozivis u petom mjesecu!MortemHz je napisao/la:Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je datum izvlačenja parova polufinala Kupa naše zemlje. Timovi će rivale u polufinalima saznati u utorak 21. marta u 12 sati, kada je u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu zakazan žrijeb. Podsjetimo, jučer smo saznali imena ekipa koje su se plasirale u ovu fazu takmičenja. Tako će imena rivala u polufinalu čekati Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg i Mladost Doboj Kakanj. Prve utakmice polufinala Kupa BiH biće odigrane 12. aprila, a revanši su na programu sedam dana kasnije. Titulu pobjednika ovog takmičenja neće odbraniti Radnik kojeg je u četvrtfinalu eliminisao sarajevski Željezničar.
Sretan rodjendan Morto! 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Rustema ostaviti u SCC-u mozemo ovo bez njegababoatif je napisao/la:Ja bih u Tz poceo
Pavlovic
Saric Ivetic
Ahmetovic
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, misstianopenaldo, mnon46, nedimnedo, PingoFTW, skoJaa i 33 gosta.