NK Široki Brijeg

GradKamena1
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la GradKamena1 » 16 mar 2017, 13:03

**** sve povike i gluposti ,to je normalan folklor (cigani ,skutori) to mi je ok,ne vrijeđam se na te gluposti,al onu raketu nisam ocekivo od vasih sreca pa momak gađa ko Saša Matić.

A da je ovaj preso sa tekstom jes sigurno.
I policija mi nije jasna,oni ko da hoce nered,normala sve i odjednom upadaju,prosipa se sila neka ,a zadnji par utakmica bili do kraja ,i sve uredu bilo,i bilo jos vise ljudi nego jucer.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 16 mar 2017, 13:42

Šta sve neću pročitati na internetu.....
Ove tenzije netko očito namjerno stvara,a ta prebacivanja i dovikivanja s tribine na tribinu,toga je uvijek bilio i bit će.Malo se publika zapali i neka je,ipak je derbi,ionako će sutra svi na kavu skupa :D
Kolko sam ja vidio jedna raketa je ispaljena u zrak,znači negdje iznad centra terena ja nisam vidio da je usmjerena prema navijačima Zrinjskog,al opet ne znam
Sretno Zrinjskom u borbi za prvaka,a mi idemo osvojiti kup,sve ćemo uzet ove godine :D
EKONNP

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 16 mar 2017, 14:03

KingJamesMVP je napisao/la:Daju nam šansu za Europu, njima odmor u Ligi 6, samo im smeta kup. Neki mi Mostarci tvrde da je to dogovor 100%
Daj Bogati ne serite, oni nam kup puštaju, pa ČETVRTFINALE JE!
Izgubili prvu 0:2 i sad seru mi Vas pustili... :lol:
Onaj njihov pingvin ćalta piše po internetu kako sanjau 0:3 pa piše kako je razočaran kakvo puštanje.
Ako se onako puštaju utakmice onda nek ih nikad ne puste više. Ljudi doslovno naše "izuvali iz cipela" a onaj čoban od suca se usro, igrači i klupa Zrinje mu J*** majku on ništa...
O pojedincima i njihovom skandiranju ne bih više....

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 16 mar 2017, 14:05

E ko je pisao ovaj clanak svaka mu cast.Nista od ovoga nije istina to dobro znamo i mi i nasi jucerasnji gosti iz Mostara(da se razumjemo nemamo se sta lagat).Ja na ovom videu ni u jednom trenutku ne vidim sliu od strane policije,pendreka ni na vidiku,pa ako je ovo za njih policijska represija onda u redu.A sto se tice rakete,tu sam se pravo nasmijao :rol: :lol: hahahahah cuj njome su gađani navijaci Zrinjskog,e svasta,ko je to pisao onda ne zna strane svijeta.Oni bili na istoku,a raketa ispaljena u zrak u smjeru juga iza kaveza Skripara,a kazu meta bili navijiaci zrinjskog :bow: Svaka cast jos jednom autoru ovog teksta,koji ocito nije bio na istoj utakmici kao ja :tokralju:
Igraj Široki ti si najbolji!

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 16 mar 2017, 14:20

GradKamena1 je napisao/la:**** sve povike i gluposti ,to je normalan folklor (cigani ,skutori) to mi je ok,ne vrijeđam se na te gluposti,al onu raketu nisam ocekivo od vasih sreca pa momak gađa ko Saša Matić.

A da je ovaj preso sa tekstom jes sigurno.
I policija mi nije jasna,oni ko da hoce nered,normala sve i odjednom upadaju,prosipa se sila neka ,a zadnji par utakmica bili do kraja ,i sve uredu bilo,i bilo jos vise ljudi nego jucer.
Stari slušaj, od svih utakmica ovo je kamilica...
Od svih seljaka na stadionu a ima ih na obje strane najveći su sinoć bili oni sa istoka , ko fol simpatizeri uglavom huliganići...
Znači likovi psuje majku ustašku, pa škutursku, pa onda hrtvatsku :roll: , i umjesto da ga neko ne uhvati zaljepi mu plesketinu, nego prave se face a sakrio glavu duksericom, ko fol da ga ne prepoznaju... Valjda ova rodbina iz ŠB :urnebes:
Jebote led izgubili i idemo sad **** mater svima jer su nas pobjedili.... :crazy:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 16 mar 2017, 16:20

Prvo da vam cestitam na pobjedi i zasluzenom prolasku,kao navijac Zrinjskog. Drugo,izvinjavam se na upadu na ovu temu ali mislim da ce moj komentar ovdje doci vise do izrazaja,ovaj clanak je pun neistine,to vam ja tvrdim kao navijac Zrinjskog koji je sinoc bio na toj tribini,pretres je bio normalan,navijanje kao i uvijek neka podbadanja na sto smo svi navikli,za onu raketu ili sta li je ono vec bilo nisam siguran gdje je trebala da ide,ali je isparila u zraku,izisao sam sa stadiona 5 minuta nakon utakmice i to iz cistog razloga da izbjegnem guzvu. A sto se tice ovog sukoba u kavezu,to necu komentirati jer nisam siguran sto se dogodilo,ali Ultrasi su bili korektni to isto tvrdim

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 16 mar 2017, 16:23

4040deuce je napisao/la:Prvo da vam cestitam na pobjedi i zasluzenom prolasku,kao navijac Zrinjskog. Drugo,izvinjavam se na upadu na ovu temu ali mislim da ce moj komentar ovdje doci vise do izrazaja,ovaj clanak je pun neistine,to vam ja tvrdim kao navijac Zrinjskog koji je sinoc bio na toj tribini,pretres je bio normalan,navijanje kao i uvijek neka podbadanja na sto smo svi navikli,za onu raketu ili sta li je ono vec bilo nisam siguran gdje je trebala da ide,ali je isparila u zraku,izisao sam sa stadiona 5 minuta nakon utakmice i to iz cistog razloga da izbjegnem guzvu. A sto se tice ovog sukoba u kavezu,to necu komentirati jer nisam siguran sto se dogodilo,ali Ultrasi su bili korektni to isto tvrdim
Eto neko razuman iz Mostara sve tocno kako si napisao.
A ona raketa je naravno bila u znak prolaska Sirokog u polufinale nista drugo sta vam je.Ispaljena izvan stadiona a pise meta bili navijaci Zrinjskog :facepalm:

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 16 mar 2017, 16:33

Duce, svaka ti je na mjestu, potpisujem.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 16 mar 2017, 16:34

4040deuce je napisao/la:Prvo da vam cestitam na pobjedi i zasluzenom prolasku,kao navijac Zrinjskog. Drugo,izvinjavam se na upadu na ovu temu ali mislim da ce moj komentar ovdje doci vise do izrazaja,ovaj clanak je pun neistine,to vam ja tvrdim kao navijac Zrinjskog koji je sinoc bio na toj tribini,pretres je bio normalan,navijanje kao i uvijek neka podbadanja na sto smo svi navikli,za onu raketu ili sta li je ono vec bilo nisam siguran gdje je trebala da ide,ali je isparila u zraku,izisao sam sa stadiona 5 minuta nakon utakmice i to iz cistog razloga da izbjegnem guzvu. A sto se tice ovog sukoba u kavezu,to necu komentirati jer nisam siguran sto se dogodilo,ali Ultrasi su bili korektni to isto tvrdim
Svaka cast. Bas sam htio napisat da je sve bilo ok i da ne vidim svrhu zasto bi netko ovo pisao na ovaj nacin. Sto se tice prepucavanja tribina jedni pjevaju o nekom lancu drugi par puta cigani i to je to. Osobno nisam bio dio tog niti sam to izgovarao al dosta puta je to bilo upuceno i sucima a ne Mostarcima. Sto se tice Ultrasa koliko sam ja vidio policija ih izvodi par njih ne zeli, preskace se ograda i ovi naravno krecu silom malo tjerat/gurat da se pokrenu i tu nastaje bezze guzvanje neko nikom nista i to je to.

Ovaj clanak prvi tv je samo pokazao o kakvom se mediju i amaterima radi

Sto se tice rakete ja sam vidio 1 u zrak otisla i to je to. Mozda je drvce od nje palo na istocnu tribinu pa neko mislio gađa se njih. Jedino ako jos koja nije bila al valjda bi je vidjeli i culi i mi ostali.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 16 mar 2017, 16:48

A nasi kad idu dolje,moraju stalno bit na oprezu od seljacina primitivnih,koji samo gledaju gdje ce belaj napravit,obit ce se to njima o glavu kad tad.A jucer su mostarci fino setali ispod nase tribine,bez ikakvih problema,da su nasi htjeli mogli su ih fino namontirati,ali nema potrebe za tim jer mi nismo tako zaostali kao neki klosari mostarski.U prvoj utakmici prosli tjedan su ti kozojebi posle utakmice napali nase momke,bez ikakvih razloga.To se njima nikad nece dogoditi u ŠB.
Da ne bude da ja imam nesto protiv mostaraca,ne pisem ja ovo opcenito za sve navijace Zrinjskog,vecina su to dobri momci.Ja samo kazem da dolje ima klosara samo takvih,sreca pa u nas nema stoke takve.Pozdrav svim pravim mostarcima koji su uvijek dobrodosli na Pecaru.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 16 mar 2017, 16:50

A i ovo nasilje nad Ultrasin sto spominju, ako policija naredi da se izlazi onda se izlazi kao u citavoj drzavi pa i u Mostaru. A ne njima se ne ide oni nece ici i onda ocekukuju da im policija popusti, nema logike ali ae.
...

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 17 mar 2017, 08:58

Inace sve i jedno gostovanje obilazite pa znate sta je nasilje,bolje vam je poklopite se i ponasajte se kao HKUD sto i jeste.
Clanak je supljak cisti,kao i vecina sto izlazi po nasim portalima i novinama.
O nekim napadima u Mostaru iskreno nemam pojma,uostalom niste se ni pojavili u Mostaru.
Cestitke na prolasku u polufinale,i zelim da ga osvojite,cisto radi svojih poznanika i prijatelja iz Sirokog.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 17 mar 2017, 09:45

Hum94 je napisao/la:Inace sve i jedno gostovanje obilazite pa znate sta je nasilje,bolje vam je poklopite se i ponasajte se kao HKUD sto i jeste.
Clanak je supljak cisti,kao i vecina sto izlazi po nasim portalima i novinama.
O nekim napadima u Mostaru iskreno nemam pojma,uostalom niste se ni pojavili u Mostaru.
Cestitke na prolasku u polufinale,i zelim da ga osvojite,cisto radi svojih poznanika i prijatelja iz Sirokog.
Kada smo HKUD šta kmečite :bih:

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 17 mar 2017, 10:24

Ne kmecimo,fino sam ti napisao supljak od clanka,pogotovo necemo kmecat pred vama

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 17 mar 2017, 17:48

Sutra se mora pobijediti Olimpic, treba nam jedna pobjeda u prvenstvu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 17 mar 2017, 18:51

Dobit Olimpic u ove sledece dvi utakmice. Izbacit ih i da ss nikad vise ne vrate!
Samo jedno ime

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 17 mar 2017, 19:15

Olimpik nam je definitivno najneugodniji protivnik u pl, ove godine ne znam da su ikog pobjedili osim nas....valjalo bi da ispanu

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 17 mar 2017, 19:23

Ne samo ove godine da su nas pobjedili.Svih ovih sezona su nam bili crna macka,kad se sjetim finala kupa cccc.
Ajmo sutra svi na Pecaru podrzat NKŠB i poslat umjetnu tvorevinu tamo gdje im je mjesto.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 17 mar 2017, 23:02

Liga za opstanak,neatraktivan protivnik,ne možemo ni gore ni dole,relativno nepovoljnan termin...a meni srce i dalje zatreperi kad se sjetim da ću sutra opet na Pecaru....valjda je to ljubav :D
EKONNP

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 17 mar 2017, 23:03

http://prntscr.com/ela8v0 Samo ljubav i rakete :D :D :D
...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Rigoletto, Zrinjaaaa i 18 gostiju.